fiziksel klavye olmamasi sizi zorluyormu mesaj yazarken veya oyun oynarken kullanan arkadaşlara soruyorum
Bende ilk aldığımda zorlanacağımı tahmin etmiştim ama kesinlikle çok daha rahat yazmak zaten bir süre sonra alışıyorsunuz bu kalvyeye..yanlız canımı sıkan bir durum var Symbian 3 yakında çıkmak üzere bir ihtimal sürüm yükseltme yaparak symbian3 e geçebiliriz satio kullanıcıları olarak ama o zamanda karşımıza satiodaki rezistif ekran engellemesi çıkıcak çünkü yeni symbian 3 de multitouch özelliği gelmiş durumda ve görsellikde oldukça güzellleşmiş
sadece grafik işlemcisi olan modeller upgrade edilebilir symbian 3e. bunda var mı yok mu bilmiyorum, eğer grafik işlemcisi varsa geçebilirsiniz.
quote:
serhan66
sadece grafik işlemcisi olan modeller upgrade edilebilir symbian 3e. bunda var mı yok mu bilmiyorum, eğer grafik işlemcisi varsa geçebilirsiniz.
eĞer sorun grafik işlemci olacaksa evet satiolar'ın ana işlemcisi 600 mhz hızında ve Omap3 grafik işlemci çip barındırıyor umarım dediğin gibi olur..
quote:
Orijinalden alıntı: seco917
arkadaslar bu alette manuel equalizer var mi yoksa normal telefonlardaki gibi pop rock jazz gibi mi?
arkadaslar sorumun cevabini bilen varsa paylasabilir mi?
bu telefonun standart yazılımında grafik ekolayzır bulunmamakta
quote:
Orijinalden alıntı: kelmiker
yani mega bass yokmu telde?
quote:
Orijinalden alıntı: wolverine55
quote:
yok ama ses kalitesifena sayılmaz, orta kalitednin biraz üzerinde...
tesekkurler cevap icin.
quote:
Orijinalden alıntı: halilakdere
quote:
Orijinalden alıntı: wolverine55
quote:
yok ama ses kalitesifena sayılmaz, orta kalitednin biraz üzerinde...
bende tsk ediorum cvp icin. acıkcası yeni bir tel alıcam ve x2 satio belki biraz uygun cıkarsa su yeni cıkan x10 miniler den birini alıcam satio kitlenme resetleme yapıyormu acaba??
Beyler OVİ den DM dosyası indirdim uygulama Altimeter Speedmeter vs..
Bunu Notepad++ ile uzantısını sis'e çevirdim ancak telefondan yüklemeye çalıştığımda biçim desteklenmiyor diye uyarı verıyor. Nasıl yükleyebilirim ayrıca hangi programları kullanıyorsunuz SATIO'cular canlanalım biraz hadi bakalım.
ya canlanmasına canlanacaz ama kimsede gayret yokki. yine içimizde en gayretlisi halilakdere
bence şu an satio için üzerinde durulması gereken en önemli konu call record olayı
satio türkiyeye ne zaman gelecek acaba.
quote:
cssbaycelebi satio türkiyeye ne zaman gelecek acaba.
ne zamandan ziyade gelecek mi oun sorgulamak lazım? :))
Bu arada telefonu alanlar nerede ve ne fiyata alıyor belirtirlerse ona göre biz de para hazırlayalım :)
telefon saihibnden.com dan takip edilebilir. telefona istenen fiyatlar uçuk olduğundan sıkı bir pazarlıkla 950 ye alabilirsiniz kanaatindeyim