Arkadaşlar se p1i almayı düşünüyorum özellikleri tam bana göre kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirmi ve mümkünse telle çekilmiş birkaç resim bu arada tel demode olmadı dimi ?
telefon yurtdışında demode oldu ama ülkemizde hala çok fahiş fiyatlara satılıyor... yurtdışında 300 lira olan cihazı ülkemizde hala 900 liraya satan firmalar mevcut... özellikleri olarak güzel ve kullanışlı bir model fakat qwerty klavyeye alışman zaman alabilir ve ne kadar alışsan da zaman zaman problem yaşayabilirsin... symbian tarzında fazla program ve oyunu yok boyutları biraz büyük gelebilir... ama yine de alınası bir telefon özellikle yurtdışından
iyi biliriz.
iyi biliriz,helal olsun. p1i m var ve gelecekte telefon alırsam p1i gibi bi telefon alacagım,yani dokunmatik ekran,qwerty klavye(yandan sürgülü değil,alttan sürgülü olabilir,ama tercihim p1i gibi olan klavyedir) ve symbian işletim sistemi( windows mobile da olabilir) , wi-fi, 3g, gps. su an samsung i780 den baska model bu özelliklere uymuyor bildigim kadarıyla. o da tutulan bi model degil. gittgi yere kadar p1i ye devam. 2. el almanı tavsiye ederim eger alırsan.
biraz daha farklı bir model istersen sonyericsson w960i de düşünebilirsin tuş kullanımı daha rahat ve çok iyi kulaklık sesi var ilanımı inceleyebilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_26538342/tm.htm