Konuyu açan benim ama indirime dayanamayıp Xperia X8 aldım
Mix walkman Android olsaydı bu fiyata X8 aldığıma pişman olurdum ne mutlu ki java sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
quote:
Orijinalden alıntı: Shattered Glass
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
649TL den yukarı olmaz . dinleyin beni siz
Kesinlikle bende yırtıyorum kendimi ama adamlar uçmuş 800-900 diyo o parayı ölürümde o telefona vermem vereninde aklına yanarım. Hoş o kadar olmayacak ama bende 600 ile 700 tl arasında olacağını tahmin ediyordum. Daha fazlasını hak etmez hatta bu fiyat bile bence kesinlikle pahalı. Androidde olsa eder fiyatı 600 tlden fazla olmamalı. Ulan 650 tlye masaüstü pc satıyor adamlar bu telefon bir masaüstü pcsinden daha mı insanları tatmin edecek alt tarafı minicik birşey.
bu Mix Walkman , bunun fiyatından Live With Walkman'ın fiyatını tahmin etmek çok zor olmaz
bu 400 , live with walkman ise AFsi 5MPsi,androidiyle 599-649TL aralığında satışı olacağına inancım artmaya başladı.
Ben sanırım dayanamayıp mix walkman alabilirim. Yalnız mix walkman biraz pahalı sanki TXT pro şuanda 375 tl e akdar indi mix walkman'inde 400 tl altında stoklara girmesi lazımdı yurt dışı fiyatları hemen hemen aynıydı zaten. Yurt dışında mix walkman tl olarak 240 tlden satılıyor. Merak ettiğim nokta bu telefonda mega bass ve clear bass yok acaba bunlar olmadanda o aşina olduğumuz kaliteli walkman ses çıkışı mevcut mu bu telefonda?
Live walkman modeli aralık sonu ocak başı gibi ancak çıkar. Sırada xperia active var şuanda çıkması en yakın olan.
Clear sound, mega bass gibi efektler yeni sonylerin hiç birinde yok XLoud koyuyorlar sadece.
Yanlışım var ise düzeltin.
w810i de mega bass süperdi, aradan yıllar geçti gittim w890i aldım ama mega bass'ın içine etmişler w890i de. açıkçası 810 daki çok daha iyi idi.
sonra da mega bass eskidi artık clear bass çıkardık dediler ve w810 dakine benzer bi sistemi clear bass adı altında geri getirmişler.
şöyle diyelim, elinde A diye bi ürün var ama yıllarca aynı ürünü aynı isimle satmak artık sıradan gelmeye başlıyo insanlara. A'dan daha iyisini de yapamıyosun, ozaman sende A'nın kalitesini düşürüyosun, bi süre sonra da A eskidi bakın size yeni nesil süper kaliteli B getirdim diye eski orjinal A'nın aynısını B adı altında satmaya başlıyosun ve millet kapışıyo.
kıliyır bas mı olur mıliyır bass mı olur bilmem, w890i aldatmacasının ardından artık kendim kulaklığı takıp dinlemeden asla almam, bu adamlar isim değiştire değiştire düpedüz alay ediyolar bizle.
Merhaba Arkadaşlar. Bende uzun zamandır bu telefonun takibini yapmaktayım. galaxy s2 alma imkanım olmasına rağmen inatla bunu beklememin anlamını en iyi benim gibi walkman aşığı insanlar bilebilir. Efsane w810i ile başlayan yolculuğum ile walkman tutku oldu benim için. Dört çekirdekli telefon bile çıkarsalar üstünde walkman amblemi olmadıktan sonra olmayacak benim için.
live with walkman için iki endişemden biri pil, ikincisi ise kulaklıktı. batarya için yapılacak pek birşey yok gibi gözüküyor. android olup da 1200 mAh lık batarya nasıl bir günü çıkaracak çok merak ediyorum. Kulak içi kulaklık olmaması çok üzüntü vericiydi. fakat asıl konuya gelmek istiyorum. az önce bir sitede izlediğim unboxing videosunda live sound kulaklık çıktığını gördüm. live sound bildiğiniz gibi sony'nin yeni nesil kulaklığı. eğer durum böyle ise süper olur. Buyrun birde siz izleyin.
artık 1 ay daha bekleyecek durumum kalmadı çıkarsınlar şunu alıcam, yoksa gidip başka telefon alıp mutlu olup 1 ay sonra bunu görüp hüzün yaşamaya razı olacam.
bugün sonyericsson müşteri hizmetlerini aradım w810i telefonumda beyaz ekran sorunu olduğu için verdiği desteği teknik servisler dahil kaldırmışlar zaten update service programında w810i telefonu yer almıyor bile. aynı zamanda live with walkman telefonunun ne zaman satışa çıkacağını sordum 2012 yılının ilk çeyreğinde satışa sunalacak dendi. fiyatı konusunda da satışa çıkmadan bir iki gün içinde belli olur diye cevap aldım.
Hepsiburada.com'da 434TL.. Fiyatı özelliklerine göre çok uygun bir telefon. Eğer telefon alacak olsam kesinlikle bunu alırım.. Gerçekten çok kullanışlı ve güzel bir telefon.. Tek eksiği ekran çözünürlüğü.. Ama videolarda gördüğüm kadarıyla dokunmatiğiyle ilgili hiç bir sorun yok...
ben mix walkman yerine x8 aldım daha iyi bence android ve ekran çözünürlüğü yüksek
Live With Walkman'ın 950 TL olacağını işittim. Ne derece doğrudur orasını bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
Live With Walkman'ın 950 TL olacağını işittim. Ne derece doğrudur orasını bilmiyorum.
Yanlış duymuşsun o fiyat o telefon için imkansız ne kadar walkman manyağı olsamda o telefonu o fiyata alanın aklına yanarım ama böyle bir durum olmayacak
Olmamasını ümit ediyoruz zaten.
Android 4 ice cream e güncellenebilecekmiş buda bir artı ve bence fiyatı 600-650 civarında olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
tamamen uydurmaca ve yalan , yok böyle bir şey
amazon.de'de bu telefon var.
xperia neo:249€ l.w.walkman:186€
Türkiye'de neo'nun 950 tl Olduğunu düşünürsek oran orantı kurunca 720 tl gibi bişey çıkıyor.
Bende w810i kullanıcısıyım. Bu telefon oldukça ilgimi çekti. Umarım 800'den yukarı olmaz fiyatı. Almayı düşünüyorum ama ne zaman yaygınlaşır satışı?
quote:
Orijinalden alıntı: orky
Merhaba Arkadaşlar. Bende uzun zamandır bu telefonun takibini yapmaktayım. galaxy s2 alma imkanım olmasına rağmen inatla bunu beklememin anlamını en iyi benim gibi walkman aşığı insanlar bilebilir. Efsane w810i ile başlayan yolculuğum ile walkman tutku oldu benim için. Dört çekirdekli telefon bile çıkarsalar üstünde walkman amblemi olmadıktan sonra olmayacak benim için.
live with walkman için iki endişemden biri pil, ikincisi ise kulaklıktı. batarya için yapılacak pek birşey yok gibi gözüküyor. android olup da 1200 mAh lık batarya nasıl bir günü çıkaracak çok merak ediyorum. Kulak içi kulaklık olmaması çok üzüntü vericiydi. fakat asıl konuya gelmek istiyorum. az önce bir sitede izlediğim unboxing videosunda live sound kulaklık çıktığını gördüm. live sound bildiğiniz gibi sony'nin yeni nesil kulaklığı. eğer durum böyle ise süper olur. Buyrun birde siz izleyin.
orky önemli bi noktaya değinmiş,zira şuan kutudan çıkan kulaklık gayet dandik durmakta ve malsef kulakiçi değil...eğer videodaki gbi yeni nesil kulaklık türkiye ye gelecek ürünlerin içinde olursa almak için bir sebep daha çıkmış olur
çok beklersin kaliteli kulaklık en dandik paketler türkiyeye geliyor
arkadaşlar bu telefonun ekran çözünürlüğü iyi mi? Bravia Engine var ama çözünürlük kafamı kurcalıyor...