Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simkartta başka silme var mı bilmiyorum ben gbye geri döndürürken telefonu simkartı içinde unutmuşum ne var ne yok gitti yedek vardı allahtan telefon hafızasında benim tüm numaralar
  • chevrolet aveo 2008 , aux sorunum var telefonu taktığımda ses alamıyorum , mp3 çalarda aynı kablo ile bangır bangır ses veriyor , problem kablodamıdır teyptemi ? yoksa telefon desteklemiyormudur , cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahicocuk_1983

chevrolet aveo 2008 , aux sorunum var telefonu taktığımda ses alamıyorum , mp3 çalarda aynı kablo ile bangır bangır ses veriyor , problem kablodamıdır teyptemi ? yoksa telefon desteklemiyormudur , cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Aux kablosunun farklı bir kablo olması lazım diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha önce arabasında telefonu deneyen olmadı sanırım, telefonda internet güzel bişey radyolarda var , reklamsız jazz ,rock ,pop ,arabesk . uzun yolda aux ve telefon 2lisinin çok işe yarıyacağını düşündüm fakat hayalkırıklığı . deneyen var ise yada kablo türünü bilen temin edebileceğim yer var ise söylerseniz sevinirim teşekkürler
  • quote:

daha önce arabasında telefonu deneyen olmadı sanırım, telefonda internet güzel bişey radyolarda var , reklamsız jazz ,rock ,pop ,arabesk . uzun yolda aux ve telefon 2lisinin çok işe yarıyacağını düşündüm fakat hayalkırıklığı . deneyen var ise yada kablo türünü bilen temin edebileceğim yer var ise söylerseniz sevinirim teşekkürler

http://www.ebay.co.uk/itm/3-5mm-Jack-Stereo-Audio-AUX-White-Cable-Sony-Ericsson-WT19i-Live-Walkman-UK-/200745388320

• @umut k teşekkürler , türkiye içi olsa benzin parasına kıyar gene giderdimde , ibeyden alışveriş yapmakta bana biraz zor geliyor , yinede çok sağol . böyle bir kablonun varlığını öğrendiğim iyi oldu yakın çevredeki elektronikçilere 5 lira 10 lira verip yaptırırım sanırım
  • quote:

@umut k teşekkürler , türkiye içi olsa benzin parasına kıyar gene giderdimde , ibeyden alışveriş yapmakta bana biraz zor geliyor , yinede çok sağol . böyle bir kablonun varlığını öğrendiğim iyi oldu yakın çevredeki elektronikçilere 5 lira 10 lira verip yaptırırım sanırım

bişey değil abi.telefoncularda vardır belki git bi konuş yoksa elektronikçiler yapar dediğin gibi...
  • iyi bayramlar arkadaşlar benim size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim ben Sony Ericsson Live With Walkman telefonunu kullanıyorum benim koreli arkadaşlarım var ve onlarla korece konuşmak istiyorum ama yazım dili olarak korece mevcut değil bunu nasıl ekleye bilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim size
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazejder

iyi bayramlar arkadaşlar benim size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim ben Sony Ericsson Live With Walkman telefonunu kullanıyorum benim koreli arkadaşlarım var ve onlarla korece konuşmak istiyorum ama yazım dili olarak korece mevcut değil bunu nasıl ekleye bilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim size

kanka google playde arat korece olan klavyeler vardır bence
  • teşekkür ederim buldum şimdi deneyeceğim inşallah olur :)
  • tlefona sony romu yükleyecem gb sonu 62 ile biten iyi mi? artık root felan atıp gereksiz her şeyi kaldırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

tlefona sony romu yükleyecem gb sonu 62 ile biten iyi mi? artık root felan atıp gereksiz her şeyi kaldırmak istiyorum.

gbde en son 62 var heralde zaten...yükle onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

tlefona sony romu yükleyecem gb sonu 62 ile biten iyi mi? artık root felan atıp gereksiz her şeyi kaldırmak istiyorum.

direk flashtool layinca oluyor değil mi? önceden yaptım pek bişey hatırlamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

direk flashtool layinca oluyor değil mi? önceden yaptım pek bişey hatırlamıyorum.

olur yinede sen bak bootloader konusuna.ya bide 84 lü bi rom geldi şimdi aklıma kardes kusra bakma ters zamana geldin biraz önce demlendikte pek sağlam düşünemiyorum yinede bi konu vardı bootloader falan orochinin ordan bakarsan saglam bilgiyi alırsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

olur yinede sen bak bootloader konusuna.ya bide 84 lü bi rom geldi şimdi aklıma kardes kusra bakma ters zamana geldin biraz önce demlendikte pek sağlam düşünemiyorum yinede bi konu vardı bootloader falan orochinin ordan bakarsan saglam bilgiyi alırsın

saol orochi yede pm attım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saol orochi yede pm attım.

hadi eyvole kardesım kendıne ıyı bak

• Merhaba arkadaşlar eşime aldığım konudaki telefon aşırı derecede kasmaya başladı. Orjinal rom kurulu üzerinde. Ancak bu şekilde telefon kullanırken sıkıntı yaşıyor. Sanırım costum rom yükleyerek sorunu çözebiliriz. Şuan cihaz orjinal sürüm yüklü olduğu için adım adım hangi işlemleri hangi dosyaları yüklemem gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz? Muhakkak 100 küsür sayfada anlatılmıştır doğrudur. Ancak 100 sayfayı tek tek okumak baya bi zaman alacaktır. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Tavsiye ettiğiniz rom ve kernel de ilk sayfadaki sanırım daha iyisini tavsiye edecek olan varsa onuda kullanabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

Merhaba arkadaşlar eşime aldığım konudaki telefon aşırı derecede kasmaya başladı. Orjinal rom kurulu üzerinde. Ancak bu şekilde telefon kullanırken sıkıntı yaşıyor. Sanırım costum rom yükleyerek sorunu çözebiliriz. Şuan cihaz orjinal sürüm yüklü olduğu için adım adım hangi işlemleri hangi dosyaları yüklemem gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz? Muhakkak 100 küsür sayfada anlatılmıştır doğrudur. Ancak 100 sayfayı tek tek okumak baya bi zaman alacaktır. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Tavsiye ettiğiniz rom ve kernel de ilk sayfadaki sanırım daha iyisini tavsiye edecek olan varsa onuda kullanabilirim.

abı sımdı custom rom falan hıkaye dalvık cache sısmeye basladıgı zaman telefon kasıyor ama ben sana anlatayım. belkı bı nebze yardımcı olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/f_//tm.htm#63038373
    bu konuya gır burda soyledıgım seylerı nasıl yapacagını anlatıyor
    once bootloader kılıdı acıyosun
    sonra bı tane kernel yukluyosun ıcs 4.0.4 surumu icin :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2075291 jb 4.1 surumu ıcın(bu romun bır suru ıncıgı cıncıgı var sımdılık yukleme derım ama merak edersen)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076764 gb 2.3 ıcınhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398910&page=78 bunu yukle hangı surumdesın bılmıyorum ama
    her neyse kernelı yukledıkten sonra bu romların zipleri oluyo onları at sd carda jb 4.1 icinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2336571 ics 4.0.4 icinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2385612 gb 2.3 ıcınhttp://forum.donanimhaber.com/m_59257054/tm.htm bu romu ındır
    bu zip dosyalarını sd carda at
    telefonu kernel yükledikten sonra ac acılırken sürekli ses acma tusuna bas cek bas cek bi menü acılcak bunun ismi cwm
    ordan wipe settings falan olur lupuslarda rage de de advanced diye bi yer olur ona gir wipe data wipe system wipe cache wipe dalvik cache yap
    cwm menusune gel install zip de sd carddakı dosyayı sec yuklensın yuklendıkten sonra restart at işlem ok
    yalnız bı sure sonra yıne kasmaya baslıcak arada cwm ye gırıp wipe dalvik cache yaparsın
    romların indirmeden önce az bi incele bazı romlara ek paket kurman gerekıyo orda yazar ne ındırıp ındırmeyecegın
    tavsıyem gb 2.3 kur bı nebze daha performanslı olur
    takıldıgın bısey olursa yardımcı olurum

• eğer bootloader kilidi açarak garanti sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız, bootloader kapalı olarak rootlayıp orjinal rom üzerinde gereksiz programları kaldırarak kullanabilirsiniz.
    ben orjinal rom kullanıyorum bu şekilde,kasma problemi falan epk yaşamıyorum hem orjinal rom her zaman daha stabildir.
    dediğim root şeklinin anlatımı:http://forum.donanimhaber.com/m_74181669/tm.htm
  • arkadaşlar son resmi güncellemeyi yüklediğimden beri çok kasıyor cihaz...uygun kasmayan sorunsuz bir yazılım versiyonu var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.