Bildirim
SONY ERICSSON K810i ses kalitesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir walkman telefon sesi almayacağın kesin -
quote:
Orjinalden alıntı: mujim_007
Bir walkman telefon sesi almayacağın kesin
Buyuk yanilgi hemen hemen hicbir fark yok dostum -
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
quote:
Buyuk yanilgi hemen hemen hicbir fark yok dostum
Dinlemedğini varsayıyorum -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
quote:
Buyuk yanilgi hemen hemen hicbir fark yok dostum
Dinlemedğini varsayıyorum
K810i ile Walkman telefonlar arasında çok fark var/yok bilemem, K810i'den müzik dinlemedim çünkü (tahminimce Walkmanler bir adım daha öndedir) ama @pirinfarina'nın dinlememiş olma ihtimali yok....
http://forum.donanimhaber.com/m_14755656/mpage_1/key_K810i/tm.htm
-
müzik kalitesi berbat denilecek yüzeyde bence sesi hiç hoşuma gitmedi çok az geliyor motorola L7 nin sesi bile daha yüksek ayrıca konuşmalarda da ses çok derinden geliyor -
Müzik kalitesini test ederken k810la gelen kulaklığın kullanılmaması gerekir. Çünkü w serisinde kullanılan Hpm 70 kadar iyi olmayan k810 kulaklığı yüzünden objektif bir test yapmış olmazsınız. Ben ikisininde çok yakın bir performans çizeceğini düşünüyorum. -
Sonyericsson un bu Walkman seriside dahil çıkardığı bütün telefonların ses kalitesi tek kelimeyle süper!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: erselyilgin
Sonyericsson un bu Walkman seriside dahil çıkardığı bütün telefonların ses kalitesi tek kelimeyle süper!!!
bende öyle düşünüyordum.ama k810 nu alınca öyle olmadığını gördüm kalite olarak iyi ama sesi çok kısık -
Ana başlıkta devam edelim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X