Şimdi Ara

Sony Ericsson garantisi ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 27sinde Neo alcam yani kard kesim tarihinden sonra telefoncu gördügümde sordugumda fiyatı hep aynı garantisi ne diyorum teleservis diyor surda sukadara gördüm sende yaparmısın o fiyata diyince o istanbul garantili sadece diyor bunlar ne ayak :)
    not ben ankara

• birisini teleservice getiriyor.türkiyenin neredeyse her şehrinde şubesi var.Birisi İstanbul garantili sadece İstanbul,Ankara vs. gibi yerlerde tamiri yapılıyor.(şube neredeyse)
    çok fark yoksa teleservice garantili almanı öneririm.
  • 50lira fark büyük değil
  • satıcılar yemiyor değil mi artık bu numarayı

Çünkü çoğu modele fiyatı SE veriyor ,önerilen satış fiyatı diye misal X8 e 499TL dediler , Neoya 999TL ,Arc 1349TL diyorlar .hemen hemen heryerde de aynı . O yüzden banada gelsen desen burada bu fiyat ,yemem hatta git oradan al derim

dist. gelince brighstar,tekofaks getiriyor garantiye ise teleservice bakıyor.teleservice garantiye bakar , telefonu getiren değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 23 Eylül 2011; 0:22:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

arkadaşlar 27sinde Neo alcam yani kard kesim tarihinden sonra telefoncu gördügümde sordugumda fiyatı hep aynı garantisi ne diyorum teleservis diyor surda sukadara gördüm sende yaparmısın o fiyata diyince o istanbul garantili sadece diyor bunlar ne ayak :)
    not ben ankara

merhaba dostum, sony nin teknik servisliğini artık teleservice veriyor, ankaradaki teknik servisten bilgi alabilirsin konu ile yardımı artı garanti tarihi ise aldığın gün fatura tarihi itibarıyla başlıyor bilgine 24 ay zannedersem.
  • Vatan da 875 liraydi cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Vatan da 875 liraydi cihaz

857 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel telefon neo,doğru tercih yapmışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.