Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun ön yüzünde ekranin hemen üstünde iki tuş daha bulunuyor. Bunlar telefonun fotoğraf galerisine hızlı erişimi sağlıyorlar. Ayrıca çekim yaparken fotoğrafla ilgili ayarları yapmanızı sağlıyorlar.

• o tuşlardan bir tanesinin ana ekrandayken son çekilen resimlere gittiğini biliyorum ama diğerinin fonksiyonundan haberim yok, bilgilendirirsen sevinirim, bir de oyunlarda kullanılıyormuş ek olarak galiba

quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

Telefonun ön yüzünde ekranin hemen üstünde iki tuş daha bulunuyor. Bunlar telefonun fotoğraf galerisine hızlı erişimi sağlıyorlar. Ayrıca çekim yaparken fotoğrafla ilgili ayarları yapmanızı sağlıyorlar.

/>

• Telefonla oyun oynamadim henuz ya. Daha bizdiklayamadim tuslarida. Sadece galeride calisiyor gördüğüm. Diger kisimlarda calismadi.
  • herşey ii güzel de arayanın resmi neden ufak çıkıyor onu büyütmenin bir yolu war mı veya extra bi program war mı bunun için? çok sinir oldum ya...
    bi de şu sinyal gücünü gösteren çubukların üzerinde bi harf gibi şeyler çıkıo onlar ne anlama gelio bilen biri warsa açıklayabilir mi?
  • bu telefon asla rm ve wmv oynatamaz
  • @katibim

Kullanan biri olarak söylüyorum ben bunu, rm ve wmv oynatiyor

Ayrica bkz.http://developer.sonyericsson.com/getDocument.do?docId=83457 - (SonyEricsson developerlerinin yazmis oldugu döküman)
  • quote:

herşey ii güzel de arayanın resmi neden ufak çıkıyor onu büyütmenin bir yolu war mı veya extra bi program war mı bunun için? çok sinir oldum ya...
    bi de şu sinyal gücünü gösteren çubukların üzerinde bi harf gibi şeyler çıkıo onlar ne anlama gelio bilen biriwarsa açıklayabilir mi?

Sinyal gücünü gösteren çubukların orada E veya G harflerini görebilirsin. E harfi EDGE'i sembolize eder; G harfi de GPRS'i sembolize eder. EDGE'nin kapsama alanında E harfi, EDGE kapsama alanı dışında G harfi görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Eylül 2006; 18:58:42 >
  • @Knight

Arkadas onu sormamis. Arayan kisinin resmi neden küçük çıkıyor diye sormuş ...
  • arkadaşlar bir ara K790 için güncelleme çıktığına dair başlık vardı ne oldu o mesele bizde kurabiliyormuyuz firmware ı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

herşey ii güzel de arayanın resmi neden ufak çıkıyor onu büyütmenin bir yolu war mı veya extra bi program war mı bunun için? çok sinir oldum ya...
    bi de şu sinyal gücünü gösteren çubukların üzerinde bi harf gibi şeyler çıkıo onlar ne anlama gelio bilen biriwarsa açıklayabilir mi?

Sinyal gücünü gösteren çubukların orada E veya G harflerini görebilirsin. E harfi EDGE'i sembolize eder; G harfi de GPRS'i sembolize eder. EDGE'nin kapsama alanında E harfi, EDGE kapsama alanı dışında G harfi görünür.

saol knight peki edge nedir ne farkı wardır gprs den?
    bi de şu ufak resim olayını çözsem süper olacak

•  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

Yukarıdaki öğrenciler aynı okulda beraber çalıştığımız öğretmen arkadaşın öğrencileri

• Enchanced Data rates for GSM Evolution (EDGE), GPRS'ten yaklaşık 5-6 kat hızlı internet bağlantısı sağlayan bir teknolojidir. İlk EDGE desteği sağlayan operatör de Turkcell'dir.

@ Revolver40
    Öğrenci fotoğrafı oldukça hoş çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 30 Eylül 2006; 0:18:11 >
  • @Revolver40

Duvardaki yazilarda cok anlamli :) Buram buram aşk kokuyor okul :P
  • Saolun beyler. Çiçek fotoları da, sıfır ışıkta yapay bir çiçekle çekildi.

@_PHP[Midgard],
    o yazıları kesin bizim öğrenciler yazmıştır. Bizimkiler 6-7-8. sınıf.. Tam ergenlik çağları napacaksın...
  • selam arkadaşlar telefonun fotolarına diyecek yok . ama ses nasıl telefonda megabass falan varmı güzel mp3 dinleniyor mu? kullanan arkadaşlar bi cevaplasalar
  • @beşkazalı

valla şu dandik kulaklikla bile super ses aliyorsun. aksam otobuste ekolayziri bizdikladim biraz, sonuc super .. Revolver hpm-70 kulaklik almis bakalim yorumlarini yazsin ona gore bende alicam bi tane ..
  • quote:

selam arkadaşlar telefonun fotolarına diyecek yok . ama ses nasıl telefonda megabass falan varmı güzel mp3 dinleniyor mu? kullanan arkadaşlar bi cevaplasalar

Telefonda megabass™ özelliği bulunmuyor.
  • Kulaklığı perşembe günü kargoya vermiş estore. Cumartesi günü elimde inşallah. Görüşlerimi yazacağım o zaman...
    Telefonda megabass özelliği yok ama kalite olarak yine SE kalitesi. Şu kulaklık gelince w serisine oranla nasıl bir ses alacağım
    merak ediyorum. Çünkü w800 de, w810 da kullandım...
  • İnşallah ben de yakında K790 alıyorum. W810i telefonumu genpatech.com'dan almıştım. Bu telefonumu satmayı düşünmediğimden takas vs. olmayacak. K790'ı da genpatech'den almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

@Knight

Arkadas onu sormamis. Arayan kisinin resmi neden küçük çıkıyor diye sormuş ...

Eger resim boyutu fazla buyuk olursa (2 veya 3Mp) arama esnasinda fotograf "yuklenirken" bazi gecikme ve sorunlar meydana gelecektir. Bu yuzden, resimli aramalar islemciyi kasmayacak ve arama sirasinda olusabilecek birtakim geciklemelerin onune gecmek icin "optimize edilerek, belli boyutlarda" ekrana getiriliyor..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.