Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Standart bir insan veya bir ev, bir ağaç çekiyorsan, tüm ayarlar otomatikte, gece çekim yapıyorsan flaş kırmızı göz engellemede
    olmalıdır. Eğer deniz, dağ, veya uzak bir manzara çekiyorsan manzara moduna aldığında detayların daha da farklı olduğunu göreceksin.
    Manzara modunda AutoFocus kullanılmıyor. Daima güneşi arkana alıp çekmeyi dene. Gece zaten flaşı sayesinde karanlık / çok noiseli fotolar
    alman mümkün değil.
  • ok hemşo saolasın dün sana sormayı unutmuştum bunları. herhalde seninde Hpm 82 hakkında bilgin yok.
  • tamam en sonunda sony uygun telleri ekledi siteye K790i ile uyumlu bu kulaklık hemde uzaktn kumandası var almaya değer herhalde
  • arkadaşlar bir hafta önce k790i aldım.

iki kez kendiliğinden kapanma durumuyla karşılaştım.
    ve o durumda da pili çıkarıp takmadan tel açılmıyor.

sorun ne olabilir?
  • Arkadaslar yaptigim temalar icin bi blog hazirladim.

http://k790i.eggdrop.gen.tr/ umarim beyenirsinis ..
  • Evet, benden de K800/K790 kullanıcılarına tam 6 adet çok güzel tema ...

http://www.hemenpayla$.com/download/1664545/K790-K800_Themes.zip.html

$ - > s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 24 Eylül 2006; 23:07:15 >
  • yaw alet deli foto çekiyor... w810 u biraz eskitelim, sora bakalım buna yaw...
  • arkadaşlar herkese merhaba k790i alarak aranıza yeni katılmış bulunuyorum...öncelikle ben çok sadık bi nokia kullanıcısıydım zaten yine yeni tel alacağım zaman 6280 almayı düşünüyodum ama k790i gerçekten beklentilerimin çok ötesinde çıktı ericssondan beklenmiyecek kadar güzel bi telefon...gayet memnunum....tasarımı da o kadar kötü deil bence...
    neyse sormak istediğim bikaç soru war...

1- bluetooth kulaklık almak istiyorum ne önerirsiniz? ve nerden almalıyım?
    2- 1gb dan daha yüksek hafıza kartı var mı varsa nerde bulabilirim ve fiyatı hakkında bi fikriniz war mı?
    3- theme ve application lar (extra resmilik çerçeveleri) gibi k790i için güzel bi site war mı download yapabileceğimiz?
    4-ekranın çizilmesine karşın kullanabileceğim kılıf gibi bişey war mı bu model için?

teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djxeon

arkadaşlar herkese merhaba k790i alarak aranıza yeni katılmış bulunuyorum...öncelikle ben çok sadık bi nokia kullanıcısıydım zaten yine yeni tel alacağım zaman 6280 almayı düşünüyodum ama k790i gerçekten beklentilerimin çok ötesinde çıktı ericssondan beklenmiyecek kadar güzel bi telefon...gayet memnunum....tasarımı da o kadar kötü deil bence...
    neyse sormak istediğim bikaç soru war...

1- bluetooth kulaklık almak istiyorum ne önerirsiniz? ve nerden almalıyım?
    2- 1gb dan daha yüksek hafıza kartı var mı varsa nerde bulabilirim ve fiyatı hakkında bi fikriniz war mı?
    3- theme ve application lar (extra resmilik çerçeveleri) gibi k790i için güzel bi site war mı download yapabileceğimiz?
    4-ekranın çizilmesine karşın kullanabileceğim kılıf gibi bişey war mı bu model için?

teşekkürler...

1. TIKLA !
    2. 1 gb den fazla yok. Şu anda sorunsuz gümrükten geçirebilen tek yetkili genpa. Orada 1gb kart 120 ytl
    3. Yukarıda 6 adet temanın bulunduğu paylaşım linki var. İlerleyen zamanlarda artıracağız.
    4. Gittigidiyor adresinden kılıfa bakabilirsin.

• Arkadaslar mesajlar kısmında arkadaşlarım diye bişey var o ne işe yarar msn e benziyo ama nasil kullanilir anlamadim ..
  • MSN tarzı bir şey sanırım. GSM operatörlerinin ayar yollaması gerekir onu kullanabilmek için ...
  • Yok ya en altta gprs profilini seciyosun zaten. Ondan oldugunu sanmiyorum. Sunucu kismina ne girilebilir onu bulmak lazim. Msn in baglandigi sunucuyu denicem simdi ben bakalim umarim olur ..
  • Evet MSN'miş ... Buldum

quote:

As you may have seen 3-UK have not removed the IMPS (instant message presence service) client on the K800i, it's called My Friends inside the Messages menu, this IMPS client uses an open standard supported by Sony Ericsson, Nokia and Motorola - but operators tend to remove it from the menus.

All you need is a free proxy IMPS server to connect to MSN and there just happens to be one, Smart VAS. Below is how to set up MSN access on the K800i and it can probably be adapted for other 3 phones that may have the IMPS client still available. If not Smart VAS offer a Java client for download.

This is all FREE! Apart from data charges on 3-UK.

Register with Smart VAS
    ===============
    1. Just register onhttp://www.smartvas.com
    2. Log in onhttp://www.smartvas.com
    3. Select Edit Profile
    4. Set your msn username / password
    5. Click Edit Profile at bottom of page to save changes.
    6. Select MSN Buddies Selection
    7. Select your contacts to be shown on your phone as long contact lists don't display on the phone.

Phone Setup (K800i)
    =============
    Messages > My Friends > Contacts (tab) > More > Settings > Server Settings > Select > then as below....

1. Set username to smartvas login
    2. Set password to smartvas login
    3. Set server towww.smartvas.com/oma/imps
    4. Set internet profile to 3browse locked
    5. Select Done.
    6. Select Save.
    7. Select Log in

• Ayrıca:

http://www.yamigo.com/

Bu sitedende bu hizmeti alabilirsiniz.
  • ACİLLLL ACİLLLL ACİLLLL

ARKADAŞLAR benim için telefonun tuşa basıldığı anda görüntüyü yakalaması çokkkkk önemli....ve en kısa zamanda telefon almalıyım...K790 kullanıcıları .....lütfen bu konuda hızla cevaplarınızı yazın....samsung d900 iyi değilmiş bu konuda....k790 da aynıysa dış görünümü yani samsung d900 ü tercih edeceğimmm....
  • Biz tam ne istediğini anlamadık
    Hızlı foto mu istiyosun, dış görünüm mü ?
    K790 ın dış görünümünü hiç görmedin mi ?
    Nasıl yardım edeceğiz ki sana ?
  • selam k790 ın dış görünümünü gördüm.Ancak d900 ü daha estetik buluyorum.Ama en öncelikli amacım telefonun fotoğrafı çok hızlı yakalaması..D900 de fotoğraf yakalama hızının düşük olduğunu biliyorum..Aradığım tuşa dokunulduğu andaki görüntüyü yakalayan bir makina sahibi olmak..K790 da bu hızlı yakalama olayı var mı yoksa d900 ile aynı hızda mı onu merak ediyorum...teşekkürler...
  • K790 en hızlı netleme yapabilen telefon olarak seçilmiştir.
    Ayrıca BestPic moduyla, hareketli bir nesneyi 1 saniyede 9 adet 3.2 mp foto çekerek ayrıntılı şekilde yakalayabilirsin...
  • teşekkürler revolver ....bu bilgi seçimimi k790i olarak netleştirdi..geriye en ucuza garantilisini bulmak kaldı...
  • Benim de bir sorum olacaktı. Bu msn olayı benim için çok önemli. Acaba bu msnin ücretlendirilmesi nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.