Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefononda bu rom yüklü olanlar. direk dosyayı hafıza kartına atıp kurulum mu yapsınlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymngursoy

telefononda bu rom yüklü olanlar. direk dosyayı hafıza kartına atıp kurulum mu yapsınlar?

Hayır başa dönsünler orjinal kendi romunu kurup devam etsinler.
  • teşekkürler
  • daha önce samsung dışında hiçbir telefona rom denemedim. bu iş baya zor görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

daha önce samsung dışında hiçbir telefona rom denemedim. bu iş baya zor görünüyor.

Yazıların uzun gözükmesi terimlerin yabancı olması gözünüzü korkutabilir haklısınız ama deneyin cihazınızda herhangi bir hasar bozulma vs olmayacak geri dönüşüde var ayırıcağınız max 1 saat takıldığınız yerde de sorun yardımcı olurum.
  • uygun bir zamanda yapacağım. sonuçla ilgili bilgi verirm. teşekkürler
  • merhaba özür dilerim sorularım size basit saçma gelebilir ama çok fazla anlamadığım için hoş görün lütfen yardımlarınızı bekliyoum.
    ben en önce bootloader kilidini açtım yanlışmı yaptım bilmiyorum. telefon orjinal yazılımında android 2.3.4. derleme no : 4.0.2.A.0.62
    şimdi bu roomu yüklemek için kilidi geri kapatmammı lazım
    birde şimdi biz 5.1.1 mi yüklemiş oluyoruz yoksa Xperia UltraKat v2.0.1 (04.04.2014) Xperia Z2 Arayüzü - AndroidOS 4.4 mi yüklemiş oluyoruz?
    yani önce ultrakat taki dosyaları indirip,anlattığınız işlemleri yapıp ultra katı kurup sonrasında konunun en üstündeki dosyayı indirip yükleme işleminimi yapacağız.
    hafıza kartı 8 gb ama class2 sanırım. sorun olurmu hafıza kartı almam gerekirmi alırsam kaç gb almam lazım sanırım 8 gb üzerini makina görmüyor.
    yani telefon orjinal yazılımı ile hafıza yetersiz hatası verince bu işlere girmek zorunda kaldım hangi roomdan randıman alırım sizce
    http://forum.donanimhaber.com/m_109755404/f_//tm.htm#112864579 bu mesajdaki arkadaş hafıza kartını bölmekten bahsediyor sanırım sizinkinde buna gerek yok.
    şimdiden size teşekkür eder saygılarımı sunarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BY KARMA

merhaba özür dilerim sorularım size basit saçma gelebilir ama çok fazla anlamadığım için hoş görün lütfen yardımlarınızı bekliyoum.
    ben en önce bootloader kilidini açtım yanlışmı yaptım bilmiyorum. telefon orjinal yazılımında android 2.3.4. derleme no : 4.0.2.A.0.62
    şimdi bu roomu yüklemek için kilidi geri kapatmammı lazım
    birde şimdi biz 5.1.1 mi yüklemiş oluyoruz yoksa Xperia UltraKat v2.0.1 (04.04.2014) Xperia Z2 Arayüzü - AndroidOS 4.4 mi yüklemiş oluyoruz?
    yani önce ultrakat taki dosyaları indirip,anlattığınız işlemleri yapıp ultra katı kurup sonrasında konunun en üstündeki dosyayı indirip yükleme işleminimi yapacağız.
    hafıza kartı 8 gb ama class2 sanırım. sorun olurmu hafıza kartı almam gerekirmi alırsam kaç gb almam lazım sanırım 8 gb üzerini makina görmüyor.
    yani telefon orjinal yazılımı ile hafıza yetersiz hatası verince bu işlere girmek zorunda kaldım hangi roomdan randıman alırım sizce
    http://forum.donanimhaber.com/m_109755404/f_//tm.htm#112864579 bu mesajdaki arkadaş hafıza kartını bölmekten bahsediyor sanırım sizinkinde buna gerek yok.
    şimdiden size teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Ne özürü seve seve yardımcı olurum, Bootloader kilidini kapatmanıza gerek yok. Konu normalde Xperia Ultrakat Rom konusuydu Android 5 çıkınca konuyu değiştirdim. İsteyen alttaki konudaki ROM'u yükler isteyen Android 5 romunu yükler zevkinize kalmış. Android 5 yükleme işlemindeki adımları yazmakta üşendim o yüzden alttaki konudan verdiğim talimatları yapın ve üstten devam edin diye not düştüm. İyi forumlar.

Hafıza ile ilgili sorunuzu yeni gördüm, o işlem için hafıza kartınızı bölümlemeniz gerekiyor ext3 formatında daha sonra marketten link to SD uygulamasını indirip halletmeniz lazım. Adım adım tek tek yazmak isterdim ama baya uzun işi var benimde vaktim yok Google amcaya sorun size gerekli içeriği gösterir tekrar iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat.cinar -- 24 Aralık 2015; 17:48:27 >

• merhaba ben
    Xperia UltraKat v2.0.1 (04.04.2014)
    Xperia Z2 Arayüzü - AndroidOS 4.4 bu roomu yüklemeye çalışıyorum
    tam bu aşamadayım;
    YÜKLEME
    - Son aşamadayız , kerneli flaşlayacağız cihazınız Fastboot modundayken Flashtool programını açın Şimşek işaretine basın Fastboot modunu seçin , ByDoomLord yazısı altında ''Select Kernel to Flash''a tıklayın altta dosya türünü .img olarak değiştirin ve ilk başta vermiş olduğum linkteki kernel dosyasını ( Boot.img ) seçip flaşlayın.
    burda bi hata alıyorum alttaki gbi acaba ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz. lütfen..

27/047/2015 01:47:20 - INFO - <- This level is successfully initialized
    27/047/2015 01:47:20 - INFO - Flashtool Version 0.9.8.0 built on 2012-10-01 19:35:32
    27/047/2015 01:47:20 - INFO - You can drag and drop ftf files here to start flashing them
    27/047/2015 01:47:25 - INFO - Launching Fastboot Toolbox 1.0 by DooMLoRD
    27/047/2015 01:47:25 - INFO - Device Status: FASTBOOT mode
    27/047/2015 01:47:26 - INFO - Device connected in fastboot mode
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Users\packardabell\Desktop\Kernel2.0 [ayame].img
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - Flashing selected kernel
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - sending 'boot' (8576 KB)...
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - FAILED (remote: The Device must be rooted first)
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - finished. total time: 0.001s
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - FASTBOOT Output:
    sending 'boot' (8576 KB)...
    FAILED (remote: The Device must be rooted first)
    finished. total time: 0.001s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BY KARMA -- 27 Aralık 2015; 2:25:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BY KARMA

merhaba ben
    Xperia UltraKat v2.0.1 (04.04.2014)
    Xperia Z2 Arayüzü - AndroidOS 4.4 bu roomu yüklemeye çalışıyorum
    tam bu aşamadayım;
    YÜKLEME
    - Son aşamadayız , kerneli flaşlayacağız cihazınız Fastboot modundayken Flashtool programını açın Şimşek işaretine basın Fastboot modunu seçin , ByDoomLord yazısı altında ''Select Kernel to Flash''a tıklayın altta dosya türünü .img olarak değiştirin ve ilk başta vermiş olduğum linkteki kernel dosyasını ( Boot.img ) seçip flaşlayın.
    burda bi hata alıyorum alttaki gbi acaba ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz. lütfen..

27/047/2015 01:47:20 - INFO - <- This level is successfully initialized
    27/047/2015 01:47:20 - INFO - Flashtool Version 0.9.8.0 built on 2012-10-01 19:35:32
    27/047/2015 01:47:20 - INFO - You can drag and drop ftf files here to start flashing them
    27/047/2015 01:47:25 - INFO - Launching Fastboot Toolbox 1.0 by DooMLoRD
    27/047/2015 01:47:25 - INFO - Device Status: FASTBOOT mode
    27/047/2015 01:47:26 - INFO - Device connected in fastboot mode
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Users\packardabell\Desktop\Kernel2.0 [ayame].img
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - Flashing selected kernel
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - sending 'boot' (8576 KB)...
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - FAILED (remote: The Device must be rooted first)
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - finished. total time: 0.001s
    27/048/2015 01:48:13 - INFO - FASTBOOT Output:
    sending 'boot' (8576 KB)...
    FAILED (remote: The Device must be rooted first)
    finished. total time: 0.001s

Bootloader kilidini açmamışsın sanırım o kısımdan alarak yapmaya çalış.

• Hocam merhabalar

yorumlara baktım çoğu kişi hata alıyor 'dokunmatik bozuldu' 'telefon açılmıyor' gibi hatalar

bende açıkçası kurmaktan korkuyorum bir problem çıkar diye bağzı kelimeleride anlamıyorum açıkçası

BOOTLOADER,CWM gibi vs. hocam sizce kendim yapabilirmiyim yani bir problem çıkmaz inşallah ?

bir problem çıkması taktirde ne yapmam gerekli ?

bu arada telefonumun markası sony xperia arc, model numarası: lt15i bu telefona yüklenebilirmi bu kitkat güncellemesi

şuanki telefonumun andoid sürümü : 2.3.3

olmadı bende ümraniye taraflarındayım genelde hafta sonları beykoz tarafına geçiyorum akrabalarım o taraftalar oraya uğramışken telefonu size getirsem siz kendiniz yapabilirmisiniz bir mahsuru yoksa ?

Teşekkürler İyi Günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Orijinalden alıntı: baranumut

quote:

quote:

arkadaşlar bunu neo v ye yükleyebilirmiyiz

Malesef , ama yardımcı olmaya çalışırım bu hafta sana göre de bir ROM bulurum.

inş neo v yede çıkar şöyle güzel bir rom gb ve ics kabak tadı veriyor artık :)

Hocam aynı ROM'un Neo V'si için çıkarmış XDA'yde StevenDJ , buyur burada indirme linkleri varhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2657641 , yükleme işlemleri Arc S ile aynı takıldığın konuda sor :)

Hocam link de z2 ile ilgili konular yer alıyor ben mi bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalearco

Hocam merhabalar

yorumlara baktım çoğu kişi hata alıyor 'dokunmatik bozuldu' 'telefon açılmıyor' gibi hatalar

bende açıkçası kurmaktan korkuyorum bir problem çıkar diye bağzı kelimeleride anlamıyorum açıkçası

BOOTLOADER,CWM gibi vs. hocam sizce kendim yapabilirmiyim yani bir problem çıkmaz inşallah ?

bir problem çıkması taktirde ne yapmam gerekli ?

bu arada telefonumun markası sony xperia arc, model numarası: lt15i bu telefona yüklenebilirmi bu kitkat güncellemesi

şuanki telefonumun andoid sürümü : 2.3.3

olmadı bende ümraniye taraflarındayım genelde hafta sonları beykoz tarafına geçiyorum akrabalarım o taraftalar oraya uğramışken telefonu size getirsem siz kendiniz yapabilirmisiniz bir mahsuru yoksa ?

Teşekkürler İyi Günler.

Merhaba rom Sony Xperia Arc (LT15i) içinde uyumludur fakat Xperia Arc'ta nasıl root atılıyor bir türlü çözememiştim root atmayı araştırıp gereken adımları sırayla takip et cihazın yükleme yapacaktır. Sorun olursa da sorun oldu de dönerim Flashtool ile stock rom flaşlayıp hiçbir şey olmamış gibi orjinale dönebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bunu neo v ye yükleyebilirmiyiz

Malesef , ama yardımcı olmaya çalışırım bu hafta sana göre de bir ROM bulurum.

inş neo v yede çıkar şöyle güzel bir rom gb ve ics kabak tadı veriyor artık :)

Hocam aynı ROM'un Neo V'si için çıkarmış XDA'yde StevenDJ , buyur burada indirme linkleri varhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2657641 , yükleme işlemleri Arc S ile aynı takıldığın konuda sor :)

Hocam link de z2 ile ilgili konular yer alıyor ben mi bulamadım.

Xperia Z2 arayüzlü Xperia Neo V romudur ondan bahsediliyor, cihazınız Neo V ise yükleyebilirsiniz.

• 3 download dosyası var 3 ünü de indiriyorum lazım galiba iyice kendime guvenim geldi inşallah becerebilirim.

• Merhaba rom yükleme işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşti. Şuan için herşey Güzel kamera menüsü hariç :) Ancak mesajlaşma kısmında alıcı ekle kısmında alıcı ekleyemiyorum. Konu ile ilgili cevabınızı bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.