Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carpediem81

quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

quote:

Kernel değiştirmeden Stock roma dönebilir miyiz hocam?ben memnun kalmadım orjinal é döneceğim

Kernel degismeden stok rom olmaz

Peki nasıl döneriz?kernel ve rom icin link var mı hocam?

Bunu.
    http://www.mediafire.com/download/rhr59r4o6oarnfx/LT18i_4.1.B.0.587_(1254-2184).7z

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim arc s asphalt 8 fln oynarken donuyor ics sürümü,bu yeni sürümü yüklersem yine oyunlar donar mı ???
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kernel değiştirmeden Stock roma dönebilir miyiz hocam?ben memnun kalmadım orjinal é döneceğim

Kernel degismeden stok rom olmaz

Peki nasıl döneriz?kernel ve rom icin link var mı hocam?

Bunu.
    http://www.mediafire.com/download/rhr59r4o6oarnfx/LT18i_4.1.B.0.587_(1254-2184).7z

Alıntıları Göster
    kernelde içinde mi bunun hocam?cwm ile mi yoksa flashtool ile mi yüklüyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem81 -- 26 Şubat 2015; 19:23:39 >

• quote:

kernelde içinde mi bunun hocam?cwm ile mi yoksa flashtool ile mi yüklüyoruz?

Flashtol ile yukle kernel icinde

• quote:

Orijinalden alıntı: genckartalali

Hocam benim arc s asphalt 8 fln oynarken donuyor ics sürümü,bu yeni sürümü yüklersem yine oyunlar donar mı ???

Ics ye gore bu rom yada super jeallybean oyunlarda daha iyi ics ile antutuda 4600, suoer jeallybean fusion kernel ile 7900 puan aliyor cogu oyunu oynatiyor

• Bende çok takılıyordu. Anlayamadım herkes iyi diyo.sd kartim 16 gb.ondan mı acaba

• quote:

Bende çok takılıyordu. Anlayamadım herkes iyi diyo.sd kartim 16 gb.ondan mı acaba

Sd kartla alakasi yok temiz bir kurulum olmadiysa yapar yada cihaz kaynakli olabilir

• Merhaba daha önce bendeki Arc S'e buradan UltraKat'ı yüklemiştim. Annemdeki Arc S'e yükleyeyim dedim şimdi ama servis menüsünde "Bootloader unlock allowed: No" yazıyor. Bootloader kilidini açmak mümkün değilmiş bu durumda anladığım kadarıyla. Şimdi Stock Rom'a dönmüş halde bekliyor telefon. Bootloader'ı açmadan yükleyebileceğim bir ROM var mıdır önerebileceğiniz? Stok ROM'a göre daha hızlı ve daha çok boş alan imkanı tanıyan bir ROM önerebilirsen çok makbule olur.
  • Arkadaşlar, titanyum backup yüklemiştim,bir çok uygulamayı sd karta atabildim bir kaç uygulama var gibi görünüyor ama hala dahili hafıza dolu görünüyor. Özellikle Google Play hizmetleri sd karta atılmıyor, bu Hafıza sorununu nasıl hallederiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Yaptığım araştırmalardan edindiğim bilgileri yorumladığım da tek çözüm ;http://www.hepsiburada.com/liste/lg-g3-d855-32gb/productDetails.aspx?productId=telceplgg332&categoryId=371946
  • eercelik E kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum sana hatta aldım bile..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romm atarken, son aşamada telefonumun ekranına SONY yazısı geldi açılmıyor lütfen yardım :(
  • orhan.cildir kullanıcısına yanıt
    flashtool ile stock room flaşla
  • Arkadaşlar, epeydir severek kullandığım romdan özetle tecrübem şudur;

genel performans orjinale göre fena sayılmaz ancak uygulamalar ram'i şişirince yine orjinal rom'daki tepkilere benzer tepkilerle karşılaşıyorum telefondan ancak, sevdim.

Ancak yüklediğim günden beri kafamın içinde dolanan bir takım tilkiler var şöyleki;

- Geliştirici menüsünde, "Dosya çalışma zamanı" seçim menüsü ve burada da karşımıza ART/DALVIK seçimi veriyor bize fakat başta da uyarıyor stabil değil yada desteklemiyor gibi bişeyler ve sıkıntıları bizle paylaşırsanız cart curt rererörö diye, henüz cesaret edip de ART'ı onaylayamadım, bunu yapabilen var mı? Yaptığında özellikle rehber gibi bilgilerde sıkıntı oluşuyor mu? Tekrar yedek yükle vs uğraşmak istemiyorum.

Ukte: eğer bir aydınlatan çıkmazsa yeni bir telefon aldığımda ilk işim çalışma zamanını ART'a alacağım, ve gelişmeleri aktaracağım.

• eercelik E kullanıcısına yanıt
    Art ile çalışmaz sorun çıkıyor
    Art lollipop ile düzgün

• Gerçekten sadece alo desin ve fotoğraf çeksin istiyorum telefon.Bir sürü root falan yapmıştım zamanında. Telefonu diriltmek için denesem mi acaba?
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Denedim, ART'ta hiç çalışmıyor.

Yani yapamazsın edemezsin ART'a geçemezsin diyor ve dolayısıyla da sorun çıkartmamış oluyor.
  • Peki arkadaslar romu kullanmaya başladım arc da agir bir site açarken Reset atıyor telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam ARKADASLAR,

Arc S yada Arc kullanan ve 5.1.1 i deneyen varmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaTx38. -- 5 Ekim 2015; 20:35:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.