Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni romları ne zaman yayınlayacaksın bu rom güzel yayınlayacakların daha güzel olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercan2317

yeni romları ne zaman yayınlayacaksın bu rom güzel yayınlayacakların daha güzel olabilir

Test aşamasında stabil hale geldiğinde yayınlayacağım.
  • Üstadım bl kilidini cmd yöntemi ile açmayi bir türlü yapadım driverlar tamam ancak cmd de getvar ...... Olayını yazınca 0.3 veya 3.0 gelmiyor bu neden olur bir fikrin varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Üstadım bl kilidini cmd yöntemi ile açmayi bir türlü yapadım driverlar tamam ancak cmd de getvar ...... Olayını yazınca 0.3 veya 3.0 gelmiyor bu neden olur bir fikrin varmı

Hocam senin cihazda bir anormallik var o zaman , senden başka yüklemede sorun yaşayan arkadaş görmedim , mercan nickli arkadaş driver için link paylaşmış , bir de onun adımlarını takip edin. Cihaz Fastboot moddayken , Getvar... yazdığınızda CMD'de 3.0 yada 0.3 lü bir rakam çıkıyorsa tamamdır BL kilidinizi açabilirsiniz. Zaten bunu siz yüklememişmiydiniz dokunmatiğiniz çalışmıyordu , yüklemeniz için BL kilidinin açık olması gerekiyor , BL kilidini açtığınıza göre tekrar CMD'den denesenizde sonuç alamazsınız çünkü zaten açık. Kapattıysanız sonuç alırsınız.

• Üstadım evet benim bl açık kapatıp denedim formdan orochi usta driverda sıkıntı olursada bu tarz problem yaşarsın dedi romu yükleyenlerin çogu bl yi cmd den açmıs ben flastoldan yapdım bide cmd den deniyecem sende birde böyle dene demiştin

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Üstadım evet benim bl açık kapatıp denedim formdan orochi usta driverda sıkıntı olursada bu tarz problem yaşarsın dedi romu yükleyenlerin çogu bl yi cmd den açmıs ben flastoldan yapdım bide cmd den deniyecem sende birde böyle dene demiştin

Kapattıysan eğer , mercan nickli arkadaşın driver yöntemini dene birde.
  • Pc her şekilde cihazı tanıyor ancak fastbotta komuta sıkıntı oluyor

• kardeşim şunu fotoğraflı bir şekilde veya video faln çekseydin ben bir şey anlamadım ama dosyalar iniyo yapmaya çalışacam yinede saol :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblack61

kardeşim şunu fotoğraflı bir şekilde veya video faln çekseydin ben bir şey anlamadım ama dosyalar iniyo yapmaya çalışacam yinede saol :D

Fotoğraflık bir şey yok Tüm herşeyi detayı detayına yazdım adım adım ilerle , takıldığın yerde tekrar sor dönerim
  • son anlattığın yerde Daha sonra cihazınız kapalı iken güç tuşuna basın LegacyXperia yazısı geldiğinde sürekli ses yükseltme tuşuna basın cihaz CWM moda geçmiş olacak.
    Wipe Data-Factory Reset yapın , Mounts and Storage seçeneğinde Format/System yapın , Advenced seçeneğinde de Wipe Dalvik Cache yapın.
    Install Zip seçeneğinde - Choose Zip From / Storage / sdcard seçeneğinden önce ROM sonra Google Apps'i flaşlayıp , Reboot System Now deyin cihaz açılacaktır.
    Cihazın ilk açılması epeyce uzun sürüyor kesinlikle korkmayın bekleyin bir 5 dakika.
    Güle güle kullanın , ben çok memnunum o kadar ROM'un arasında en iyisi şu an bu. demişsin wipe data factorye girdim orda 1inde yes yazıyor diğerlerinde no yazıyor hangisine girip bu dediğini yapacağım
  • quote:

son anlattığın yerde Daha sonra cihazınız kapalı iken güç tuşuna basın LegacyXperia yazısı geldiğinde sürekli ses yükseltme tuşuna basın cihaz CWM moda geçmiş olacak.
    Wipe Data-Factory Reset yapın , Mounts and Storage seçeneğinde Format/System yapın , Advenced seçeneğinde de Wipe Dalvik Cache yapın.
    Install Zip seçeneğinde - Choose Zip From / Storage / sdcard seçeneğinden önce ROM sonra Google Apps'i flaşlayıp , Reboot System Now deyin cihaz açılacaktır.
    Cihazın ilk açılması epeyce uzun sürüyor kesinlikle korkmayın bekleyin bir 5 dakika.
    Güle güle kullanın , ben çok memnunum o kadar ROM'un arasında en iyisi şu an bu. demişsin wipe data factorye girdim orda 1inde yes yazıyor diğerlerinde no yazıyor hangisine girip bu dediğini yapacağım

YES'e basın O kadar yer geçip bu kadar basit yerde takılmanız şaşırtıcı

• O zamn hepsinde yesi takip edecem değil mi?? az kaldı galiba çok saol
  • quote:

O zamn hepsinde yesi takip edecem değil mi?? az kaldı galiba çok saol

Aynen hepsinde YES , rica ederim.
  • haa birde benm telefonda(arc s) home + ses açma + güç tuşuyla cwmye giriyor bir anormallik mi var :D yoksa normal mi??
  • Kardeşim nasıl teşekkür etsem bilemedim çok güzel oldu çok sağol :D
  • quote:

Kardeşim nasıl teşekkür etsem bilemedim çok güzel oldu çok sağol :D

Güle güle kullanın , beğendiğinize sevindim Daha iyisi çıktığında paylaşacağım , takipte kalın.

Ekleme : Arc S CWM'ye belirttiğiniz tuşlarla geçmiyor zaten , cihaz kapalıyken açtığınızda titrediğinde ses yükseltme tuşuna arka arkaya basarak CWM moduna sokuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat.cinar -- 18 Haziran 2014; 20:16:28 >
  • ben denedim ama bazı yüklediğim uygulamalar kapanıyoooo begenmedim tekrardan orijnal ftf yükledim :) en iysi 4.0.4
  • mmmpower kullanıcısına yanıt
    indirdigin costum ro içinde img dosyası ilk önce onu telefona fastboot moduyla se bootloader programıyla telefona kapalı sekılde iken atacaksın sonra cd carta costum rom ve gaapps at cwmden hallete işte @mmmpower
  • Üstad anlatımı sırasıyla yapar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: enesaykut7887

Üstad anlatımı sırasıyla yapar mısın?

İlk sayfada detaylı bir şekilde nasıl yükleyeceğiniz mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.