Şimdi Ara

Sony Ericcson Tutulmuyormu? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
5.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi diyceksinizki ön yargılı davranıyorsun diyebilirsiniz ancak gerçek şu ki ericsson deyim yerindeyse kalas gibi kütük gibi telefon üretiyor.içerik olarak hep aynı çizgiler kullanıyor.örneğin telefonunza tema yüklüyorsunuz ama şekillerde bi değişme yok.en azından modeller arasında bir farklılık bile yok.nokiada öyle değil.tema yükleyince herşey değişiyor.insanlar şekli güzel içeriği güzel.bişeyler istiyor.yemin ediyorum şu anda sonyericsson un genel müdürü yanımda olsa yerden yere vururum.al şu Xperiya X1 ini çocuğuna oyuncak kamyon diye götür derdim..adamlar yapıyor ama kütük gibi yapıyorlar.nokianın kalın telefonlar üretmesi bile müşterisinin almamasına engel olmuyor.çünki içerik zengini tel üretiyorlar.ericssonda aynı kafada ayı şekilde devam ediyor.inşallah şirket batar.bu kadar nefret ettirdiler.

GÜLEREK KAYBETTİKLERİNİ AĞLAYARAK KAZANAMAZSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

SONY ERİCSSON YALAN OLDU ARTIK,FOREVER NOKİA,NOKİA ALDI BAŞINI GİDİYOR,ARTIK NOKİA ESKİ NOKİA DEĞİL,YAVAŞLIK KALKTI,TEKNOLOJİYİ TAKİP ETMEDE 1 NUMARA,GÖRÜNÜMÜ ESKİSİNE ORANLA DAHA İYİ,ÇEŞİT FAZLALIĞI VS.VS....NOKİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

üzüldüm cidden

• quote:

Orjinalden alıntı: wox

şimdi diyceksinizki ön yargılı davranıyorsun diyebilirsiniz ancak gerçek şu ki ericsson deyim yerindeyse kalas gibi kütük gibi telefon üretiyor.içerik olarak hep aynı çizgiler kullanıyor.örneğin telefonunza tema yüklüyorsunuz ama şekillerde bi değişme yok.en azından modeller arasında bir farklılık bile yok.nokiada öyle değil.tema yükleyince herşey değişiyor.insanlar şekli güzel içeriği güzel.bişeyler istiyor.yemin ediyorum şu anda sonyericsson un genel müdürü yanımda olsa yerden yere vururum.al şu Xperiya X1 ini çocuğuna oyuncak kamyon diye götür derdim..adamlar yapıyor ama kütük gibi yapıyorlar.nokianın kalın telefonlar üretmesi bile müşterisinin almamasına engel olmuyor.çünki içerik zengini tel üretiyorlar.ericssonda aynı kafada ayı şekilde devam ediyor.inşallah şirket batar.bu kadar nefret ettirdiler.

Xperia'yı görmedin sanıyorum. Çok küçük ve kibar bir cihaz. Piyasadaki pda'lar içinde en küçüklerinden biri.
    Aynen senin de dediğin gibi son derece ön yargılısın. İnsanın kendini bilmesi güzel şey.

• quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: wox

şimdi diyceksinizki ön yargılı davranıyorsun diyebilirsiniz ancak gerçek şu ki ericsson deyim yerindeyse kalas gibi kütük gibi telefon üretiyor.içerik olarak hep aynı çizgiler kullanıyor.örneğin telefonunza tema yüklüyorsunuz ama şekillerde bi değişme yok.en azından modeller arasında bir farklılık bile yok.nokiada öyle değil.tema yükleyince herşey değişiyor.insanlar şekli güzel içeriği güzel.bişeyler istiyor.yemin ediyorum şu anda sonyericsson un genel müdürü yanımda olsa yerden yere vururum.al şu Xperiya X1 ini çocuğuna oyuncak kamyon diye götür derdim..adamlar yapıyor ama kütük gibi yapıyorlar.nokianın kalın telefonlar üretmesi bile müşterisinin almamasına engel olmuyor.çünki içerik zengini tel üretiyorlar.ericssonda aynı kafada ayı şekilde devam ediyor.inşallah şirket batar.bu kadar nefret ettirdiler.

Xperia'yı görmedin sanıyorum. Çok küçük ve kibar bir cihaz. Piyasadaki pda'lar içinde en küçüklerinden biri.
    Aynen senin de dediğin gibi son derece ön yargılısın. İnsanın kendini bilmesi güzel şey.

sen gereken cevabı vermişsin s.e kütük gibi tel üretiyor bu söze dogru diyelim bian için ozaman nokianın ürettigi tuglalar noluyor n96.yı al x1in yanına koy kim kütük kim tugla anlarsın dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 13 Aralık 2008; 17:06:40 >

• Telefonu satmak içinmi yoksa kullanmak içinmi alacağına bağlı. Kullanmak için alacaksan sony ericsson al direk, yok ben biraz kullanıp sonra satarım diyorsan 6300 al, ama pek tat vermez.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.