Şimdi Ara

Sony Ericcson Tutulmuyormu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
5.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: melezsnape

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Sırf Nokia ve Samsung'un 3 er saatlik dandik pil ömrü bile yeterli bir sebep Sony Ericsson'ların tercih edilmesi için. N95'e sahip olup pili bitecek endişesiyle wi-fi ve gpsi kullanamadıktan sonra, müzik dinlemeye korktuktan sonra ne manası var o özelliklerin. Şuursuz bir anımda bir sürü para verip aldığım n80'in pili 6 saat sonra bitince fenalaşmıştım şaşkınlıktan. Hemende satmıştım zaten.

bunun üstüne laf tanımıyorum

+1. Benim SE K510i'nin bir hafta bile gidiyor şarjı, geceleri kapatıyorum.

• artık nokia çok tutuyor

> > < <
  • hiç duydunuzmu aa bu sony o zaman almayalım dandik oluyo diye :)

tabikide hayır.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

artık nokia çok tutuyor

Artık kelimesi fazla . nokia eskiden beri rakipsiz.

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

"Nokia dan şaşmam"
    Nefret ederdim bu cümleden.

Al benden de o kadar.

Aynen
    Bir ay önce de kendi kendine kilitlendi. Beşiktaş KVK servisine götürdüğümde ayni şikayetleri söyledim.
    "Telefonu bırakın" dediler, tamam bıraktım. Arkadan bir saat sonra mesaj çektiler: Tamir fiyatı 109 YTL diye Bende o ara Beyazıt'a geçmiştim. Eee arkadaş bana "bir saat bekleyin" veya "iki saat sonra size tamir fiyatını bildireceğiz" deselerdi, ben o zaman Beşiktaş çevresinden ayrılmazdım. Yeniden Beşiktaş'a geçip telefonu tamir ettirmeden geri aldım. Sirkeci'de bir yerde 15 YTL'ye yazılım attırdım. Şu an kilitlenmesi kalktığı için diğer şikayetlerimle beraber kullanıyorum.
    Kısacası özelliklerini dikkate alıp aldığım Sony Ericcson K700İ telefonum'dan memnun olmadan ayrılacağım zaman geldiğinde; bir daha da Sony Ericcson almamaya yemin ettiğim için, Nokia'ya terfi etmeyi düşünüyorum. Çünkü kızıma beraber ayni tarihte ve ayni yerden aldığım Nokia 6630 telefonundan hiçbir şikayet çıkmadı. Ayrıca 2002 yılında aldığım Panasonic GD75'im canavar gibi çalışıyor. Darbelerden ötürü üstü kaplumbağa sırtına döndü ama yine de memnunum.
    -TRV410E DıgıtalHandycam Kamera - Flexy FıreWıre 1394 PCI kart - INTEL C2DUO E8400 3.00GHz 1333MHz 6MB 64BIT 775p işlemci - 2x2 GB DDR2 800 CL4 PLATINUM (5-4-4-15)(OCZ) RAM - ASUS EN8800GT(256Bit) 512MB TV DVI 16X ekran kartı - TTNET_ZyXEL_ENX9 ADSL - ASUS P5Q SE DDR2 P45 GLAN SATA 16X anakart - Samsung Super-WriteMaster DVD yazıcı - THERMALTAKE VH8000SWA ARMOR MX GÜMÜŞ kasa - OCZ STEALTHXSTREAM SLI POWER SUPPLY 600W güç kaynağı - 500 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB ST3500630AS hard disk

• kesinlikle tavsiye ederim

bilindiği üzere müzik dinlemek için telefon alınacaksa "walkman" telefon var, fotoğraf çekmek için telefon alınacaksa "cybershot" telefon var. nokia istediği kadar carl zeiss optiklerini kullansın genede müzik dinliyorum dediğim zaman "oo seninki walkman telefonmuş nokia iyi değil" diyorlar bunu diyende nokia kullanıcısı.

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

kalite = sony'nin markası, ericsson'un teknolojisi...

bilindiği üzere müzik dinlemek için telefon alınacaksa "walkman" telefon var, fotoğraf çekmek için telefon alınacaksa "cybershot" telefon var. nokia istediği kadar carl zeiss optiklerini kullansın genede müzik dinliyorum dediğim zaman "oo seninki walkman telefonmuş nokia iyi değil" diyorlar bunu diyende nokia kullanıcısı.

mega bass da

Orjinalden alıntı: wolverine55

quote:

Orjinalden alıntı: command_4

kalite = sony'nin markası, ericsson'un teknolojisi...

mega bass da

vallaha var :) sony ericsson'u sony'nin markaları kurtardı vallaha :)

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.

• Sony ericsson her bakımdan önde ismi bile daha uzun

Orjinalden alıntı: cªn

Sony ericsson her bakımdan önde ismi bile daha uzun

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: cªn

Sony ericsson her bakımdan önde ismi bile daha uzun

bunu ciddiye almış olamazsın

• nokia hiç bir şeyden anlamıyanın telefonudur....
    nokia amele telefonudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 24 Aralık 2007; 13:41:04 >

Orjinalden alıntı: coldmen

nokia hiç bir şeyden anlamıyanın telefonudur....
    nokia amele telefonudur

Haklısın Sony hep zordur ve karısıktır nokia a göre ailemde w610i kullanamıyorlar ...

• Arkadaşım en iyi bir örnek vereyim sana

Elimize Bir Adet şuan kullandığım S.E S700İ alalım

Sony Ericcson Tutulmuyormu?

Birde Elimize bir adet Nokia 6630 alalım ( bunu göstermemin sebebi bunla hemen hemen aynı kaftan tel özellik olarak)

Sen olsan hangisini kullanmayı tercih edersin bkz : arkadaş ortamı S700 ün açışı bile karizma , malzemesi , ses kalitesi , ekran parlaklığı, o kocaman ekranı , fotoğraf kalitesi, vsvsvs ayrı bi duygu kullananlar iyi bilir , birde 6630 ? herkesde var artık 6600 gibi oldu 3 yaşında çocuğun bile elinde var artık , bu iki telefonu elinize alınca 6630 için bir an " oyuncak mı " bu diyeceksiniz

Şayet bu S700 ve 6630 karşılaştırmasıydı , Birde K850 ile başka bir nokia tel ile yapsaydık bilemem

• ahh ahh yıllar ne çabuk geçti ericsson ga 628 kullanıyodum ilk telefonumdu o zamanlar birinin beni çaldırması birini çaldırmak ne biliyim bi telefon hattına sahip olmak büyük mutluluktu benim için 5110ların revaçta olduğu bi dönem almıştım param ona yettiği için takoz derlerdi benim tele harbiden de öleydi nerelerden nereye geldik t100 ü aldığımda ne forsum vardı be ilk sonyericsson du ve süper bir telefondu. Sonra bırakamadım sonyericssonu k700i < w800i hepside birbirlerine göre çağ atlamış telefonlar hepsinde de iyi ki almışım dedim ve herbirini yaklaşık 2 şer yıl kullandım ve şu an k850i kullanmaktayım ve çok memnunum. sanırım bu da 2 yıl götürür beni nokia telefonlara hep gıcığım olmuştur biraz da bu nokia kullanıcılarından kaynaklanır. Aptal gibi sürekli nokia iyi nokia iyi para ediyo nokia dan şaşmam yok bilmemne bi sybiandır gidiyo doğru dürüst aa benimden telefondan nede süpermiş keşke bende de olsa dediğim bi tane özelliği yok. Yapyavaş telefonlar. Geçenlerde arkadaş n73 almış hayırlı olsun ver bi resmini çekiyim dedim aldım elime resmi çektim telefon kaydediyor dedi ölece kaldı kitlendi arkadaşın rengi attı nese uzun lafın kısası sonyericssonu seviyorum tarzıma göre hem hızlı hemde süper tasarım.

we love sonyericsson

• Aynen katılıyorum dediklerine

Bende de GH688 vardı ki hala evde durur ama nerede bilmiyorum Bugünkü N serisi kadar olmasa da devasa boyutta denebilirdi. Anteni de vardı. Ondan sonra Nokia 8250 alınca ufacık gelmişti ki 8250 bugün için dahi çok ufak şık bir telefondur.

Benim Nokia telefonlara gıcığım yok ama dediğin gibi " Nokiadan şaşma" veya " Nokia işte yapmış" vs. diyen fanatiklerden hazetmiyorum. Yani Nokia iyi kötü ne yaparsa alıyorlar.

Ne diyorsun arkadaşım 1 ay N73 kullandım. Deli oldum deli. 1 ayda kac kere kilitlendi, kendi kendine reset attı, dondu kaldı. Fotoyu çekmesi asırlar sürüyor. Üstüste 2-3 foto çekersem bugün iyi çalışıyor N73 diyordum. Ya bir mesajı açması 10 saniye sürer mi telefonun! Malzeme kalitesini söylemiyorum bile. Hele hele o joystiği yok mu. T630 da vardı bende ve onun da joystiği ama o taş gibi telefondu. N73 jostiği heran elimde kalacak gibiydi. İttiriyorum çalışmıyor. İtiyorum itiyorum yok bana mısın demiyor. Elimde kalacaktı verdim kurtuldum SE aldım. Bu ne yavaşlık ya. 3-5 tane, ne olduğu belirsiz abuk sabuk program atıcam diye çekilir mi o eziyet. SE hem hızlı, hem kaliteli hem de tasarımları çok şık. Bir nevi Nokia ile Samsung arasında kalıyor tasarım güzelliği ve özellik olarak.

K850 hayırlı olsun arkadaşım.

• Bende sony cilerdenim gerçekten bence süper telefonları var mesela nokia kablosuz ağ bağlantısını ancak yeni çıkan 3-5 modeline koydu ki teknolojiyi telefonlarına koyalı belki 6 ay felan olmuştur sony ericsson ise bunu p990i ile başlattı tam 1,5 yıl önce sonra noki çıktı piyasaya
    Karşılaştırılma yapılırsa bence N95 ile P990 aynı kefeye koymak gerekir p990i biraz kaba ona göre ama bi kere nokiada 6 saat müzik dinleyin telefon 1. si şişer 2. si şarjı biter istisnasız tüm modellerde, nokianın yanında nerdeyse adamlar hiçbir aksesuarı vermiyor arkadaşıma geçen gün 6300 aldık yanında sadece şarj makinası sony ericssonda ise w810i den sonra nerdeyse tüm telefonlarına adamlar data kablosunu ve televizyon jackını eklediler. Benim kanaatim noki bu şekilde giderse ben takip ettiğim kadarıyla zaten yurtdışında nerdeyse işi bitmiş durumda tutulmuyor ve çok satılmıyor, zaten kaliteden anlayan noki almaz. Sadece türkiyede satışı iyi onun nedeni ise 2. elde satması kolay (Yurt dışındaki vatandaş telefonu kullanmak için özelliklerine bakarak alıyor, bizdeki vatandaş yarın öbür gün yeni model çıkar ben onla değiştiririm 2. elde kaybım olmasın diye bakıyor.) Ama sony ericsson ya da samsungun birçok yeni çıkan modeli nokianın satışlarını alt üst etti, ben satış olarak şunu biliyorum ilk çıktığı zamanlar 3310 bir efsaneydi ve belki de halen Türkiyede 500,000 kişi kullanıyordur, 2007 yılında ise samsung E-250 ile Sony ericsson W810i pazara hakim oldu. Uzun zamandan bu yana noki pazara hakim diyen ya da nokianın şu malı piyasayı ele geçirdi diyen biri varsa çıksın. Bi N95 çıkarttı adamlar 1.100,00 YTL yuh yani üstüne 2000 ytl daha koyup bi şahin alırım artık. ki sony ericssonun aynı özellikleri taşıyan birçok telefonu ondan çok çok ucuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: dota

Arkadaşım en iyi bir örnek vereyim sana

Elimize Bir Adet şuan kullandığım S.E S700İ alalım

Birde Elimize bir adet Nokia 6630 alalım ( bunu göstermemin sebebi bunla hemen hemen aynı kaftan tel özellik olarak)

/>

Sen olsan hangisini kullanmayı tercih edersin bkz : arkadaş ortamı S700 ün açışı bile karizma , malzemesi , ses kalitesi , ekran parlaklığı, o kocaman ekranı , fotoğraf kalitesi, vsvsvs ayrı bi duygu kullananlar iyi bilir , birde 6630 ? herkesde var artık 6600 gibi oldu 3 yaşında çocuğun bile elinde var artık , bu iki telefonu elinize alınca 6630 için bir an " oyuncak mı " bu diyeceksiniz

Şayet bu S700 ve 6630 karşılaştırmasıydı , Birde K850 ile başka bir nokia tel ile yapsaydık bilemem

işte budur

kanıtı burda diğer arkadaşların dediklerinede katılıyorum ve diyorumki

"SONYERİCSSON CU OLMAK DEMEK YENİLİKLERE AÇIK OLMAK, KLİŞELERDEN KURTULMAK DEMEKTİR"

SONY-ERİCSSON

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.