Şimdi Ara

SONY DVP-NS37 Dvd-DivX Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir araştırıyorum.Tam birine karar verdiğimde olumsuz bir özelliğini görüp vazgeçiyom.
    SONY DVP-NS37 Dvd-DivX Player almayı düşünüyorum.
    Herhangi olumsuz bir özelliği var mı?
    Bilgisi olan arkadaş var mı acaba.
    Şimdiden Teşekkür Ederim.:)

• quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet80

Arkadaşlar;
    Uzun süredir araştırıyorum.Tam birine karar verdiğimde olumsuz bir özelliğini görüp vazgeçiyom.
    SONY DVP-NS37 Dvd-DivX Player almayı düşünüyorum.
    Herhangi olumsuz bir özelliği var mı?
    Bilgisi olan arkadaş var mı acaba.
    Şimdiden Teşekkür Ederim.:)

+1903 aynı dertten muzdaripiz yok mu kullanan bilen vs.
  • Bende almayı düşündüm, ama araştırınca divx işi yaş yazılımla hallolmuyormuş. cd seçebiliyor vede sonynin sadece üretmek için ürettiği bir ürün, orjinal dvd izleyecekseniz alın ama divx için alacaksanız uzak durun.
  • Deme hocam ya..cogunlukla divx izlemeyi dusunuyordum...
    zaten sony azıcık uygn fiyatlı bişe cıkarsa mutlaka bi kıllıgı oluyo...
  • Ben çoktan kararımı verdim. Pioneer alacağım. Hiç bir marka, hiç bir model aklımı çelemiyor. Sadece zaman meselesi.

Verin bir karar. Kurtulun.
  • ben tv aldım yanında ns36 hediye ettiler. evdeki Divx'lerin hiçbirinin altyazılarını okumuyor maalesef.
    internetten yazılımını yüklemeyi denedim olmadı. haftasonu servise götürüp onlara yüklettireceğim bakalım ne olacak.

para verip alacaklara tavsiye etmem.
  • Sony de divx izlemenizi tavsiye etmem istesenizde pek izlenmiyor yani...altyazı prblemi var sistem güncellemesi zor sitesi bile çok zor açılıyor güncelleme sayfasını açmıyor..Bende rdr-hx520 80 gb hdd li kaydedici var divx te okuyor ama örneğin bir dvd nin içinde 3 tane film var istediğini albüm albüm şeçme sansın yok altyazı sorunu var divx te hıc bı divx'imde altyazı çıkarmadı türkçe filmlerinde çoğunda ses yok...Ama kaydedici ve dvd player açısından mükemmel bir alet...çok memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sony nin HT-DDW880 ev sinema sistemini aldım. Yanında 85 ytl lik farkla NS-36 hediye ediyorlardı (nasıl hediyeyse -üste para ödenerek) Fakat bu playerin ne kadar vasat bir divx player olduğunu yerinde gördükten sonra NS-36 olmadan sistemi satın aldım. (Bu gün geliyor) Dvd olarak ta gittim önce Saba nın usb+kart okuyuculu modelini aldım. Denemede hepsi çalıştı ama divx te alt yazı sorunu, menülerin okunamaması ve en önemlisi ORJİNAL ÇİN MALI olması nedeni ile malzeme kalitesi yüzünden geri verdim. En son dün akşam gidip TEKN:OSA dan Philips 5140 Ultra Divx Player aldım. Dün akşamı denemelerle geçirdim. Bir Dvd disk içindeki klasörlere ayrılmış tüm film, mp3, foto vsd her şeyi alt yazıları ile açtı. Kesinlikle tavsiye ederim. Beyenmediğim tek yönü sadece, kumandasında ses yükseltme-alçaltma tuşu yok :( Ama amfiye bağlayacağımdan sorun değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

Ben çoktan kararımı verdim. Pioneer alacağım. Hiç bir marka, hiç bir model aklımı çelemiyor. Sadece zaman meselesi.

Verin bir karar. Kurtulun.

Divx okusun bir de DVD leri upscale yapabilen bir model alacagım diyorsanız, Pioneer 490 dan uzak durmanızı tavsıye ederım. PAL DVD lerin upscale edilmesinde üzerindeki mediatek chipten dolayı goruntude buyuk sorunlar yaratıyor. Bir üst modeli Pioneer 696 ise gerçekten çok iyi bir ürün. 496 daki chipin daha ust versiyonunu kullanıyor, SACD, DVD audio oynatabiliyor ve Divx Ultra sertifikasına sahip. Ama fiyatının yüksek olucağı kesin.
  • arkadaslar bu ns-36nın normol dvd yi oynatırken felanda altyazı problemi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 27 Aralık 2006; 22:30:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.