Arkadaslar yeni aldigim cihazi test etmek icin Cift katmanli DVD-RW disk aldim ilk taktigimda format attirtti bana ve sonra secim yap dedi; ve bende Cesitli DVD cihazlarinda oynatmak istiyorum die sectim; sonra üzerine yaklasik 43 dk. video cektim; ancak simdi gel gelelim bu videolari cihazda izlioyrum ancak PC ye aktaramiyorum; Sony ile gelen yaziolimi kurdum Import to Pc diyorum ancak Cannot found any available formatted disk hatasi aliyorum; sorun ne olabilir? Lütfen yardim arkadaslar....
quote:
Orjinalden alıntı: metinardicli
Arkadaslar yeni aldigim cihazi test etmek icin Cift katmanli DVD-RW disk aldim ilk taktigimda format attirtti bana ve sonra secim yap dedi; ve bende Cesitli DVD cihazlarinda oynatmak istiyorum die sectim; sonra üzerine yaklasik 43 dk. video cektim; ancak simdi gel gelelim bu videolari cihazda izlioyrum ancak PC ye aktaramiyorum; Sony ile gelen yaziolimi kurdum Import to Pc diyorum ancak Cannot found any available formatted disk hatasi aliyorum; sorun ne olabilir? Lütfen yardim arkadaslar....
Arkadaslar icerideki 43 dakikalik vidyoyu feda ettim ve diski bicimlendir dedim; tabi bicimlendirdikten sonra ufak bir vidyo cektim; bu sefer yine PC ye bagladim ancak olmuyor ya... okuuyor diski burdada resimlerini verdim. Bilen anlayan biri lütfen yardim etsin...
HandCam Utility programini calistirdigimda ilk olarak bu hatayi veriyor
Neyse hadi ddiyerek Picture Motion Browser`i calistiriyorum o da uzun bir süre Cihaz icindeki CDyi okumaya calisiyor(ACCESS kirmizi isigi aralikli olark yanip sönüyor) ancak sonunda hata veriyor...(INSERT DISK IN TO THE DRIVE hatasi)
CANNOT IMPORT BECAUSE THE DISK IS NOT SUPPORTED hatasi...
Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 31 Temmuz 2008; 23:01:47 >
öncelikler kolay gelsin
DVD yi kapatma işlemi yapıyor musunuz ? Eğer kapatma yaptıktan sonra bilgisayarınızda izleyebiliyor iseniz sorun yok.
bilgisayarınızın DVD sürücüsüne taktığınız kamera DVD sini bilgisayarda açıp içerisindeki video ve sistem dosyalarını görün
bilgisayara yeni bir klasor açıp isimlendirin DVD içerisindeki dosyaların hepsini CTRL+A ile seçin CTRL+C yapıp açtığınız yeni klasöre gelin ve CTRL+V yapın