arkadaşlar yeni bir avr alıcam fakat kararsızım 1400 1500 civarlarında bu cihazı gördüm nette istanbulda sony mağazalarında bu cihazı bulabilirmiyim veya buna muadil ne alabilriim bu avr nin en büyük özellikleri bluetoothtan müzik çalma ve dahili wi fi ile ağdaki paylaşımları çalabilme ayrıca usb girişide var sizin tercihiniz ne olurdu arkadaşlar saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: bowers wilkins
arkadaşlar yeni bir avr alıcam fakat kararsızım 1400 1500 civarlarında bu cihazı gördüm nette istanbulda sony mağazalarında bu cihazı bulabilirmiyim veya buna muadil ne alabilriim bu avr nin en büyük özellikleri bluetoothtan müzik çalma ve dahili wi fi ile ağdaki paylaşımları çalabilme ayrıca usb girişide var sizin tercihiniz ne olurdu arkadaşlar saygılar
Merhaba hocam pioneer vsx-921-922 yi önerebilirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: des_955
quote:
Orijinalden alıntı: bowers wilkins
Merhaba hocam pioneer vsx-921-922 yi önerebilirim :)
bluetooth varmı ?
Merhaba evet var ayrıca wifi de var :)
quote:
Orijinalden alıntı: des_955
Merhaba evet var ayrıca wifi de var :)
araştırdım biraz dahili değil harici adaptörlerle diyor