Şimdi Ara

SONY'den YENİ OYUN DUYURUSU YERİNE, SOCOM 4 VİDEOSU GELDİ (?!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GameTrailers TV'nin bu haftaki programında, her zaman olduğu gibi yine bomba haberler mevcut. Özellikle son 2 aydır ortada gezen Sony'nin yeni oyun duyuracağına dair söylentiler, bu cuma son buluyor. PlayStation 3 Ex oyunlarına bir yenisini eklemek isteyen Sony, yepyeni bir seri yaratma yolunda ilerleye bilir, diğer ihtimal ise OldGen veya NextGen döneminde çıkarttığı bir oyunun devam oyununu duyurabilir.

Şuan belirtilen seçenkler,

YENİ BİR OYUN

RESISTANCE 3 (%50)

KILLZONE 3 (%50)

Ve son olarak yeni bir TWISTED METAL oyunu olarak geçiyor.

Bakalım Sony'in yeni yapımı ne olacak, işte bu sorunun cevabı Cuma günü son buluyor. Gelişmeleri başlık altından konuşabiliriz, bende son gelişmeleri buradan paylaşacağım. Merakla bekliyoruz..

SONY'den YENİ OYUN DUYURUSU YERİNE, SOCOM 4 VİDEOSU GELDİ (?!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 5 Mart 2010; 13:27:36 >

• Umarım Resistance3 olur,hadi bakalım.
  • %100 resistance 3 olur zaten çıkacağı belliydi
  • Resistance 3 gelsin.
  • KILLZONE 3 isterim şahsen, ortalıkta FPS bırakmaz...
  • David Jaffe yazılım şirketi kurdu kuralı hiç bir şey yapmıyor. Anca kendisini Tester gibi programlarda görebiliyoruz. Yeni exclusive diyorsak bence Twisted Metal serisinden bir oyun olmalı, çünkü PS3 kulvarında bu oyunu henüz göremedik.
  • Bekliyoruz duyuruyu sabırsızlıkla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Resistance 3 ü bekliyorum...
  • Twisted Metallllll Böyle bir oyun yoktu her cumartesi arkadaşlara gidip başından kalkmazdık.
  • Killzone veya twisted metal...İkisinden biri olursa şahane olur benim için...Ama Resistance 3 bekleyenlerin sayısını da göz önüne alırsak, Kz veya Resistance'dan herhangi biri olursa ps3 kullanıcıları için çok sevindirici bir haber olacaktır... Bekliyoruz
  • perşembe duyuracakmış

kaynak:http://n4g.com/ps3/News-484914.aspx
  • Bizim saatimize göre; Cuma sabah 7.30'a tekabül ediyor..
  • yeni bir oyun olmasını isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

KILLZONE 3 isterim şahsen, ortalıkta FPS bırakmaz...

+1903
  • Bu 3 seçenekten birisiyse kesinlikle Twisted Metal olmasını isterim. Resistance serisini nedense sevemedim yenisi gelse de umurumda olmaz ama Killzone 3 gelirse o da güzel olur. Bakalım yeni oyunumuz ne olacak.
  • Aslında bir çok seçenek var inFamous 2 gibi.. Ben en çok gündemde olan seçenekleri koydum..
  • Allahımm Daha KillZone2(sevgilim )'mi bitirmeden , rank pek kasamadan KİLLZONE 3 çıkarsa bana koyar...Bekle Sony biraz daha ...Resistance 3 cıkar...2 Zaten 30 tl düşmüş...3 cıkarsa 1ve2 rezil olur^^
  • Bence bir devam oyunu yerine çok ses çıkaracak yeni bi oyun açıklansa tadından yenmez.
  • Killzone 3 olacağını pek sanmıyorum.
  • Killzone 3 istiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.