Şimdi Ara

SONY DCR-TRV285E KAMERAMI BİLGİSAYARDA NASIL AÇABİLİRİM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, SONY DCR-TRV285E KAMERA aldım, yalnız ne yaptıysam, nereleri araştırdıysam bir türlü bilgisayara tanıtamadım. USB için kablosu var ama driverını bulamadım. Bana eğer bu konuda yardım etmek isteyen arkadaş olursa çok ama çok memnun olurum. Bu kamera ile çektiklerimi bir şekilde bilgisayardan CD 'ye aktarabilmem gerekiyor ama nasıl ? lütfen bitsin bu işkence yardım edin.

• Meraba çakal kardeş sorununu anladığım kadarıyla cevaplamaya çalışayım.Kamerayla birlikte sana bir cd verdiler heralde bu cd yi yükle bilgisayarına daha sonra kameranı tak usb girişine bilgisayar yeni donanım bulduğunu söyleyecek hani yükleyecektin ya cd işte yine bu cd işine yarayacak cd yi tak bilgisaarın yeni donanımı yüklesin.Daha sonra kameranı Power düğmesinden en alta indir.Buişlemi yaptıktan sonra kameranın ayarlar bölümünde volume un üstünde BURN DVD/VCD düğmesini seç bunu seçtiğinde bilgisayarında otomatik olarak açılacak cd ye aktarma bölümü.cd yazıcına boş cd koy start a bas bu kadar.Hadi kolay gelsin..
  • Esra sorunun soruldugu tarihe bi bakabilirmisin?
  • iyi geceler bende aynı dertten muzdaribim ama bende driver yok.acaba nerden bulabilirim :(((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.