Şimdi Ara

Sony: 'Daha Yüksek Performanslı PS4 Modeli Çıkarabiliriz' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
4.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim aldığımız playstation'lar downgrade yemiş demekki.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps4 alıcaktım ne yapmalıyım şimdi ?

• Ps4'ü alalı daha 2 ay oldu benim ya, dalga mı geçiyor bu adamlar bizimle
  • PS 4 alanlar daha doğru dürüst oyun oynayamadı şimdi yeni konsol çıkacak. :D

Mecbur yeni konsollar çıkacak mecbur çıkacak çünkü yetersizler.
    Xbox bulut felan işini söylüyor ama PS'den önce çıkarır onlar daha güçlüsünü.

• Böyle bir şey olursa ps4 dü satar yenisini almam.İki yılda bir ekran kartı değiştiririm hiç yoktan oyunları ucuza oynarım.Konsolların bugüne kadar en büyük artısı hepsinin aynı olmasıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Anında Xbox a geçerim zaten ufacık bahane arıyorum...

Sence sony bunu yaparsa ms yapmaz mı danışıklı dövüş bu ms dahada mı ezilsin donanım olarak anlaşarak gider bunlar sony çıkarırsa ms de çıkarır bahane arama geçeceksen geç . Onun dışında ben çıkacağını zannetmiyorum olmaz konsola ters planda varsada tepkilerden sonra vazgeçerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bişey konsolun sonu olur net

• Bundan bi 5 7 sene fln önce bsc haberde okumuştum.

PS4 VE xbox avatar filmnini grafiğini vericek diye .d

• Merhaba;
    IGN Türkiye sayfasında aynı içeriğe yakın bir haber var ama artık ellerindeki vita için kullandıkları gücü ps4 için harcamak istediklerini söylüyor. Acaba çeviri demi hata yaptınız.

http://tr.ign.com/vita/80102/news/ps-vitaya-ozel-oyunlar-yapilmayacak

• fps farkı demek güçlü makinenin avantajlı olması demek.böyle bişey yapamazlar.mesela bi unc 4 multisi atayım dedim.girecem ben 30 fps karşı 60 fps mi olacak? yok skandal olur bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: neo-life

Hani nerede o teknolojinin T sinden anlamayıp da burada oyunlar zaman geçtikçe konsolların gücünü daha iyi kullanacak diyen teknolojinin tamamen ruhuna aykırı bu cümleleri kuran adamlar neymiş oyun yapımcısı ps4 öğrenecekmiş oyunlar 2017 -2018 de daha iyi grafik daha iyi performansla çıkacakmış yalanını uyduranlar nerede? görünüşe bakılırsa ps4 2017 yi göremeyecek.Zaten bana kalırsa bir dahaki nesle Microsoft konsol falan yapmayacak gibi görmüyor musunuz? halo 5 bile pc ye gelebilir diye haberler çıkartıp kamuoyunun tepkisini ölçtürüyor.Sony de aptal mı gördü ki konsolların geleceği yok son kez bir ps modeli daha çıkarayım bir volede oradan vuruyum dedi zaten bu oyun işi 10 sene için de buluttan oynanacak gibi duruyor ve microsoftun da buna yönelik büyük çalışmaları var. Görün bakın ben bu konsollara 4 yıl ömür biçmiştim görünüşe bakılırsa o kadar bile sürmeyecek buradan o kadar yazdık konsolcu arkadaşlara konsol kapitalizme uygun bir cihaz değil bir daha hiç bir zaman o ps3 Xbox 360dönemleribde ki uzun kullanım süreleri olmayacak diye sony bu nesilde neredeyse tekel oldu pazarı da görünce aptal mı adam bana kalırsa bundan sonra çıkacak konsol nesli son konsol nesli olacak sony de bu son vurgunun peşinde yoksa neredeyse her 6 ay da bir amiral gemisi telefon televizyon yeni ekran kartı yeni bir teknolojinin duyurulduğu dönem de herhalde kimse size 400 dolar verin 7 sene kullanın demez.

Bu Görüşleri bir çok yerde duydum .Hepsi de Pc fanboyu idi. Pc de sanki her parçası bir konsol fiyatına alınmıyor . Ucuz Pc'den de bahsetmiyorum . Konsollar mevcut güçü ile Pc'de bile görülmemiş grafikler ile oyun veriyor iken tabi geneli exc oyun lardan bahsediyorum .
    Pc de bir koridor oyununda bile olmayan grafikleri sunuyor. Donanım saçmalığına galeyana gelmek bir tarafa Pc deki sistem özelliklerini bile Saçma yazar hale geldi oyun firmaları ve akabinde inanamayan hala mevcut pc'sini kullanmak isteyen kullanıcılar. Her sene Grafik Kartı çıkan Pc 'de, 4 - 5 senede bir konsol cıkmiş yinede bir şey değil. Ama yinede tepkiliyiz .

• Öyle bir olay olması imkansız.10 milyon ps4 satıldı adamı topa tutarlar.Türkiye neyse'de yurt dışında böyle olaylarda adamın bir yerinden kan alırlar.

• Bu habere inanan var mı gerçekten?

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey olmaz daha iyisi diye pazarlama yaptın mı kuyruk hazır . Eski cihazları da getir yenisini şu kadar farkla al diye kampanya yaparlar olur gider . Ne kan alması SONY oyuncuları düşünüyoruz daha iyi grafikli felan fişmekan diye anlatsın başta bizimkiler olmak üzere bu satın alanlar sıranın başında bulur kendini

Bakınız PS+ paralı oldu daha iyi hizmet için dediler ama INDİE game dağıtıyorlar herkeste obaa manyak oyun , bence oyunlar iyi haksızlık ediyorsunuz diyorlar hala Tarafsız gözle bakın MicroSoftun Live hizmetinin yanından geçemez yazılım tarafı felçli SONY nin .

Daha konsollar tanıtılırken mesut çevik 4-5 yıla değişim alır bu cihazlar dedi herifi topa tutmuşlardı haklıda çıktı gibi nasıl olsa bunu söyleyen SCE başkanı .

• İnan ps4 ilk çıktığında aldım yani ilk alanlardanım.Sadece 1-2 oyun oynadım toplamda 12-13 saat olmuştur.Sırf özel oyunları için aldım onlarda piyasada yok ps+ dalgasına gelirsek 16 aylık aboneliğim vardı o kadar saçma oyunlar verdiler ki bir daha almak aklımın ucundan bile geçmedi.Eskisini getir farkını ver mantığına bende para veririm ama arada fark olması lazım çünkü bu gidişle bu cihazlar en kötü konsol dönemini yaşayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu habere inanan var mı gerçekten?

Röportajın tam metni...
    https://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=ja&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.4gamer.net%2Fgames%2F990%2FG999024%2F20151021121%2F

Bizi ilgilendiren kısmı şu başlıktan sonra Or performance-up was "PS4.x" is coming out, or not out

When the performance enhanced version of "PS4.1" specific machine came out, what was 30fps in the current PS4 might be able to play at 60fps. in terms of "PS4.1" specific machine has been enhanced performance, it might be able to play in the 4K native if corresponds to the HDMI 2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 23 Ekim 2015; 19:07:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: neo-life

Hani nerede o teknolojinin T sinden anlamayıp da burada oyunlar zaman geçtikçe konsolların gücünü daha iyi kullanacak diyen teknolojinin tamamen ruhuna aykırı bu cümleleri kuran adamlar neymiş oyun yapımcısı ps4 öğrenecekmiş oyunlar 2017 -2018 de daha iyi grafik daha iyi performansla çıkacakmış yalanını uyduranlar nerede? görünüşe bakılırsa ps4 2017 yi göremeyecek.Zaten bana kalırsa bir dahaki nesle Microsoft konsol falan yapmayacak gibi görmüyor musunuz? halo 5 bile pc ye gelebilir diye haberler çıkartıp kamuoyunun tepkisini ölçtürüyor.Sony de aptal mı gördü ki konsolların geleceği yok son kez bir ps modeli daha çıkarayım bir volede oradan vuruyum dedi zaten bu oyun işi 10 sene için de buluttan oynanacak gibi duruyor ve microsoftun da buna yönelik büyük çalışmaları var. Görün bakın ben bu konsollara 4 yıl ömür biçmiştim görünüşe bakılırsa o kadar bile sürmeyecek buradan o kadar yazdık konsolcu arkadaşlara konsol kapitalizme uygun bir cihaz değil bir daha hiç bir zaman o ps3 Xbox 360dönemleribde ki uzun kullanım süreleri olmayacak diye sony bu nesilde neredeyse tekel oldu pazarı da görünce aptal mı adam bana kalırsa bundan sonra çıkacak konsol nesli son konsol nesli olacak sony de bu son vurgunun peşinde yoksa neredeyse her 6 ay da bir amiral gemisi telefon televizyon yeni ekran kartı yeni bir teknolojinin duyurulduğu dönem de herhalde kimse size 400 dolar verin 7 sene kullanın demez.
    </blockquote>
    Bu Görüşleri bir çok yerde duydum .Hepsi de Pc fanboyu idi. Pc de sanki her parçası bir konsol fiyatına alınmıyor . Ucuz Pc'den de bahsetmiyorum . Konsollar mevcut güçü ile Pc'de bile görülmemiş grafikler ile oyun veriyor iken tabi geneli exc oyun lardan bahsediyorum .
    Pc de bir koridor oyununda bile olmayan grafikleri sunuyor. Donanım saçmalığına galeyana gelmek bir tarafa Pc deki sistem özelliklerini bile Saçma yazar hale geldi oyun firmaları ve akabinde inanamayan hala mevcut pc'sini kullanmak isteyen kullanıcılar. Her sene Grafik Kartı çıkan Pc 'de, 4 - 5 senede bir konsol cıkmiş yinede bir şey değil. Ama yinede tepkiliyiz .

Kusura bakma ama bende her sene grafik kartı çıkıyor hepsi konsol fiyatın da görüşünü çok duydum bunların da hepsi konsol fanboyu idi ve konsolcuların kenisini kandırma politikalarıydı 2012 de çıkan gtx 600 serisi gtx 660 gtx 670 gtx 680 bugün her oyunu çatır çatır oynatıyor muhtemelen en az 1 sene daha 1080p oynatır yani 2012 de pc kuran biri istese 4 sene boyunca 1080p her oyunu oynuyor multiplatform bir çok oyunu konsolculardan daha iyi grafik de ve daha yüksek fps de oynuyor ayrıca diğer işlerinide yapıyor izin verin de konsoldan daha pahalı olsun pc buradaki yazım tam anlamıyla konsolu eleştirmek de değildi ilk yeni nesil konsol çıktığın da ben ve benim gibi pc de oyun oynamaktan hoşlanan insanlar hep bu form da ve başka türk ve yabancı formlar da bu konsolun gücünün bu yeni nesle yetmeyeceğinden bahsettik ama her zaman ki gibi konsolcu kitleleri bundan önceki nesil gibi olacağını düşünüp fanboyluğun da verdiği etkiyle geçen nesil last of us çıktıysa bu nesil neler olur diyorlardı ki gördük ne olduğunu gördük sony bile yaptığı cihazdan utandı ve konsolun mantığına ters olduğu için ps5 bile diyemiyor yeni cihazının ismine artık sen düşün bu konsolcu arkadaşların neyi savunduğunu.

• Böyle bir şey olursa sony benim için biter ps4ü satar xbox one alırım. PCmi bu donanımlar standart olacak herkes eşit oynayacak. Sony zaten zarar eden bir firma bir ps kaldı elinde kar getiren bunu yaparsa o da gider tümden biter sony. Kendileri bilir bu olursa dahada playstation almam.

• beyler kimse kusura bakmasın ama bende ps4 sahibiyim fakat atasözümüzün de dediği gibi eğri oturup doğru konuşmak lazım bu nesil konsol tarihinin bugüne kadar ki yüz karası nesli olmuştur burada tartışan arkadaşların bazıları 4 sene demiş konsolun ömrüne ne 4 senesi konsol çıktı ilk senesin de neredeyse doğru düzgün oyun çıkmadı halada bana kalırsa adam akıllı ps4 çıktığından beri oynadığım oyun sayısı 1 elin parmağını geçmez sony de meydanı boş buldu istediği gibi at koşturuyor bugün şöyle bir dönüp bakalım 1-2 oyun dışın da zaman geçirdiğimiz her oyun pc de de var hani pc oyun için ideal bir cihaz değildi dayadı 2 senedir sony remastered oyunları bildiği başka bir şey yok dikkat edin zaten yeni nesilde konsol firmaları ki zaten 2 tane hep geçmiş dönemde ki oyunlarıyla övündüler Xbox geriye uyumlulukla sony remastered la bu 2 şirketinde hiç gelecek ile ilgisi yokdu ki bu nesilde kusura bakmayın ama sony böyle bir adım atarsa konsol pzarına ve tüketicisine büyük kazık atmış olur ama bir de şu var gerçekten de sistem yetmiyor şimdiden oyunlar 900p lere düştü bu mantıkla bir 4 sene daha gideceğini düşünsek mevcut sistemin herhalde piksel piksel oynarız oyunları yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gerçekten ne olacak bilemiyorum.

• Ben sizin taaaaa.... kardeşim konsolları biz güç farkı olmamasından dolayı alıyoruz. Öyle olsa PC de oynarız bu nasıl mantıktır nasıl bir düşüncedir hay ....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.