Şimdi Ara

Sony Cybershot DSC-WX1 Videolarda Ses Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Cybershot DSC-WX1 fotoğraf makinemi yeni aldım ondan önce Canon Ixus 80 kullanıyordum ve o da video çekiyordu.

Sony'nin fotoğraf çekim kalitesinden çok memnunum oldukça hızlı ve kararlı ayrıca video kalitesi de yabana atılır gibi değil ama ne yazık ki çok önemsediğim video çekimlerinde çok büyük bi eksiği var o da video çekimlerinde fonda cırcır böceği gibi bi cızırtısının olması. Videonun sesini izlerken arttırınca daha da belirgin ve rahatsız edici boyutlara varıyor.

böylesi ödüllü bir makinenin böyle kötü seslere maruz kalması videoda sesini engelleyememesi bence çok büyük bi kayıp. Bu durumdan başka şikayet eden var mı merak ettim

• Eğer bahsettiğiniz sorun genel bir sorunsa, birçok kullanıcı yaşamıştır
    İnternette de çözümün nasıl olacağı anlatılıyordur
    Muhtemelen firmware güncellemesi ile kurtulabilirsiniz bundan. Çekilmiş videolar için de, EQ ayarıyla oynayarak izlerken sesi azaltmanız mümkün.

Eğer nette benzer sorunlarla karşılaşan yoksa, bilin ki sizin makinenizde vardır bir sorun. Servis çözecektir bunu da
  • Bu sorunun W serisindeki kameralarda olduğunu servisi söyledi. W serisindne başka bi kamerası olan arkadaştan da kısa bir sessiz ortam filmi çekmesini söyledim onda da arka tarafta bariz bi şeklide cızırtı duyulmakta. Ayrıca makinemi bu nedenden dolayı verip yeni bi tane istedim onda da aynısı çıkınca ikna oldum, sony'nin W serisi videoları cızırtılı bi ses ile beraber çekiyor. Muhtemelen makine odaklamakla meşgul, odaklama yapabilmek için içinde bi sürü şey gidip geliyo v ebunlar olduğu gibi videoya işliyor.

Ayrıca tek bir mekanda uzun bir video çekiminde bariz görüntü sorunu yaşıyor makine. Bütün bunlar video için geçerli. Mesela 15 dakikalık sabit bi yerde duran makine hareket halinde odadakileri çektikten sonra en az 3+4 dakikalık odaklanamamış flu görüntüler oluştu. Yani makine kadrajdaki kişileri ara ara algılamakta zorluk çekip net çekemedi. Oysa makine odaklamayla uğraşmayıp sadece odada ne var ise onu çekmeye kalksa daha sorunsuz bi çekim olacaktı.

Şu hali ile makinenin HD çekimlerinin kalitesi bu sesler ve bu odaklama sorunu ile tamamen fiyasko oldu benim için. HD çekim benim için çok önemliydi çünkü bundan önce kullandığım Canon IXUS80 çektiği videoları benim bi video almamı gerektirmeyecek kadar işimi görüyordu. Sony'nin bu makinesi benim bu açığımı kapatmayıp son derece kötü cızırtılar ve odak sorunu bulunan bi sürü flu film çekmeme neden olacak. Makinenin fotoğraf kalitesinin yanında bu tarafının vasat çıkması beni çok üzdü. Gitti 680 kağıdın yarısı:(((((((((

Bi güncelleme dosyası var mı interneti dolaşacağım bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY DSC-H100 SİZCE?
    12 yıl önce açıldı
    Sony dsc-hx400v ve tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.