Şimdi Ara

SONY CENTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 2 ay önce sony vaio F12M1E/H serisi i5 işlemcili modeli almaya karar vermiştim.ürünü istanbul bilişimden almak istemediğim için sony türkiye sitesinden oturduğum ile (kocaeli) en yakın sony center'ın telefon numaralarını aldım.aldığım iller istanbul anadolu yakası ve avrupa yakası,izmit ve sakarya sony center.benim için en uygun sony center hangisi ise gidip alacaktım.inanın istanbul avrupa yakasındaki sony center la izmit sony center arasındaki fiyat farkı 250tl.yaa arkadaşlar bu kadar fark olur mu?el insaf.sonuçta her 2 magazada ürünü aynı yerden alıyor.izmit sony centeri aradım.beyfendi sizin verdiğiniz fiyattan 250 tl istanbul avrupa yakası daha uygun dedim.bir de pişkin pişkin soruyor bana hangi sony center uygun veren.söylemedim tabiki neden söyleyeyim.izmit magazasındaki çalışan arkadaşa dedim ki:ben derindede oturuyorum.benim istanbulda ne işim var.120x120=240 km yol neden gideyim.hazır burada sony center olduğu halde.ben müdürümlen görüşeyim size dönüş yaparım dedi.veee sonuç fiyat düşemiyoruz oldu.250 tl yi ben sokaktan toplamıyorum ki arkadaşlar.aylıkçı insanız.devlet memuruyuz.paramın hesabını bilmesem zaten fiyat almam.gider parasını öder ürünü alırdım.hiç yakıştıramadım İZMİT SONY CENTER'a sonuçta istanbuldaki beyfendi de bu üründen para kazanıyor.inanın sadece telefonda sordum fiyat aldım.çok yardımcı oldular.beyfendi bir insan. SİZ NE DERSİNİZ YAPILIR MI BU? BU KADAR FAHİŞ FİYATA LAPTOP SATILIR MI?

• Haklısın kardeşim, sonuçta bu mağazalarda da fiyatlar farklı olduğundan acaba pazarlık yapılabilir mi ne dersiniz?
  • AVM lerdeki markalarin zincir magazalarindan ziyade mahalle arasindaki SHOP larda pazarlik imkani daha fazladir.Ben hic bir AVM den veya tekno marketten alisveris yapmam.Genelde bakkal dukkani mantigi ile calisan yerlerde catir catir pazarlik ederek alirim.Boyle yerlerin isletme ve sabit giderleri kar marjlarini fazla etkilemez cunku , kota icin bile bazen 20-40 lira kazanarak mal satarlar.
  • Bu fiyat farklılığı istanbul avrupa ile istanbul anadolu arasında bile var.Geçen almak istediğim P serisi kılıf avrupa yakasında 75 tl iken anadolu yakasında 46 TL idi.Ciddi pazarlıklar yapılabiliyor bu arada.
  • mngb'ye katılıyorum.Çok fazla alışveriş yapmadım ama avm daha uçuk olduğu kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.