Şimdi Ara

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
1
Favori
177.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada para olayını halledebilirsem woofer+amfi takviyesi yapmayı düşünüyorum. taktırabilirsem wooferla nasıl bi performansı var, onunla ilgili izlenimlerimi de aktarırım size.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tural.i

bu arada para olayını halledebilirsem woofer+amfi takviyesi yapmayı düşünüyorum. taktırabilirsem wooferla nasıl bi performansı var, onunla ilgili izlenimlerimi de aktarırım size.

bende zaten sony cd çalar vardı, zamanında çok para verip almıştım. gündüz vakti uçurdular orjinal teyibi geri takdım ama nerde eski performans..

eski halinde arkada oval kenwood, önde 13cm sony kompozit. çok markalı olmayan bir anfi ve woofer vardı. yanlış hatırlamıyorsam 25cm woofer, 600watt gibi bişeydi. ben bass seven bir kişiyim, teyibin arka çıkışını subwoofer yapıyordum (ayarlardan değiştirilebiliyordu, muhtemelen gt670de de değişiyordur) fazlası ile yetiyordu. aracıma binen insanlardan bass dan rahatsız olanlar oluyordu.

anfi-woofer çok farkettiriyor. arkadaki ovaller anfiden besleniyordu, önler doğrudan teypden gidiyordu.

eski günlerime geri dönmek istiyorum

• gt670te arka-sub diye değiştirmeye gerek yok çünkü ön-arka-sub çıkışları ayrı ayrı mevcut. woofer+amfi olayına giresim çok var ama istediğim gibi bişey bulamadım daha. şöyle bişey var aslında ama nasıl bass verir bilmediğim için almaya çekiniyorum:

http://urun.gittigidiyor.com/Kendinden-anfili-Steel-mate-BASS-wofer-anfi_W0QQidZZ16420437

diğer kendinden amfili seçenekler de çok tuzlu. napacağız bakalım.
  • gt 470 te rds var mı acaba bilen-kullanan var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: laska

gt 470 te rds var mı acaba bilen-kullanan var mı

olduğunu hiç sanmıyorum çünkü o model de amerika versiyonu olması gerek. gt270 gt470 gt670 bunlar hep amerika için üretilmiş modeller diye biliyorum ve rds olmuyor o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tural.i -- 13 Mayıs 2009; 12:35:31 >
  • Merhabalar...

SONY CDX-GT23 alıp ve aracın orjinal 6 hoperlörünü anfi kullanmadan uygun Sony yada Pionner hoperlörlerle değiştirmeyi düşünüyorum.Öyle çok fazla aman aman bir beklentim yok.Sadece orjinalinden biraz daha iyi olmasını istiyorum.Sizce işe yarar mı bu değişim?

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __eFe__

Merhabalar...

SONY CDX-GT23 alıp ve aracın orjinal 6 hoperlörünü anfi kullanmadan uygun Sony yada Pionner hoperlörlerle değiştirmeyi düşünüyorum.Öyle çok fazla aman aman bir beklentim yok.Sadece orjinalinden biraz daha iyi olmasını istiyorum.Sizce işe yarar mı bu değişim?

Teşekkürler...

aracın hoparlörleri kaliteliyse yeterince baya bi değişim olur. ses eskisine göre çok daha net ve canlı olur emin ol(bende öyle oldu). hoparlörlerin boyutları da 17cm ise baya bi bass da alabilirsin. ama 6sını birden beslemek nasıl olur bilmiyorum, teypde 4 çıkış var çünkü. ha bu 6sından 2si tweeter falansa sorun olmayabilir.
  • Teşekkürler cevap için.

Araç doblo,üzerinde orjinal hoperlörleri var.Sadece orjinal hoperlörlerini çıkartıp yerine yeni alacağım hoperlörleri takmayı düşünüyorum.Kapılar için 2 tane 16.5 cm veya 17 cm lik,ön ve arka için de 4 tane 10 cm lik almayı düşünüyorum.Fakat almayı düşündüğüm CD çalar üzerinde 4 x 45 w yazıyor.Acaba biraz sese yüklendiğim zaman teybi yakma falan olur mu diye bi korkum var açıkçası.
  • quote:

Teşekkürler cevap için.

Araç doblo,üzerinde orjinal hoperlörleri var.Sadece orjinal hoperlörlerini çıkartıp yerine yeni alacağım hoperlörleri takmayı düşünüyorum.Kapılar için 2 tane 16.5 cm veya 17 cm lik,ön ve arka için de 4 tane 10 cm lik almayı düşünüyorum.Fakat almayı düşündüğüm CD çalar üzerinde 4 x 45 w yazıyor.Acaba biraz sese yüklendiğim zaman teybi yakma falan olur mu diye bi korkum var açıkçası.

teybi yakacağını hiç sanmıyorum ama 10 cmliklerden 4 tane almanın gereği yok. teyp 4 çıkışlı 6 hoparlör takınca fazladan bi performansı olmaz hatta performansta düşüş bile olabilir. 4 tane hoparlör (10cm*2 ve 17cm*2 olarak) yeterli olur kanısındayım. takılacak yer uygunsa 10 cm yerine 13 cm de kullanılabilir çünkü 10 cmlik hoparlörlerin bass performansı çok düşük oluyo. kendimdekilerden biliyorum

• İlginize teşekkürler...
  • quote:

Teşekkürler cevap için.

4 tane 10 cm bana hiç mantıklı gelmedi.
    sana tavsiyem öne ve arkaya 16-17 cm kaliteli bişeyler al. imkanın varsa bunları 5 kanal anfi ve çok fazla büyük olmayan bir woofer ile besle. sonucunda cok şaşıracaksın.

bu kadar masrafa değer mi diyeceksin? zaten masrafın çoğunu göze almışsın. üzerine 1 anfi 1 woofer ekle, bişeyler yaptığına değsin

• quote:

Orjinalden alıntı: laska

quote:

Teşekkürler cevap için.

4 tane 10 cm bana hiç mantıklı gelmedi.
    sana tavsiyem öne ve arkaya 16-17 cm kaliteli bişeyler al. imkanın varsa bunları 5 kanal anfi ve çok fazla büyük olmayan bir woofer ile besle. sonucunda cok şaşıracaksın.

bu kadar masrafa değer mi diyeceksin? zaten masrafın çoğunu göze almışsın. üzerine 1 anfi 1 woofer ekle, bişeyler yaptığına değsin

hocam masrafın çoğunu göze almışsın diyosun da, 4 tane hoparlöre vereceği para olsun olsun 250 tutar ama güzel bir anfi artı güzel bir woofer 500den aşağı kurtarmaz. güzel olacağına lafım yok ama mali boyutu kasarmı onu da katmak lazım hesaba.

• aslında sen de haklısın.. onun için biraz masraflı olacak. arkadaş yeni bir sistem kurmaya çalısıyor, fikrimi beyan etmiştim. dediği cd çalar ve 4 tane güzel kolon gayet işini görür aslında. hatta "bu bana fazlası ile yeter" diyecektir. zaten cıkışlar 52*4. azımsanmayacak derecede yüksek.

arkadaşa bir seçenek daha sunayım, aklına hangisi uyarsa onu yapsın.
    ön taraflar doğrudan teypden beslensin, aracına 1 tane anfi (4 kanallı olabilir) alsın, (önceki dediğimden daha ucuz) teybin arka cıkışı anfiye gelecek, anfiden arka kolonlara ve woofer a gidecek. ben bu şekilde kullanıyorum, tavsiye de ederim. bu şekilde kısmen daha az masraf cıkacaktır.

dediklerimin hiç birini yapmayıp teyp+4 hoparlor de gayet işini görür.
  • Önerileriniz için teşekkürler.şimdilik sadece bir CD çalar alacağım heralde.
  • imkanın varsa usb li al, büyük kolaylık
  • evet usbli almak çok daha mantıklı. usb daha pratik,cd sürücüsü daha kolay bozulabilirmiş gibi geliyo ama usb için öyle bi sorun olmaz.
    spot modeller de değerlendirilebilir. gt470 gt670 gibi. hem fiyatı uygun hem daha fazla özellik var.
  • arkadaşlar meraba bugün 2000 model avensis extra aracıma sony GT660 us taktırdım.usb girişli istediğim için bu modeli tercih ettim.yalnız montaj sonucunda hosuma gitmeyen bi şekil ortaya çıktı yani anlatmak istediğim teyp yuvaya tam oturmadı.orjınal teybi çok güzel duruyodu yuvadan hiç çıkıntı vs. yoktu.takılan sony, toyotanın orjınal teybi gibi lak die oturmadı. teyp çıkıntılı duruyo.yaklasık teyp kafası kalınlığı kadar bi çıkıntı var.bunu nasıl yuvaya tam oturtturabilirim.daha önce avensis te montajda aynı durumu yasayan arkadasların yardımlarını beklıyorum.

SAYGILARIMLA...
  • çerçeve takılınca dışarıdamı kaldı yoksa teybin doğal çıkıntılı durmasından bahsediyosunuz. eğer çerçeve konsola tam oturmadıysa montaj düzgün yapılmamıştır. ya kızak tam takılmamıştır ya da teybin arkasındaki kablolar falan düzgün yerleştirilmediği için teyp gerektiği kadar girememiştir içeriye.
  • orjinal teyp cıktıktan sonra herhangi bir aparat takılmadan mı sony koydular? eğer öyleyse sorun olmuş olabilir.

senin sorunun çözümü şunlar olabilir:
    http://urun.gittigidiyor.com/TOYOTA-AVENSIS-TEYP-CERCEVESI_W0QQidZZ12022917
    http://urun.gittigidiyor.com/TOYOTA-Avensis-TEYP-CERCEVESI-AKTEPESOUND_W0QQidZZ16260472

satıcılar ile görüş istersen

• teyp gövdesine gecen cerceve aracın gögsüne tam oturdu ama cerceveye teybi yerleştirdigimizde dogal bi cıkıntı oldu.teybin dış kenrarındaki siyah ince cerceve yuva içinde kalacagını düşünüyodum ama oda dısarda kaldı(arac gögsünün dış kısmında) yani anlıcagınız teyp dısarda cıkıntılı hos durmadı. teybin gecirildiği cerceveyi takmadan montaj yapılmaya calısıldı ama bu sefer tam tersi fazla yuvaya oturdu görüntüsü verdi hemde kenarlarda boşluk oldugu için çirkin bi görüntü oldu.bugün araştırdım istediğim şekilde olması için o boş kalan kenara özel cerceve yapıyorlarmış.artık sansımı bide o şekilde deneyecem.ilginiz için tesekkür ederim arkadaslar.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.