Şimdi Ara

Sony Bravia, Philips 32PFL5322, Samsung 32R82B yada Vestel Pixellance tercihi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 32" lcd tv bakıyorum arkadaşlar. Bu iş için ayırdığım bütçe ortalama 2000 ytl civarı. Vestel'in pixellance serisi 1600 ytl olarak gayet uygun ama aşağıdaki seçenekleride gözden geçirmek istiyorum.
    Geniş seçenek sebebi ile linkler aynı yerden verildi.
    Philips---->http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_32PFL5322-LCD-TV,2212.html
    Sony---->http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-BRAVIA_KDL-32P2530E-LCD-TV,2272.html
    Samsung---->http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-32R82B-LCD-TV,2436.html

Bu modeller arasında seçim yapmak için yardımlarınızı bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben Sony Bravia derim.
    Bravia engine kalitesini diğer markalarda göremedim.
  • Belki forumda ki arkadaşların tepkisine sebep olacak ama Sony seçeneğini bence ortada kaldırın.
    P serisinin açıkcası U serisinden renklerin sadece birazcık daha canlı olması dışında pekte fazla farkını göremedim.

Bunun yerine seçenekleriniz arasına Samsung s81b modelini koymanızı tavsiye ederim.
    Benim kendimce sıralamam ise teknik özellikleri,görüntüde ki per. açısından;

1-Samsung r81b
    2- Philips 32pfl5322
    3- Vestel

Burada yok şu teknik özelliklere sahip yok bunu yapıyor şeklinde kafa yormayı istemediğimden az ve öz konuştum.
    Bir çok kişi sunduğum seçeneklere katılacağına eminim.

Hatta foruma bakarsanız s81b ve 5322 sd tv görüntü örnekleri var.
    Elbette ufak bir pencereden fikir edinemezsiniz ama gözlemlemiş olursunuz.
    Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocularis -- 1 Eylül 2007; 12:18:54 >
  • samsung r82 serisini öneririm.Çünkü R serisi gerçekten başarılı hatta 40r81/82 ile EISA ödülünü aldı bu sene.
    32 inçte sıkıntı yaşamazsınız.Saygılarımla,
  • Bende almadan evvel kararsız kalmıştım sabaha kadar oturup bu forumu okudum gittim 32pfl5322 aldım çok memnum diyebilirim tv-dvd seyrediyorum bide kamerayı takıp çektiğim görüntüleri seyrediyorum,(2000ytl aldım)Fikir verebildimmi bilmiyorum ne alırsanız şimdiden hayırlı olsun.
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
    Philips'in pfş5322 modelinde karar kıldım gibiydi ancak bu modelde bilgisayar bağlantısı olmadığı yazıyor.
    Sırf bu yüzden bu tvden vazgeçebilirim.

Bu arada Vestel ürünü olan Pixellance modeli bir internet sitesinden kampanyalı olarak 1450 ytl'ye 8 taksitli ve kargo bedavaya alınabiliyor.
    Bu çok aklımı çeldi. Sitesinde Pixellance modelinin bilgisayar bağlantısı olduğuda yazıyor.
    Bu model hakkında çok olumsuz söyleyeceği olan yoksa sanırım fiyatında etkisi ile bu modeli tercih edeceğim.
  • kesinlikle bravia d serisi yada w serisi derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Bravia46x3500 ve 46w4000
    17 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vestel pixellence 42 ekranda üyeliğime özel 440 ytl 32 ekranda 144 ytl milenyum srisinde 271 ytl indirim var...2700 ytl lik tv yi440 ytl indirimle alabiliriz..ilgilenenler mail adresim:nehirelfin@gmail.com...saygılarımla
  • indirim hepsiburada.com üyeliğine özeldir....saygılarımla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
    Philips'in pfş5322 modelinde karar kıldım gibiydi ancak bu modelde bilgisayar bağlantısı olmadığı yazıyor.

Bu arada Vestel ürünü olan Pixellance modeli bir internet sitesinden kampanyalı olarak 1450 ytl'ye 8 taksitli ve kargo bedavaya alınabiliyor.
    Bu çok aklımı çeldi. Sitesinde Pixellance modelinin bilgisayar bağlantısı olduğuda yazıyor.
    Bu model hakkında çok olumsuz söyleyeceği olan yoksa sanırım fiyatında etkisi ile bu modeli tercih edeceğim.

Müdürüm kullanma kılavuzunda PC monitörü olarak kullanmada şöyle yazıyor ben pek anlamadığım için kılavuzda yazanı yazayım.
    PC bağlantısı yalnızca HDMI konektörü yoluyla yapılabilir VGA bağlantısı desteklenmemektedir.
    Bilgisayarınızın DVI çıkışını TVnin HDMI 1 veya HDMI 2 konektörüne bağlayın.Ses kablosunu bilgisayarın ses yuvasına ve TVnin L-R ses yuvalarına bağlayın.
    Kılavuzda böyle yazıyor dediğim gibi benim pc'ye bağlama gibi bir niyetim olmadığı için ve çokda anlamadığım için o özelliğinin üstünde durmadım.

• @atsuma şuan Bravia D ve W serisi Lcd tv için ayırdığım bütçenin üzerinde. Bu yüzden düşünmüyorum.
    @pavi aynı indirim benim hepsiburada.com üyeliğim içinde geçerli. Ancak üzerinde araştıurmakta ve düşünmekteyim...

quote:

Orjinalden alıntı: emekli1961

quote:

Müdürüm kullanma kılavuzunda PC monitörü olarak kullanmada şöyle yazıyor ben pek anlamadığım için kılavuzda yazanı yazayım.
    PC bağlantısı yalnızca HDMI konektörü yoluyla yapılabilir VGA bağlantısı desteklenmemektedir.
    Bilgisayarınızın DVI çıkışını TVnin HDMI 1 veya HDMI 2 konektörüne bağlayın.Ses kablosunu bilgisayarın ses yuvasına ve TVnin L-R ses yuvalarına bağlayın.
    Kılavuzda böyle yazıyor dediğim gibi benim pc'ye bağlama gibi bir niyetim olmadığı için ve çokda anlamadığım için o özelliğinin üstünde durmadım.

İşte bu benim için iyi haber. Ekran kartımın iki çıkışıda zaten DVI.
    Ben pc bağlantısı yok okuyunca hiç bir şekilde pc'ye bağlanmayacağını sandım.

HDMI olarak belirtilen Philips 32pfl5332 modelini bilgisayardan DVI çıkışından bağlamamı sağlayacak kablo bu mudur acaba?
     Sony Bravia, Philips 32PFL5322, Samsung 32R82B yada Vestel Pixellance tercihi???

http://urun.gittigidiyor.com/HDMI-DVI-24-1-PIN-KABLO-GOLD-3M_W0QQidZZ5960637

• supremum eğer benim yazılarımdan o fikre vardıysanız yanlış yorumlamışsınız analog vga d-sub üzerinde pc bağlantısı sunmaz diye yazıyorum her yere ama tek handikapı bu değil tv'nin siyah yaratımı sorunlu tamam çok net gösteriyor ancak siyahları siyah gibi göstermedikten sonra bu netlik ne işe yarar o yüzden lütfen vazgeçin philipsten ve samsung r81'i değerlendirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Eylül 2007; 15:05:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

supremum eğer benim yazılarımdan o fikre vardıysanız yanlış yorumlamışsınız analog vga d-sub üzerinde pc bağlantısı sunmaz diye yazıyorum her yere ama tek handikapı bu değil tv'nin siyah yaratımı sorunlu tamam çok net gösteriyor ancak siyahları siyah gibi göstermedikten sonra bu netlik ne işe yarar o yüzden lütfen vazgeçin philipsten ve samsung r81'i değerlendirin

Afedersiniz. Hangi yazınızı yanlış yorumladığımı anlayamadım. Bu konuda daha önce atılmış postunuz yok. Başka bir konuda mı konuşmuştuk?
  • quote:

@atsuma şuan Bravia D ve W serisi Lcd tv için ayırdığım bütçenin üzerinde. Bu yüzden düşünmüyorum.
    @pavi aynı indirim benim hepsiburada.com üyeliğim içinde geçerli. Ancak üzerinde araştıurmakta ve düşünmekteyim...

quote:

Orjinalden alıntı: emekli1961

quote:

İşte bu benim için iyi haber. Ekran kartımın iki çıkışıda zaten DVI.
    Ben pc bağlantısı yok okuyunca hiç bir şekilde pc'ye bağlanmayacağını sandım.

HDMI olarak belirtilen Philips 32pfl5332 modelini bilgisayardan DVI çıkışından bağlamamı sağlayacak kablo bu mudur acaba?

http://urun.gittigidiyor.com/HDMI-DVI-24-1-PIN-KABLO-GOLD-3M_W0QQidZZ5960637
    Müdürüm gene kopya çekiyorum Tv nizin HDMI konektörlerinden birine bağlantı yapmak için DVI'den HDMI'ye bağlantı için üretilen kablolardan kullanın demiş resimde gösterdiğiniz kablo olduğunu tahmin ediyorum.

• kardeş bana sorarasan pixellence çünkü ben vestel bayisiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.