Şimdi Ara

SONY BRAVIA KDL-40W4000 LCD TV ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arrkadaslar bu tv yı almak ıstıyorum. ama kararsız kaldım bunun muadılı fıyat acısında onerecegınız bır baskası var mıdır. fıyat tam nedır bılmıyorum bır cok fıyat var. ama teknosada 200 ytl ındırım verıyorlar ve PS3 te almak ıstıyorum oradada 1150 ytlye 80 gb 2 oyun ve kumandadan verıyorlar ındırımıde orada kullanabılırım.

ızleme mesefem 5 m ve genelde ps3 ve fılm ıcın kullanıcam.

http://forum.donanimhaber.com/m_24538328/tm.htm
  • W4000 iyi bir panel'dir , caution dostumunda belirttiği gibi ebatı büyük tutmanda fayda var , saygılar...
  • w4000 serisi panel işlemcisi ve diğer doneleri ile gayet iyi bir ürün .Mesafene göre 46'' düşünebilirsin evet ancak bence boyutu buyutmektense o maddiyat ile gelişmiş bir ürün almanı yeğlerim.Yani w4500 serisini 100hz ve 50.000 kontrasta sahip olursan dahada iyi olacaktır.Konu fiyat aralığı ise ilgili olduğun ürün gayet iyi alternatif PHILIPS 42PFL7403 modeli olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ... yardım ; SONY KDL 46V4000 .
    17 yıl önce açıldı
    Sony LED TV KDL-37EX521 94 Ekran
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bu şekilde yazarsan bu konu uzar gider arkadaşım... Herkes farklı farklı yorumlar yazacan. Sonuçta seninde aklın var, Benim açımdan bir sorun yok ben olsam alırım ibden bi eksilerini görmedim. 700-800 ytl fark vermem farklı bir firma için.. Burda da sen karar ver. Nerden alacağına.
    Fiyatlarına bak araştır. yoksa tv falan alamazsın bu konulara girersen...

5 OCAK-SARIKAMIŞ ŞEHiTLERİ
    "BeN iCaP eTTiĞi ZaMaN EN BüYüK HeDiYeM oLMaK üZeRe, TüRK MiLLeTiNe CaNıMı VeReCeĞiM."
  • benım demek ıstedıgım asagı yukarı dedıgın gıbı 750-1000 arası pıyasadan farklı oluyor. bu televızyonda bu rıkı almaya degermı degmez mı dıe sordum. yoksa amacım ne konuyu uzatmak ne tartısma yaratmak bır an once tvyı almak ıstıyorum :)
  • İstersen bir de carrefoursa magazalarına bak, 2 gün önce maltepe cevizli carrefourdan 40w4000 paneli (kapalı kutu, 2+3 yıl garantili) 12 taksit 2230'a aldım. Stoklarını bitiriyorlarmıs. Maltepe magazasında kalmamıssa bile diger magazalarda kalmıs olabilir;
    http://www.carrefour.com.tr/magazalar.asp

quote:

Orjinalden alıntı: akurttr

bence seçim gayet güzel İ.B alma derim çünkü garantisi 2 yıl ve İ.B garantisi var PS3 alacaksan uygun
    hızlı al baktın mı?

5 OCAK-SARIKAMIŞ ŞEHiTLERİ
    "BeN iCaP eTTiĞi ZaMaN EN BüYüK HeDiYeM oLMaK üZeRe, TüRK MiLLeTiNe CaNıMı VeReCeĞiM."
  • sıfır, faturalı sony eurasia garantili + sony dav 360 ses sistemi ile verebilirim isteyene (40w4000) = 2750 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 29 Ocak 2009; 18:10:49 >
  • w4000 güzel seçim. yanlız magazalardan artık yavaş yavaş çekilmeye başladı. Bazı sony bayilerinde yok bile. Bende X serisi takip ediyorum 2, 3 hafta içinde istediğim fiyatlara inmezse w4000 alacam bende

Orjinalden alıntı: BL@CKBeRRY

Neye dayanarak söylüyorsun bilmiyorum. Servis konusunda ben bi eksiklerini görmedim, Adamlar bangır bangır gazetelere ilan çıkıyolar 328 tane servis vb diye...olsa bile 800 TL fark vermem ben.

quote:

Orjinalden alıntı: akurttr

bence seçim gayet güzel İ.B alma derim çünkü garantisi 2 yıl ve İ.B garantisi var PS3 alacaksan uygun
    hızlı al baktın mı?

birisi 2 yıl garanti digeri 5 sene aradaki fark bu ?
    daha başka ne istersin?
    bence paradan önemli seni bilmem biz sadece tavsiye ediyoruz isteyen istediği yerden alır...
    zorlama yok...
    İ.B dediğim birşey yok 2500 ytl veripte aynı fiyata başka yerden 5 yıl garantili almak varken niye iki yıl garantiyi tercih edelim ki?
    ama kafani karistirmis olmayayim. git magazada test et begendini al. yani kendine dinle

panasonic 12-35mm 2.8 + panasonic 20mm1.7 + olympus 45mm 1.8 + panasonic 45 150mm
  • Açıkcası 6 aya yakındır takip etmekteyim W serilerini. W4500 ilk çıktığında 100 hz'i var diye bayaa sevinmiştim lakin olumlu-olumsuz çok yorum yapıldı. 4500'den uzak durmaya karar verdim. Lakin W4000 için çok olumlu yazılar okudum stabilitesi çok iyi lcd'lerden biridir şeklinde.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.