< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (114. sayfa)

-
-
LG Full Aray Led tvim mevcut.Oda aynı şeklilde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cümleten selamün aleyküm
TV yi her açtığımda home sayfası aciliyor
Bu nu değiştirmenin bı ayarı varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben isiyorum ki TV yi açtığımda uydu yayını acilsin
Açılışta son seçilen girişin açılması için bir ayar var. Tam yerini hatırlamıyorum.
Benim THH kararı ile değiştirilen 65xh9077 tvnin kutusunda bu plastik klipsler vardı. Yerine verilen 65x90j'de ise yoktu bu klipsler. Bu serilerde kaldırmışlar demek ki. Benim de dikkatimi çekmişti bu durum. O klipsler kutunun alttaki standtan ayrılmasını engelliyordu, güvenlik sağlıyordu.
-
Aynen hocam haklısın bir arkadaş daha almıştı benle birlikte burada onunda yokmuş emniyet klipsleri TV sıkıntısız çıktı dedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sitesinde şu an 39.999 TL
-
Beklenen sony zammi gelmis demek ki maalesef, diger saticilarin fiyatlarina da zamanla yansiyacaktir
Aynı model şu anda amazonda doğuhan elektronik adlı satıcıda 27,999 TL gözüküyor onlar yansıtmadı daha büyük ihtimal almayı düşünen varsa alabilir.
-
Ayarı var onun ama nasıl yapıldığını unuttum.
Mesaj attığım anda internette o fiyattaydı. Vatan için konuşursak, Türkiye genelinde ellerinde 10-15 tane stok kalmıştı 75" olan için. 40000 oldu dediniz, geçen sefer de öyle yaptılar. Kampanya biitti, fiyatları anormal bir şekilde yukselttiler, devamında diğer firmalar da yükseltti.
Yani hocam teknik olarak boyle olabilir sizin kadar bilmiyorum ama artik uzay cagina geldik cozsunler bi sekilde imkansiz olmasa gerek . Kullanici olarak kirk takla atip urun satin aliyoruz sonra bloomingmis yanmaymis bilmem neymiş kendi dezavantajlari var bilmem ne .
TVnin HDMI 4 noktasını digitürk e bağladım burada sıkıntı yok.
ses sistemimi de HDMI 3 eARC destekli porta bağladım ancak ses alamadım ses sisteminden ne usb den film oynatırken ne de digitürk uydu aracılığından.
kablo 7-8 yıldır kullandığım muhtemelen eski nesil HDMI kablosu (2.0 ya da 2.1 olmadığına eminim)
ses sistemindeki HDMI tek ve o da ARC destekli
neyi yanlış yapıyorum
HDMI 2.1 kablosu taksam Dolby , ve DTS 5.1 ses alır mıyım yoksa optik kablosu mu takmam lazım illa ki
2 gündür kullanıyorum neler yapalım ne edelim genel hatlarıyla ipucu niteliğinde ne gibi bilgiler verebilirsiniz
-
Doguhan iyi esnaftir..Alinabilir..
Digitürk hdmi1'de, ses sitemi de hdmi3 earc olana bağlı. Bu şekilde ses siteminden sorunsuz ses alabiliyorum.
-
kablodan olabileceğini düşünyorum.
az önce optik ses kablosu taktım ve ses sisteminden ses alabildim.
hdmi eski olduğu için ses gelmedi, HDMI 2.1 sipariş ettim yarın geliyor ,belki de optik kabloya da gerek kalmayacak
-
merhaba,
amazondaki son 1 taneyi ben aldım sanırım. Doğuhan dan gönderilecek.
daha önce pioneer plazma kullandım halada kullanmaya devam ediyorum.
umarım bu tv beklentilerimi karşılar. tv yi kullanan üstadların kullanım ile ilgili tavsiyelerini bekliyorum.
-
Selamlar,
İçiniz rahat olsun, en son tv alıp foto paylaşılan hiçbir kutuda yoktu. Benim cihazda dahil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankay2 -- 4 Haziran 2022; 15:19:35 > -
Ayarlar >> Güç&Enerji >> Açılış Davranışı >> Son Kullanılan... bu şekilde ayar yaparsanız en son hangi kaynakta kapattı iseniz oradan açılır. Ek olarak TV tuşuna herhangibi kaynağı kısayol olarak atayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X