Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.719
Cevap
116
Favori
265.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığımdan beri sadece 120 FPS destekleyen güncellemeyi yapmıştım. Son güncellemeyi tavsiye eder misiniz?

• Android 12 güncellemesi geldi. Hayırlı olsun.

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JAX kullanıcısına yanıt

Kesinlikle tavsiye ederim. TV genel olarak daha akıcı oldu. Andorid 12 ile gelen güzel yenilikler var.

• Yeni güncellemeyi bende yükledim, biraz geçişler de uygulama açılışlarında hızlanma var gibi, bunun dışında pek bir değişiklik göremedim. Keza önceki sürümde bazı uygulamalar da geç açılma problemi oluşmaya başlamıştı, amazon prime gibi mesela, yine bir değişiklik olmadı hala geç açılıyor nedenini bilen yazıp uyarırsa sevinirim.

• Güncellemeyi yaptım. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 19 Mayıs 2025; 21:25:33 >
  • Benimde güncellemeden beklentim, modül sorununun çözümü.
    Güncellemeyi yaptım fakat modül için henüz çözüm yok.
    Önceden mozaik olurdu şimdi modülü takınca sinyal yok, direkt bloke ediyor. Dsmart ve Digiturk modüllerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENDAK -- 22 Mayıs 2025; 18:10:36 >
  • ENDAK E kullanıcısına yanıt

Kesinlikle aynı sorun bende var. Platforma boşa para ödüyorum sony yüzünden. Koskoca firma sorunu çözmedi. Yurtdışında hiç mi modül kullanma yok. Global bir şikayete dönmüyor mu, duzeltmiyorlar anlamiyorum.

• Arkadaslar SONY XR65X90J modelini kullanmaktayim 3 yıldır herhangi bir sorun yok memnunum, gecen yıl panel garanti kapsaminda değişmişti tozlanma nedeniyle, simdi 75 inc model bir tv araştırıyorum, sizce bu modeli elden cikarmak istesem ne kadara satabilirim veya bayilerde takas indirimi gibi bir durum oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • *planet* kullanıcısına yanıt

25 bin bandında gider sanırım.eger bı sorun yok ise TV de.. Ayrıca firma lar almaz eski TV yi.Alirim diyen de 5 bin verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wkend -- 28 Mayıs 2025; 15:39:7 >
  • 4 yil önce aldığım 65x90j tv var, sorunsuz kullanıyorum. Ama bugün hdmi girişleri calismiyor sanki, hdmi1 de dsmart, hdmi4 te PlayStation takılı. Source ile hdmi1 ve 4 secsem de ekran 1 saniyeliğine kararıyor sonra tekrar google tv ekranına dönüyor. Tv tuşuna bassam da aynısı.

Fişten çıkardım taktım, yine duzelmedi. Hdmi girişi değiştirdim 2 ye taktım mesela yine olmadı. Tv izleyemiyorum cocuklar bayramda isyanda.

Ne yapabilirim sizce?

• ArchAngeL07 A kullanıcısına yanıt

Reset atın,yada sadece kendi uydusundan görüntü alıp izlemeye çalışın diğer bağlantı lari çıkartın deneyin.hic hdmı bağlantısı olmadan deneyin bakalım

• Son güncellemeyle youtube’da video hızı ayarı “Bu cihazda kullanılamaz” oldu. Bunun çözümü var mıdır?

• Xh 9005 modeli var android 12 guncellemesi geldiginden beri ekranin sag ustunde yesil simge cikiyor mikrofon acilip kapandiginda cikiyor ve maalesef silinmiyor. Cihazi tamamen kapatip acmam gerekiyor bunun bir cozumu var mi acaba?

• JWS J kullanıcısına yanıt

youtube sorunu aynı şekilde bende de var, çözüm bulabilen var mı ?

• Arkadaşlar ben filmleri mkv. olarak indirip daha sonra usb ye atıp ardından usb yi tv ye takıp öyle film izliyorum. Yanlız bir süre sonra usb fazla ısınıyor ve bozuluyor. Tavsiye edeceğiniz iyi bir usb flash bellek varmı.
    Ayrıca bu yöntem tv ye zarar verirmi.

• Yeni güncelleme gelmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Temiz az kullanılmış 65 inç yokmu satılık üstadlar xg,xh,x90 serisi..

• sefiluzman kullanıcısına yanıt
    Modül sorunu hala çözulmemis.

Belli düzeltmeyecekler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.