Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.342
Cevap
235
Favori
862.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

60 bine 4 ay önce 65qn 90 f aldım geri iade ettim.goruntusu LEŞ gibi ne yaptıysam duzeltemedim..Sony xf 9005 kullanıyorum bu arada 8 senedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wkend -- 22 Kasım 2025; 21:10:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende de 2 haftadır devam ediyor bu sıkıntı. KabloTV geldi 2 kez. Site teknikeri vs. Tüm testleri birlikte yaptık. Çözülmedi. Kabloyu direkt vermekten tutun da başka daireninkini bana vermeye kadar tüm senaryoları denedik. Neticede tüm oklar TV’umu gösteriyor.

sonradan foruma bakmak geldi aklıma. Burada da benzer sorunu yaşayan insanlar varmış…

Aynı kabloya Türksat sinyali yollayıp DSmart ile test ettim sorunsuz. Yani söylendiği gibi ya tuner (donanımsal) ya da yazılımsal!?

Panasonic TX-P50G20, Sony KE-65XH9077, Xiaomi Mi Box, PS4, Vu+ Zero
    ----------------------------------------------------------------
  • bucoskun kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi sorun TV kaynaklı. Eğer çözüm bulabilirseniz paylaşım yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 27 Kasım 2025; 20:21:19 >

Adds a touchpoint to launch the PS Remote Play app
    Adds support for the DualSense / DUALSHOCK 4 wireless controller for PS Remote Play
    Improves general performance of the TV

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimsede şöyle bir sorun var mı ? Tv’yi izliyorsunuz, kapayıp tekrar açtığınızda normal açılıp tv yayını geliyor. Açmadınız ertesi sabah ya da 4-5 saat sonra açtığınızda kanal adı geliyor, ekranda bir daire çıkıyor yükler gibi ama kanal görüntüsü gelmiyor. Cihazı yeniden başlatırsanız yayın geliyor. Kullanım konforunu çok bozan bir durum. Bu yeni gelen versiyon hariç yazılım güncel, ki daha önceki versiyonlarda da aynı şeyi yapıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt

Artık kanıksadık bunları valla. Bazen kanal değiştirirken TV donuyor sonra kendini tekrar başlatıyor. Veya bazen gün içinde ilk defa açınca Tv kanalları kayıtlı değil diyor. Sonra düzeliyor.

Arada yeniden başlatın, Google TV lerde OFF tuşuna basınca tam kapanıyor, bizde tam kapanma yok yeniden başlatıyor. Tam kapanınca tabiki PC gibi geç açılıyor ama Ram temizleniyor, bizde basılı tutunca yeniden başlıyor. Birçok ayar etken olabilir, ağdan uyandırma, uzaktan çalıştırma, otomatik güncelleme falan etkin değilse kapattıjtan 15 dakika sonra güç tasarrufuna gçer 2w a falan düşer, yoksa kapalıyken 15w yakar devamlı.

İşte mevzu o tam kapanmadan yayını alamayacak bir moda geçiyor. Uydu sinyalini işleyen program tam kapanma olmadığında belli bir süre sonra belki şişiyor ve geri aktifleştiğinde işini yapamaz hale geliyor. Tam kapatıp açtığınızda sorun yok, ama tv de o şekilde kullanılmaz. Açınca çat diye izlemeye başlayabilmek lazım.

Ben TV ile işim bitince akım korumalı priz düğmesinden elektiriği komple kesiyorum buna rağmen sorunlar devam ediyor. Neyse alıştık artık Görüntü kalitesinin hatrına katlanacağız.

Digiturk Modül için başvuru yapmayı planlıyordum ama bir çok kişi sorun yaşadığını belirtmiş digiturk modül başlıklı konudada bir çok kişinin memnun olduğunu görüyorum sorun bizim tvler de mi mevcut ? modül alsak şuan problem yaşarmıyız harici verdikleri uydu gerçekten çok kötü

Şunu da belirteyim; benim yorumuma güvenip guncelleme yaptiktan sonra sorun yasayan olursa sorumluluk kabul etmiyorum. Herkesin güncellemesi kendini bağlar.

Tv yi Pendik pendorya medimarketten teşhir olarak o zamanın parasıyla 3 yılda ekstra kaskolu olarak 5996 TL ya almıştım ( zamanında iyi para verdim)

Tv yi bilenler bilir uzun uzun anlatmaya gerek yok dün kartal cevizli piazza mediamarkta gittim Tv bölümündeki Tv leri uzun uzun inceledim yok arkadaş LG OLED Tv dışında adam akıllı siyah veren renkleri canlı Sony Tv ye yakın görüntü veren Tv yok yok yok

• Tv lerin çoğu o TCL midir nedir o marka bide şimdi Thomson diye bi saçma marka getirmişler Grundig TCL Thomson Samsung
    LG den başka Tv yok. Görüntü kaliteleri hepsi max parlaklıkta olmasına rağmen benim xe9005 in yanından bile geçemiyor

Sony görüntü kalitesi gerçek renk dengesi konusunda oldukça başarılı ve de rakipsiz !!!

Gel gelelim benim tv ye son zamanlarda örnek tv yi açıyorum bi kaç kere kendi kendine açılıp kapanıyor en son çalışmaya devam ediyor bozulacak diye ödüm kopmuyor değil 😁😁

Benim bu tv yi kim gördüyse görüntü kalitesine resmen aşık oldu desem abartmış olmam Tv android Tv azcık yavaş çalışıyor ama ben çok memnunum gerçek 100 Hz motionflow (yazılıml) 1000Hz görüntü verebiliyor

Sony nin Türkiye pazarından çekilmesine ilk duyduğumda çok üzülmüştüm keşke tekrar geri gelse ama hayal !!!

• tda 1562q kullanıcısına yanıt

Sony iyi Tv yapıyor.Lakin Aşık oluyor ifadesi kipri yavrusunu pamuğum diye severmiş.Ben 75xf9005 kullanıyorum iyi Tv sayılır lakin aşık olunacak kadar bir Tv değildir.

Zaten seneye lg g6 tandem oled alma düşüncem vardır.Lg oled g serisi iy tv’dir.

Evet yeni en son sistem yazilimi guncellemesi. 2 ay once falan reset yapmistim.

Valla Siz Tv izliyorum saniyorsunuz Sadece :)

Ben 65 Xh 9505 ' Tepe modelden Lg Oled 65 G5 serisine gectim...Bu zamana Kadar ne izliyormusum diyorum :)

Cidden Oled Acaip Farkediyor..Netlik, Parlaklik, Renkler, Detaylar, Kaldi ki Xh9505 serisi cok iyidir Parlaklik ve renk konusun da ama Gozumde o kadar da vay be dedirtecek bir tv degilmis dedim Oled'e gecince..

Netflix de Frenkestayn Filmi var , acilis sahnesine Hem Xh9505 de baktim, Hem G5 Oled de..Yani Bayagi fark var evet...Oled'e gecen Led tv ye donemez bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Aralık 2025; 1:32:48 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.