Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.856
Cevap
240
Favori
796.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pooler P kullanıcısına yanıt
    Çalışma saati sıfırlanamıyor.

    Bilindik yerlerden alırsanız sorun olacağını zannetmiyorum. Koca firma oturup onunla uğraşmaz, kaybedeceği itibarın bedeli daha ağır olur.

    Konuda son zamanlarda onlarca tv alındı. Hiç biri teşhir çıkmadı. 👍🏻
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedom77

    Çalışma saati sıfırlanamıyor.

    Bilindik yerlerden alırsanız sorun olacağını zannetmiyorum. Koca firma oturup onunla uğraşmaz, kaybedeceği itibarın bedeli daha ağır olur.

    Konuda son zamanlarda onlarca tv alındı. Hiç biri teşhir çıkmadı. 👍🏻

    https://www.hepsisony.com/ buradan alacağım muhtemelen daha önce buradan alan var mıdır?

  • Pooler P kullanıcısına yanıt
    Ben Teknosa’dan aldım ve sorunsuz teslim edildi. Linkini paylaştığınız firma da yetkili Sony satıcısı. Eğer fiyat avantajı olsun derseniz yine Teknosa, Media Markt gibi firmalara bakmanızı öneririm.
  • Televizyonu az önce vatan bilgisayardan gidip inceledim. LG nano baktım ama hiç alasım gelmedi bunu aldım ben de. 8499 fiyatı vardı, bonusa anında %5 indirim ile 8074 ₺ ye denk geldi. Ek olarak da %5 bonus yüklendi karta 470₺ tutarında. Ana para olarak 8074 ödedim ama ben bonusu da düşüyorum 7530 a gelmiş oldu tv. Bonus ile zaten gündelik harcamayı yapmayı düşünüyorum marketten. Bebeğe beziydi, mamasıydı, sıvı yağ deterjan derken zaten alınması gerekenleri peşinen almış oldum. Yarın servis televizyonu getirip kurulumunu yapacak. O zaman kullanıp detaylıca yorum yapabilirim. Hayırlısı bakalım hakkımızda
  • Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 😊
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı oldun.Bende sizin gibi almak istemiştim ama yakınımda stok olan vatan yoktu. Aynı günün akşamı Amazon.com.tr den 8065 TL ye aldım 3 taksit. Bekliyoruz bakalım.

  • Forumu fırsat buldukça takip ediyorum, Dikkatimi çeken birşey var ve bu beni rahatsız ediyor. Bazı arkadaşlar sadece bir sorun olduğunda ortaya çıkıp kayboluyor. Amaçları sanki moral bozmak sadece. Toplam satış rakamını bilsek, sorun yaşayanların ve bu foruma girenlerin sayısı çok anlamsız kalır. Aldığımız her üründe sorun yaşama riski her zaman var. Sıfır araba da bile neler yaşanıyor.

    Kendi adıma tv den çok memnunum, 11 yıllık tv den sonra sınıf atlamış durumdayım. Eleştirebileceğim şeyler var tabiki, çok önemli olmamakla birlikte sesi biraz daha tok olsaydı hoş olurdu, parlaklık seviyesi daha fazla olsa harika olurdu gibi. Şu anda 4k 120 hz destekleyen bir cihazım yok, oturup 120 hz de bulanıklık sorunu varmış diye dert edinemem kendime, super online tv+ kullanıyorum ve Truemotion açıkken uydu kanalları göz kırpıyormuş diye ağlayamam. Uydu da böyle bir şeye rastlamadım ayrıca.

    Yani sözün özü hiç kimse yoğurdum ekşi demez, ama boş işlerle insanların kafasını kurcalamaya hiç gerek yok. Bu tv alınır mı alınır, tavsiye eder miyim evet ederim. Durduk yere işgüzarlık yapmanın hiç ama hiç anlamı yok. Ayrıca burası sony forumu, bazen laf kalabalığından faydalı şeyler arada kaynıyor.




  • Yaklaşık bir aydır xh9096 tvyi kullanıyorum tvnin hdr parlaklığı bana yetersiz geldi ama bu durum içerikten içeriğe farkediyor yinede hdr parlaklığı beni tam tatmin etti diyemem.

    Bir diğer husus blooming ama bu zaten fald sony tvlerde bilinen bir durum bunun dışında genel olarak gayet güzel bir tv mesela android arayüzü çok hızlı çalışıyor sadece dahili uydu alıcısında kanal geçişleri biraz yavaş.Rakibi olan tv lerde de başka sorunlar mevcut.

    Burada şöyle bir durum var hem bu tvyi hem de önceki tvleri kullanan arkadaşlar dile getirdi bende getiriyorum tv eski sony modelleri xf serisi yada xg serisi kadar özenli ve kaliteli üretilmemiş kasadaki kusurlar göze batıyor motionflow sorunu var çok büyük sorunlar değil belki ama sonuçta var.Ben kendi adıma bu fiyat bandında ürünlerde böyle basit kusurlar görmek istemem ayrıca satarken özellik olarak var diye lanse edilen durumlar düzgün olarak çalışmak zorundadır bu özelliğe ihtiyacım olur benim için sorundur ya da ihtiyacım olmaz dert etmem ama bu ortada bir sorun olmadığını göstermez.

    Bu sorunlar kimini rahatsız eder kimini etmez kimsenin kimseye beğenmek zorundasın sorun yok tvde yada sorunlu bu tv sen nasıl sorun yok dersin demeye hakkı yok.

    Ayrıca insanları en çok rahatsız eden Sony Türkiye'nin ilgisiz ve çözüm odaksız yaklaşımı diye düşünüyorum hiçbir hatayı kabul etmiyorlar , her sorun müşteri hatası yada onlara göre standartlar dahilinde oluyor.

    Tv yi alacak olanlara fiyat farkı olsa bile makul seviyelerde ise amazon.com.tr den almalarını öneriyorum servis sorun çıkarır vs gibi soru işaretleri olmadan gönül rahatlığı ile alıp kullanırsınız.


    Yazdıklarım tamamen şahsi görüşlerimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 29 Aralık 2020; 18:4:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar selamlar, PS4 proda Battlefield oynamak için ilk defa bağladım cihazı cihazınız 4k 120 Hz desteklemiyor 2 k 60 Hz açılacak eğer destekliyorsa tvnizin ayarlarını yapın gibi bir uyarı verdi. Bu ayarı nereden yapacağız acaba ben bulamadım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a_r_k A kullanıcısına yanıt
    Ayarı PS4 Pro içinden yapacaksınız. Ayrıca Playstation ‘ın bağlı olduğu HDMI girişini TV’de Gelişmiş olarak seçmelisiniz.
  • a_r_k A kullanıcısına yanıt

    Ps4 pro zaten 4k 120 desteklemiyor ki nasıl verdi bu uyariyi anlamadim. Bence tv vermistir bu uyariyi nasil olduysa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 29 Aralık 2020; 18:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt

    aletler var ama nen pek anlamam açıkçası daha çok laptoptan FM oynayarak geldik kırkımıza :) ekranda yazınca sorayım dedim. HDMI girişleri arasında far ediyor mu TVde?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a_r_k A kullanıcısına yanıt
    Hocam hdmi girişleri fark etmiyor sizin istediğiniz performansta kullanabilmeniz için tv ayarlarından hdmi ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor hdmi girişini gelişmişe alırsanız istediğiniz performansta kullanabilirsiniz.
    Edit:üstte arkadaşta bahsetmiş bu olaydan görmemiştim dilerseniz size linkini bırakacağım videoyu izleyerek formatı nasıl değiştirebileceğinizi görebilirsiniz. 1:30-2:40 dakikaları arasına bakın ayarları aynı şekilde uygulayın ama sizin cihazınızın takılı olduğu hdmi üzerinden yapın.
    Link;https://www.youtube.com/watch?v=7VEC9Zvm588&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruskkoff -- 29 Aralık 2020; 19:54:38 >
  • Oh bee ibraham gidince konu kendine gelmiş bilgiler için teşekkürler şu an da en uygun teknosada 8500tl,yeni tvler ne zaman çıkacak bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raskanikovv R kullanıcısına yanıt
    Hocam sony'nin sayfasından hepsisonye göz atmanızı tavsiye ederim tek çekimde 8150 lira gibi bir fiyata geliyor aynı zamanda trendyoldada 8100 tl haberiniz olsun :)
  • a_r_k A kullanıcısına yanıt

    Ps4 pro icin aslinda farketmez ihtiyaci 4k 60 çünkü ama ben benimkini ps5 alana kadar hdmi 4 ten bagladim. Hdmi ayarlarindan da enhanced sectim. Dolby olana gerek yok cunku dolby vision da yok ps4 pro da. 4k 60 calisiyor hic bi sorun yasamadim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.