Şimdi Ara

SONY BDP-S300 VE BDP-S1E BLURAY PLAYER İNCELEMELERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
19.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Kesinlikle TOSHIBA HD-E1 alırdım zira bu cihaz üst düzey bir cihaz ve işçilik-dizayn ve maliyet olarak ta kesinlikle BDP-S300 den üstün,

2. Evet bazı BLU-RAY ler çalışmıyor ve region hatası veriyor(Kingdom of Heaven ve Karayip korsanları dünyanın sonu)
    ama öte yandan onlarla aynı birçok A bölge kodlu film de sorunsuz çalıştı, SONY nin dediğin gibi bu bölge kodu işini yumuşatacağını şahsi fikrim olarak savunuyorum.

3. Hayır yaşamadım zira kopya dvd lerde zaten kopyalama esnasında bölge kodu kaldırılıyor. Öte yandan orijinal DVD ve 1. bölge filmlerde ne HD-E1 de ve nede BDP-S300 de çalışmıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

Thai-fun en başından takip ettiğim kadarıyla hd-dvd ve bluray konusunda uzmanlaştın , yol gösterirsen sevinirim:

1-Sıfırdan seçme şansın olsa, (ve elindeki filmlere bakarak da karar vermeyeceksin) aynı fiyata sony BDP-S300 mü alırsın, Toshiba HD-E1 mi alırsın? neden?

2-sadece 1 post'da region code'dan bahsetmişsin, bunun dışında Amazon-US'den film alıp da denedin mi, region yüzünden çalıştıramadığın bluray oldu mu? yoksa sony artık çaktırmadan bluray'de region kodu kaldırmış söylentileri doğru mu?

3-kopya dvd'ler de region 1 - region 2 problem yaşadın mı?

• BDP-S300 -- Panasonic PV60 -- SpidermanI bd performansından birkaç fotoğraf koyayım da topik biraz şenlensin;

SONY BDP-S300 VE BDP-S1E BLURAY PLAYER İNCELEMELERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 2 Ocak 2008; 10:35:41 >
  • Devam...

• Güzel Marry Jane Watson'la bitirelim, ilerleyen zamanlarda devam ederiz
    Selamlar...

• Bu Blu-Ray mi? yok artık Bana VCD görüntüsü gibi geldi
  • Sahiden kötü bu görüntüler senin sistem neydi dostum ?
  • Panasonic 42 PV60 plazma;
    Kamera ile çekmiştim bu fotoğrafları, o kadar da kötü değil bence. Siz de farklı bir şekilde mi açılıyor yoksa
    Neyse bir de digital fotoğraf makinesiyle çekip koyayım buraya, belki o zaman beğenirsiniz
  • çözünürlüktendir bence plazma 1024x768 bile olsa 1900x1080 den indirgeniyor çünki..
  • Yoksa HDMI kablo yerine Composite kablo mu kullanıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun
    çözünürlüktendir bence plazma 1024x768 bile olsa 1900x1080 den indirgeniyor çünki..

Plazmamdaki görüntü fotoğraflardaki gibi değil tabi ki sevgili dostum, kat be kat daha güzel.
    Ben fotoğrafların kalitesinden bahsediyorum, dediğim gibi daha iyi çekimler yapmaya çalışırım ileride,
    Selamlar...
  • Bide photoshop tan geçirmişsin zaten, iyice gerçek hali bozulmuştur..
    quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

çözünürlüktendir bence plazma 1024x768 bile olsa 1900x1080 den indirgeniyor çünki..

Plazmamdaki görüntü fotoğraflardaki gibi değil tabi ki sevgili dostum, kat be kat daha güzel.
    Ben fotoğrafların kalitesinden bahsediyorum, dediğim gibi daha iyi çekimler yapmaya çalışırım ileride,
    Selamlar...

• Başka resim yok mu kursad??
  • quote:

Başka resim yok mu kursad??

Digital fotoğraf makinesiyle çekme fırsatı bulur bulmaz koyarım sevgili dostum.
    Hatta biraz fotoğraçlık dersi de alayım da bu sefer sınıfta kalmayayım diye düşünüyorum
    Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Başka resim yok mu kursad??

Digital fotoğraf makinesiyle çekme fırsatı bulur bulmaz koyarım sevgili dostum.
    Hatta biraz fotoğraçlık dersi de alayım da bu sefer sınıfta kalmayayım diye düşünüyorum
    Selamlar...

kürşad bak ben en azından fotoğraflarına eğri demiştim :)
    neyle çekersen çek bu ayarda belki bir kademe üst seviyede fotoğraf elde edersin. gözün gördüğünü foto makineleriyle kıyaslamamak lazım. az buçuk bu işlerden anlayanlar varsa senin çektiğin fotolara yorum getirebilecektir. bunlardan netlik, keskinlik, biraz da detay bilgisi çıkarabilirsin. renklerin kalitesini de yorumlamak zorundalar. sen elinden geleni yapmışsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: msaltik
    kürşad bak ben en azından fotoğraflarına eğri demiştim :)
    neyle çekersen çek bu ayarda belki bir kademe üst seviyede fotoğraf elde edersin. gözün gördüğünü foto makineleriyle kıyaslamamak lazım. az buçuk bu işlerden anlayanlar varsa senin çektiğin fotolara yorum getirebilecektir. bunlardan netlik, keskinlik, biraz da detay bilgisi çıkarabilirsin. renklerin kalitesini de yorumlamak zorundalar. sen elinden geleni yapmışsın.

Harbiden senin değerlendirmelerin çok daha insaflıydı sevgili dostum.
    Zaten sen şu plazmanı al, benim bd-player'ı sana kargolayacağım birkaç bd film ile birlikte. Bol bol fotoğraf çeker topiğimize ve de buraya eklersin
    Selamlar...

• BD kargosu içine banka hesap numaranı yazmayı unutmaki geri gelmeyeceği kesin. sonra mesuliyet kabul etmem :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: msaltik
    BD kargosu içine banka hesap numaranı yazmayı unutmaki geri gelmeyeceği kesin. sonra mesuliyet kabul etmem :)))

Canın sağolsun kardeş, güle güle seyredersin
    Selamlar...
  • AVS Forum'dan bir arkadaş hazırlamış aşağıdaki tabloyu; Blu-ray Player'ların yeni nesil ses formatlarına ait yeteneklerini açıklıyor;
    eline-emeğine sağlık deyip, müsadesiyle aşağıya kopyalıyorum...
  • Çok faydalı bir bilgi Kursad,
    Eline sağlık, Yani Blu Ray Player alacaklar için önemli bir klavuz..

En gelişmişi Panasonic DMP-BD 50 gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rg206 -- 24 Ocak 2008; 12:09:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rg206
    Çok faydalı bir bilgi Kursad,
    Eline sağlık, Yani Blu Ray Player alacaklar için önemli bir klavuz..
    En gelişmişi Panasonic DMP-BD 50 gibi görünüyor

Eyvallah sevgili dostum...
    Evet bahsettiğin Panny player hem internal decoder'lerı hem de bitstream kabiliyeti ile gavurların da piyasaya sürülmesini dört gözle beklediği bir cihaz. Tabii onlar 600$ civarı almayı planlıyorlar bu player'ı, bizim memleketimizde de fiyatı hemen hemen aynı olur
    Bu arada BDP-S300 3.7 güncellemesi için aşağıya linki atıyorum,
    Selamlar...
    Version 3.70

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.