Şimdi Ara

SONY BDP-S300 VE BDP-S1E BLURAY PLAYER İNCELEMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
19.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz elime geçti, sizlere incelemeyi sunuyorum elimden geldiğince, bu cihaz TR de satılan en ucuz ve bence Fiyat/Performans oranı en yüksek BLU-RAY PLAYER bence,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 29 Kasım 2007; 15:45:38 >

• Bi kere cihaz oldukça şık, önünde mavimsi buz rengi bir ışık yanıyor çalışırken,
    Bendeki TOSHIBA HD-DVD PLAYER ile karşılaştırmadan önce objektif tecrübelerimi yazacağım, karşılaştırmayı ayrıca yaparım inşallah,
    Önce vurucu özellikleri,
    Cihaz 1080p çıkışlı ve tüm çıkışlar altın kaplama,
    Cihaz MP3 ve JPEG resimleri okuyup gösterebiliyor.
    Cihaz satın alındığında eğer kayıt ettirirseniz SPIDERMAN ın 3 filmininde BLU-RAY versiyonu hediye ediliyor,
    Daha sonra posta ile verdiğiniz adrese geliyor.
    Cihazın içinden HDMI kablosu çıkmıyor, sadece stereo ses ve composit video kabloları çıkıyor bu biraz tuhaf BLU-RAY cihazının içinden bu kablo çıkması.
    satan mağazalar bile buna çok şaşırdıklarını ifade ediyoor.
    Kumandası biraz iri geldi bana ama kalitesi ve şıklığı SONY nin herzamanki kalitesinden aşağı değil.
    Cihazın TÜRKÇE kılavuzu yok, internette de yok ben bulamadım.Ama menüleri oldukça kolay kullanımlı,
    ayrıca easy setup diye ana ayarları kolayca yapabileceğiniz bir mod var, çok anlamayan biri bile buradan cihazı optimum performans için ayarlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 23 Ekim 2007; 17:56:45 >

• Cihazın en çok merak ettiğim özelliği elimde olan a bölge kodlu in to the blue filmini oynatıp oynatmayacağı idi.
    EVET A BÖLGE KODLU FİLMİ OYNATIYOR SORUNSUZ.
    Bence burada 2 nokta var,
    1 Film stüdyoları bölge kodunu yazıyor film kapaklarına ama diske eklemiyorlar.
    2. Sony bu konuda çaktırmadan cihazları bölge kodsuz üretiyor.
    Zira biliyorsunuz HD-DVD nin BLU-RAY e karşı zayıf yanlarından biri bu idi.
    SONY yaptığını resmi olarak geri almaktansa bunu tercih etmiş olabilir.
    Zaten forumda da PS3 için normalde oynatmaması gereken bölge kodlarını oynattığını yazıyordu deneyen arkadaşlar.
    Normal DVD Filmlere gelince yüzüklerin efendisi 2 kule 1 bölge extended versiyonu koydum ve ekrandaki yazı;

INCOMPATIBLE REGION NUMBER, evet dvd lerde bölge koduna aynen devam..
  • Cihazın içinden bir cd-rom çıkıyor ve register işlemini bu sayede çok kolay yapabiliyorsunuz ve böylece spiderman setini blu-ray olarak kapıyorsunuz.
    Bu arada bu cd içinde birde anket var ve sorular inceden inceden HD-DVD hakkındaki fikirlerinizi soruyor.
    HD-DVD yi duydunuz mu, neden BLU-RAY tercih ettiniz yoksa 2 si de varmı sizde gibi sorular var.

Cihaz DVD-R ve DVD+R ları sorunsuz okuyor, kendi kopya dual layer filmimi denedim ve sorun yok.
  • şimdi cihazın resimlerini çekip foruma koymak için ara veriyorum..
  • Resimlerden önce son olarak fiyatını da ekliyorum 899 ytl kdv dahil, tek çekime 788 ytl kdv dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 23 Ekim 2007; 17:57:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Cihazın en çok merak ettiğim özelliği elimde olan a bölge kodlu in to the blue filmini oynatıp oynatmayacağı idi.
    EVET A BÖLGE KODLU FİLMİ OYNATIYOR SORUNSUZ.

güle güle kullanın. bölge kodu konusu aklıma takıldı yalnız, hangi filmi denediniz. benim bildiğim vizyondan sonra çıkan yeni filmlerdeki bölge kodu çalışıyor eski filmlerinse kapakta bölge kodu yazmasına rağmen çalışmıyor. ayrıca fox ve disney'den çıkan her filmde bölge kodu çalışıyor. filmine göre değişiyor yani şu anda. bölge kodu meselesi benim için kilit nokta ve o yüzden hd-dvd'yi seçmiştim. blu-ray player içinde amerikan malı ps3 düşünüyorum sırf bu yüzden, hd filmlerin hepsini amerika'dan alıyorum zaten.

• in to the blue filmi a bölge kodlu ve e bölge kodlu bu cihazda çalışıyor..
  • işte resimlerrr
  • oops pardonn

• devam

• kutu bu

• ve bu

• kumanda

• devamm

• devam

• sonüç

• Bunlar da muhteşem bağlantılar

• ekran görüntüleri

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.