Şimdi Ara

SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
651
Cevap
87
Favori
135.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• XR-55X90J tvimde kanal listesini düzenlemeye üşeniyordum Allah razı olsun 🤲

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MALCOLMX© hakan bey trt1 gitti mi sorun bendemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halidercan -- 25 Haziran 2024; 20:40:39 >
  • Çok denememe rağmen gormuyor tv anlik goruyor sonra baska uygulama aciliyor devaminda tekrar gormuyor çözemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Nasil yaptiniz benimde gormuyor hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorun trt de arkadaşlar.

• Bildiğim kadarıyla Sony Android TV'lerin neredeyse tamamı 1.1.0 versiyon formatını kullandığı için bu liste hepsiyle uyumludur. 2012-2014 arası üretilen KDL koduyla başlayan televizyonlar ise 1.0.0 , 1.1.0 ve 1.2.0 formatlarından birini kullanıyorlar. KDL kodu ile başlayanlar uyumsuzluk yaşayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halidercan H kullanıcısına yanıt

Problem yok. Ben yayın alıyorum.

• hocam Allah senden razı olsun dediğini yaptım usb ile aktardım oldu neler denedim en son çare buydu çok teşekkür ediyorum. XR-65A75K modeline de uydu. sorunsuz çalışıyor şuanda

• ilkaybalkan16 İ kullanıcısına yanıt

Sevindim. iyi seyirler.

• Merhaba kanal listemi bozmak istemiyorum da sadece trt1 i ekleyebileceğim bir ayar var mı ? Ayarları çok karıştırdım ama bulamadım nerden yapıldığını ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan573 -- 26 Haziran 2024; 23:18:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan hocam 15.06 listenizi guncelledim ama TRT ler tekrar gitti frekans vs normal ama beceremedim bir fikriniz öneriniz olur mu emeğiniz için tekrar çok teşekkürler.

• hakan2200 kullanıcısına yanıt

Bende bir problem var sanırım anlamadım tekrar usbden o listeyi guncelledim trtlerde sinyal yok diyor HD olanda normal HD olmayandan izleyeceğim sanirim

• 11794 v 30000 ile sinyal yoktu.11795 v 30000 olarak sinyal aldım ve izleyebildim.

• Arkadaşlar TKGS ile ayni siralamada olan hazır bir kanal listesi var mi acaba?

• hakan hocam merhaba, öncelikle emeğinize sağlık teşekkür ederim. 2023 yılında hazırlamış olduğunuz listeyi kullanıyordum güncel listeyi yükledim ancak yayınlar gitti. Tekrardan 2023 yılında indirdiğim listeyi yükledim ve yayınlar geri geldi. disec ayarlarını yapmama rağmen güncel listeden yayın alamadım. sebebi hakkında fikri olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aöl09 -- 30 Haziran 2024; 19:35:28 >
  • trt 1 sinyal yok diyor :(

• TheMoJo T kullanıcısına yanıt

Hakan atkadaşımızın konusu dışında trt sinyal kısıtlaması sebebiyle ülkenin bazı yerlerinde izlenemiyor malesef.Sorun tamamıyla TRT den kaynaklanmakta.

x (formerly twitter)
    TRT Kurumsal (@TRTKurumsal) on X
    https://x.com/trtkurumsal/status/1807444883193450655?s=46

• aöl09 A kullanıcısına yanıt

Tv nizin yazılımını güncelliyormusunuz hiç.

Genelde ben cihazımın yazılımını da güncelliyorum.

• hakan2200 kullanıcısına yanıt

Hocam yazılım otomatik güncelleniyor. şimdi yazılımı kontrol ettim tekrardan güncel görünüyor. aslında güncel kanal listesinden de bazı kanalları gösteriyor ama çok az sayıda. eski kanal listesinden ise frekans değişenler hariç hepsini izleyebiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.