Şimdi Ara

SONY ALPHA 230 / NEX-3 yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir arkadaşım almak istiyor ikiside aynı fiyata ikinci el aletler ama alpha nın 1.5 yıl garantisi var nex 3 büyük ihtimal spot sizce hangisi almalı? çok bir fark varmıdır aralarında? çok vakti yok yardım edenlere şimdiden çok teşekkürler...

• cevap verecek yokmu ?
  • Alpha 230'un tutusu bir acaip, bence deneyip karar versin. Ben NEX3 onerirdim.
  • a230 un tutuşu fena değil aslında, tabi daha önce dslr kullanmışsanız size farklı gelebilir ama a230 benim ilk dslr ım olduğu için pek şikayetçi değilim bu konuda. ha bu devirde a230 alınır mı orası ayrı çektiğim fotoğraflardan memnunum aslında, minolta 24mm ile çok iyi ikili oldular ama iso performansı şu devirde gerçekten kötü, nex5n in iso 6400 deki gürültüyü benim makina iso 800 de falan veriyor

aralarında o kadar çok fark var ki nerden başlasam bilemiyorum. mikro sistem ile dslr arasında bir seçim yapıyorsunuz çünkü. arkadaşınızın bütçesini siz bize söyleyin, öyle yardımcı olmaya çalışalım

• şimdi şöyle anlatayım arkadaşım bir arkadaşının 550d syle beraber face profil fotoğrafı çekiyor lise girişimleri ışte :D şimdi alacağı makineyide başka biriyle ortak alacak 700 liralık makineyi yarı yarıya ortak alacağı arkadaş ben sana makinenin kalan parasını ödeyene kadar makine sende kalsın demiş yani yazın başka bir makine alacak arkadaşım bu arada arkadaşlar seçeneklere 350 dde girdi umarım anlatabilmısmdir :D
  • A230, işi bilen ellerde enfes bir makine olabilir. Fiyatından ve boyutundan beklenmeyecek seviyede kaliteli kareler veriyor.
    Tavsiye ederim. NEX serisi için "hala" erken olduğunu düşünüyorum.
  • hala erken derken ne demek istediğinizi anlayamadim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nex in yeni serilerinden alın bence..
  • bütçe 700 lira ikinci el bulunan modeller 300d 350d a230 yeni nesil nexleri biliyorum ama zor fiyatları çok yüksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.