Bildirim
Sony a6500 mü canon eos 750 d mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
A6500 daha üst segment ve daha yetenekli bir gövde. Özellikle video kalitesi olarak güzel özellikleri var.
Sony için güzel lensler de var ama sony lensler yeni olduğu için ve dolar yüksek iken piyasaya girdiği için epey yüksek fiyatlı.
İkisi arasında a6500 bariz üstün ve düşük ışıkta a6500 daha iyi perfornmans verir.
Ama sadece fotoğraf için konuşuyorum,sony için lens alacak bütçeniz yoksa eski ff gövde + açık diyaframlı lens kombinasyonu ile daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 21 Eylül 2019; 13:59:6 > -
Eski ff gövde eos 750d mi oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
750D crop sensörlü.A6500 de crop sensörlü.
Full Frame olarak temiz 5dm2ler 2bin tl civarına düşebiliyor sahibindene, hala oldukça iyi bence.
İkinci bir seçenek de Sony A99.Bu da 3bin civarlarına bulunabiliyor. Gövdede görüntü sabitleyici olduğu için avantajlı.Özellik olarak 5dm2den daha gelişmiş ama piyasası zayıf ve lens bulması sıkıntı denilebilir.
Canon çok eskiden beri piyasada olduğu için lens seçeneği çok fazla. Ucuz gövde alıp,parayı lenslere ayırmak daha mantıklı.
Full frame segmentindeki makineler üst düzey olduğu için gövde kaliteleri daha iyi oluyor,ama lensleri pahalı oluyor.
Düşük ışıkta portre mi çekeceksiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 21 Eylül 2019; 17:31:42 > -
Sadece portre değil; akşam karanlıkta oğlum parkta oynarken, köpek peşinde koştururken de çekeceğim.
Bu durumda 35 mm almak mı mantıklı olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 21 Eylül 2019; 17:42:11 >
35 ve 50 de olabilir.
35mmnin en iyi lenslerinden birisi sigma 35 art. -
Ben bunu alacağım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel hocam,prime lenslerin hemen hepsi güzel zaten.
Göstermek için attınız heralde ama yine de ikinci el almanızı tavsiye ederim,çok temizlerini bulmak mümkün.Yüzde elli daha az maliyet ile halledebilirsiniz. -
Alayım uzun yıllar kullanayım diyorum. Sıfır almak istiyorum o nedenle.
750D almam ben hele hele ki Sony a6500 gibi bir makina karşısında ise
sony a6500'e + Sigma 30mm F1.4 DC DN C Sony E mount alırsın 2.el falan ver coşkuyu -
www.dxomark.com
Canon EOS 760D vs Canon EOS 80D vs Sony A6500https://www.dxomark.com/Cameras/Compare/Side-by-side/Canon-EOS-760D-versus-Canon-EOS-80D-versus-Sony-A6500___1011_1076_1127
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 29 Eylül 2019; 22:45:23 >
-
Hocam sigma 30mm f1.4 gayet güzel bir lens.
Sigma 56mm f1.4 de yeni çıktı, piyasada fazla bulunmuyor ama
Ben kendim sony 35mm f1.8 kullanıyorum. Memnunum.
Sony 50mm f1.8 lens de tercih edebilirsin.
Sony tercih edersen bu lenslere yönelebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X