Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.883
Cevap
63
Favori
160.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarım ve abilerim ocak ayında Türkiye'ye dönüyorum ve yanımda isteyen arkadaşa black friday'den uygun bir rakama ürünü getirebilirim.selamlar.
  • Uygun fiyata bir A6000 buldum fakat menü dilinin Korece olduğu yazılmış.
    Japon versiyonunda dil değişimi yapılamadığını biliyorum ama Kore için de aynısı geçerli midir?
    A6000 kullanıcıları menülerinde hangi dil seçenekleri var veya Korece var mı bakıp yazabilirlerse çok memnun olurum.
  • RoadRR R kullanıcısına yanıt
    latin harfleri dışındaki diller bunlar:

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***
  • webislander W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Sarı ile seçili satırın bir üzerindeki Korece sanırım. Google translate'den yazılışa baktım aynı gibi geldi bana.
  • RoadRR R kullanıcısına yanıt
    yanlış bilgi vermemek için fotoğrafını çektim zaten bu harflere çok uzağım:)
  • ozturert kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba canon 650d varken sony a6000'e geçmek ne kadar mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam merhaba canon 650d varken sony a6000'e geçmek ne kadar mantıklı?

Ufak makine istemiyorsan değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A6000 jpeg

A6000 Raw

merkez dışından %100 crop

Özetle : A6000 sensörü müthiş DR ve detay sunuyor. 1018 lens de uwa lensler için çok fena keskin...bu ikili landscape'çiler için mükemmel bir combo

• A6000 sensörü kesinlikle daha önce kullandığım Nex 6'dan başarılı 24 mp'lik Raw fotosunda bile daha temiz çıktılar verdiğini görüyorum. Sony bu sensörü nasıl optimize etmiş bilmiyorum ama iyi birşeyler yaptığı kesin

Bunun dışında Canon'un Aps-c sensörleri tırt (FF'lere lafım yok) Nex 6 bile Canon Aps-clerden başarılı
  • nex6 ve a6000 nin ikisinide kullanmış arkadaşlar, cihazların af başarımından ve netleme doğruluğundan biraz bahsedebilirler mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

nex6 ve a6000 nin ikisinide kullanmış arkadaşlar, cihazların af başarımından ve netleme doğruluğundan biraz bahsedebilirler mi acaba ?

şu an elimde 2 makina da mevcut, çok bariz fark var, hatta bu kadar bariz fark olmasa a6000 i satıp nex-6 ile yola devam ederdim, ama beni bile şaşırttı.özellikle 50mm f1.8 gibi hantal bir lens bile gayet seri oldu.
  • unknownartist kullanıcısına yanıt
    50f18 in güncellemesini kurdunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum13

50f18 in güncellemesini kurdunuz mu?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

A6000 şu anda piyasadaki fiyat/performans olarak en iyi gövdelerden biri. Aynı aleti 1000$'a da piyasaya sürebilirlerdi (nex-7 misali).

Hocam video kalitesi nasıldır sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

nex6 ve a6000 nin ikisinide kullanmış arkadaşlar, cihazların af başarımından ve netleme doğruluğundan biraz bahsedebilirler mi acaba ?

şu an elimde 2 makina da mevcut, çok bariz fark var, hatta bu kadar bariz fark olmasa a6000 i satıp nex-6 ile yola devam ederdim, ama beni bile şaşırttı.özellikle 50mm f1.8 gibi hantal bir lens bile gayet seri oldu.

Hocam video kalitesi nasıl, gövdede titreme önleyici özellik var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

Hocam video kalitesi nasıl, gövdede titreme önleyici özellik var mı?

denemedim, hiçbir fikrim yok açıkçası.

• Arkadaşlar Sony a6000 spot bulabilir miyim acaba bilgisi olan varmı
  • ghg91 G kullanıcısına yanıt
    2000 tl istiyorlar
  • A6000 siparişim geldi nihayet. Daha kurcalama fırsatım olmadı tam. İlk şarjını oluyor. Menülerde baya bir ayar gözüme çarptı.
    İlk defa manuel bir makine kullanacağım. Genel tavsiyeleriniz varsa beklerim.
  • Yurt dışından alınma a6000 ingilizce vb bir menüyle geldiği için bir program desteği yada yama ile türkçe menü yapabilme ihtimali varmı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.