|
Yaklaşık 1 hafta önce amazondan Sony 65X85J model tv.yi satın almıştım. Evimde yaklaşık 20 yıldır ses ve görüntüde Sony dışında başka bir marka kullanmadım. Aslında 2007 yılından beri Kullandığım Sony 40P3000 model tv.den de memnundum ancak taşındıktan sonra yeni yerde TV küçük kaldı bende büyük ekran almaya karar verdim. Sorunlara gelirsek; *Maçlarda 1-2 saniye kasılma, bazen topun güneşli yada açık renk olan alanlarda kaybolması, yırtık olarak hareket etmesi veya tenis maçlarında topun kasılarak hareket etmesi, bazen topun hızlı hareketinde kaybolması gibi. *Filmlerde hareketli sahnelerde kare kare bozulma(Örneğin kılıçın hızlı hareketinde kasılarak kaybolması) *Bir haftadır yapmadığım ince ayar kalmadı. Motionflow ayarı ile deneme yanılma ile düzeltmeye çalıştım görüntü yağ gibi akıyordu ama bu seferde görüntüde dediğim gibi hareketli sahnelerde kasılmalar, yırtılmalar oldu. Yani bir yeri düzeltirken diğeri bozuluyor, diğerini düzelteyim derken görüntü kalitesi düşüyor. Bazı ayarları aç kapa vs her şey yaptım olmadı(Gürültü ayarı, vs vs) Benim bilmediğim atladığım bir şey olabilir diye tecrübeli Sony kullanıcılarından ve diğer arkadaşlardan fikir almak isterim, neler yapabilirim ? Eğer netice alamazsam TV.yi iade edeceğim. Amazon da bu tür iadelerde kutuya paketlenmesini kargoya teslimi vs nasıl oluyor (Bayağı büyük bir şey zaten servis kurmuştu) ? Kendileri mi gelip paketleyip alıyorlar ? Şimdiden teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı