Şimdi Ara

Sony 40HX750 - Panasonic 42ET5E Sizce Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun araştırmalar sonucunda bu 2 model arasında kaldım 3D, HD yayın ve PS 3 ağırlıklı olarak kullanıcağım.
    3D performansı olarak hangisini tavsiye edersiniz Sony aktif Panasonic Pasif 3D kullanıyor Panasonic'in Fpr sisteminin gözü yormayan 3D olması Sony'yin 3D sininde aktif olup Baş ağrısı vs olduğunu okuyoruz,Panasonic 4 adet gözlük ile 1900 tl Sony Gözlük olup olmadığını bimiyorum fiyatı şuan kampanyalı 2299 tl sizce bu 2 tv^den hangisi alınmalı ?
    İyi Forumlar

• Fikri olan yokmu bir kaç güne kadar alınacak .
  • Merhaba,

Ben 42et5e aldım. Öncelikle herşey mükemmel olacak hiç kusur olmayacak görüşünde bir insan değilim. Buna göre yazdıklarım benim görüşümdekiler için yararlı olabilir.

Tv dış görünüşü iyi. (LG nin çerçevesiz olanları kadar değil tabii ki )
    Görüntü kalitesi çok başarılı.
    2d-3d çevrimi çok iyi değil. (Hangisi çok iyi ki zaten?)
    3d görüntü çok başarılı.
    En güzeli ise smart viera özelliği. Ben çok beğendim. Bir iki kumanda tuşuyla herşey yapılabiliyor. Wi-fii ile net bağlantısı yaptım. Youtube dan videolar izledim ve daha bir çok işlem. Ne bir donma ne de bir aksaklık yaşadım. (Net hızına göre değişebilir belki.)

Bluray test etmedim daha.. Full Hd yazmaya gerek yok panel çok iyi görüntü veriyor zaten.. Ses ise çok başarılı değil.

Umarım bu bilgiler faydalı olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: phantastique

Merhaba,

Ben 42et5e aldım. Öncelikle herşey mükemmel olacak hiç kusur olmayacak görüşünde bir insan değilim. Buna göre yazdıklarım benim görüşümdekiler için yararlı olabilir.

Tv dış görünüşü iyi. (LG nin çerçevesiz olanları kadar değil tabii ki )
    Görüntü kalitesi çok başarılı.
    2d-3d çevrimi çok iyi değil. (Hangisi çok iyi ki zaten?)
    3d görüntü çok başarılı.
    En güzeli ise smart viera özelliği. Ben çok beğendim. Bir iki kumanda tuşuyla herşey yapılabiliyor. Wi-fii ile net bağlantısı yaptım. Youtube dan videolar izledim ve daha bir çok işlem. Ne bir donma ne de bir aksaklık yaşadım. (Net hızına göre değişebilir belki.)

Bluray test etmedim daha.. Full Hd yazmaya gerek yok panel çok iyi görüntü veriyor zaten.. Ses ise çok başarılı değil.

Umarım bu bilgiler faydalı olur..

inceleme için teşekkürler.

• Peki 40HX750 kullanan arkadaşlar yokmu?birde onların görüşlerini alsaydık.
  • up.
  • hx750 daha iyi et5 e göre et50 olsa hadi neyse de ...

gözlük hediyelerine takmayın 30x4=120 para etmiyor .....

bu modellere mağazada göz gezdir ....hx750 et50 et5 siteden de incelemelere bakın ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Bravia46x3500 ve 46w4000
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

hx750 daha iyi et5 e göre et50 olsa hadi neyse de ...

gözlük hediyelerine takmayın 30x4=120 para etmiyor .....

bu modellere mağazada göz gezdir ....hx750 et50 et5 siteden de incelemelere bakın ...

30 tl'ye nerede satılıyor gözlükler ?
  • 41 liraymış lg gözlükleride oluyo aynı performansı veriyo mu bilemem..

http://3d-gozluk.ucuzu.com/panasonic/ty-ep3d10eb-p86621626/

lg 20 lira

http://www.bimeks.com.tr/urun/118563/lg-cinema-3d--gozluk-paketi.aspx#specs

• yerinde görmek lazım panasoniği.
  • bir 42et5e kullanıcısı olarak hx750 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

bir 42et5e kullanıcısı olarak hx750 diyorum

Neye Göre HX750 diyorsunuz ve Et5'in memnun değilmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

quote:

aslında memnun değilim diyemem ama ips panelli tv ler bana göre değil bunu anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 9 Kasım 2012; 19:12:05 >
  • quote:

quote:

quote:

aslında memnun değilim diyemem ama ips panelli tv ler bana göre değil bunu anladım

ips panellerin size göre dezavantajlarını paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crower74

quote:

quote:

quote:

ips panellerin size göre dezavantajlarını paylaşabilir misiniz?

siyahlarının kötü olması benim için yeterli bi sebep

• sony hx serisi piyasadaki en iyi led lcd tv lerden, öncelikle onu düşünmenizi tavsiye ederim.
  • İki cihazı karşılaştırmak çok yanlış. Çünkü aynı segment ürünü değil cihazlar.

Sony 40HX750: Panel 200Hz, 400Hz (Yazılımsal) + Active Shutter 3D (1920x1080 Full HD)

Panasonic 42ET5E: Panel 50 veya 100Hz, 300Hz (Yazılımsal) + Passive 3D (1920x540)

Sony Panel Herzi ve 3D performansı ile Panasonic'in bu modelinden 3-4 gömlek üst bir cihaz. Kesinlikle SONY 40HX750!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TerribleTurk

İki cihazı karşılaştırmak çok yanlış. Çünkü aynı segment ürünü değil cihazlar.

Sony 40HX750: Panel 200Hz, 400Hz (Yazılımsal) + Active Shutter 3D (1920x1080 Full HD)

Panasonic 42ET5E: Panel 50 veya 100Hz, 300Hz (Yazılımsal) + Passive 3D (1920x540)

Sony Panel Herzi ve 3D performansı ile Panasonic'in bu modelinden 3-4 gömlek üst bir cihaz. Kesinlikle SONY 40HX750!!!

Elbetteki aynı segmentlerde değiller ben panasonic'le sony ile arasındaki fiyat farkına ve gözlüklerin pahalı oluşundan dolayı bu fiyata değermi diye merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 11 Kasım 2012; 10:47:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4TerribleTurk

İki cihazı karşılaştırmak çok yanlış. Çünkü aynı segment ürünü değil cihazlar.

Elbetteki ayrı segmentlerde değiller ben panasonic'le sony ile arasındaki fiyat farkına ve gözlüklerin pahalı oluşundan dolayı bu fiyata değermi diye merak ediyorum.

Aslında ikisini de açıkladım.

Televizyon alırken ilk sorduğun şeylerden biri nedir?

Ekran çözünürlülüğü: 1920x1080(FULL HD) piksel mi?

3 Boyutu 1920x1080 FULL HD izlemek varken, neden 1920x540 3 Boyutta izlemeyi tercih ediyorsun?

Active(Aktif) Shutter gözlükler profesyonel 3 Boyut izleme imkanı sunuyor sana. (1920x1080 piksel)

Passive(Pasif) gözlükler ekran çözünürlülüğünü düşürüyor. Bu da otomatik olarak kalite düşmesi anlamına geliyor. (1920x540 piksel)

A gözlük 20 TL(Pasif).

B gözlük 149 TL(Aktif).

Satıcıya sorarsan yok der. Ama teknik detaya girersen. Arada uçurum vardır.

A gözlük(Pasif) 3 Boyutu 1920x540 piksel ile izletir. TV izleme açın göz izanda olmalı.

B gözlük(Aktif) 3 Boyutu 1920x1080 piksel (FULL HD) izletir. TV izleme açının bir önemi yoktur. Alçakta veya yüksekten izleyebilirsin. Keskin ve detaylı izlersin.

Benim bu konuda arkadaşlarıma söylediğim güzel bir sözüm vardır. Burdan onu da söyleyeyim
    "Cep telefonu almıyorsun.
    2 gün sonra sıkıldım bundan, değiştireceğim diye bir lüksün yok. (Paran çoksa istediğin gibi takıl.)
    Kaliteli 3 boyutlu TV almak istiyorsan AKTİF gözlüklü TV alacaksın."derim.

3 kuruş, 5 kuruşun hesabını yaparken arada kaçırdığın şeylerin de farkında olmak önemli olan.

Durum bundan ibaret kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TerribleTurk -- 11 Kasım 2012; 0:57:40 >

• sanıyorum sony hx serisi ile kıyaslanabilecek Panasonic et değil wt serisi olmalı...
    wt serisi active shutter özellikli...
    ama panel yine IPS...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 11 Kasım 2012; 1:33:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.