Şimdi Ara

Sony 40HX720 Full Hd Film İzlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen bu urunu aldik fakat mkv desteklemiyor kendisi.Bu dosyalari nasil convert edip okutabilirim kayipsiz bi sekilde?

Veya

Bir oynatici alip onun araciligi da mi yapmak lazim goruntude herhangi bir kalite kaybi olur mu ? Western digital onermislerdi 240 liraya siz ne diyorsunuz? Bir sorun da ps3 ler mkv oyntabiliyor mu ? Tesekkurler

• Çeviri ile uğraşılmaz, bir media player al. WD TV Live iyidir.
  • sanırım en büyük sorunumuz bu elimizde bir adet 3d led ve ps3 olmasına rağmen bu sorunu halledemiyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Çeviri ile uğraşılmaz, bir media player al. WD TV Live iyidir.

Peki WDTV Live 2 diye birşey çıkmış sanırım bunun hakkında ne diyorsunuz peki ne farkı var ?
  • 2 yi bilmiyorum, WD Live Streaming modeli ise bahsedilen .iso Blu-ray film riplerini oynatabiliyor.
  • quote:

2 yi bilmiyorum, WD Live Streaming modeli ise bahsedilen .iso Blu-ray film riplerini oynatabiliyor.

Peki hangi codeci destekler şu anda bu tv almadan önce evde bi bakmak istiyorum da :D mkvyi neye çevirirsem çalıştırır ?
  • Riplenmiş MKV filmleri bir daha düzeltmek çok zordur ve belli bir standardı yoktur. MKV Merge ile düzeltebilirsin ama inan uğraşmaya değmez, codec olayı o kadar basit bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p tv'de 4k izlemek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Riplenmiş MKV filmleri bir daha düzeltmek çok zordur ve belli bir standardı yoktur. MKV Merge ile düzeltebilirsin ama inan uğraşmaya değmez, codec olayı o kadar basit bir şey değil.

ps3 ü satıp kalan karla western digital ve ses sistem alıcaz sanırım sonumuz böyle : D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPırasa -- 20 Aralık 2011; 20:00:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.