Şimdi Ara

##Sony 40D3500##(HDMI bağlantı ile 1080p ekran görüntüleri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
35.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan @uiKSilveR,
    Biraz geç oldu ama kusura bakma artık
    Keyifli seyirler, selamlar...
  • Cok teşekkürler arkadaşlar.
    ''dimağ''
    Sadece HDMI ile bağlayabildim malesef,onun için aradaki fark konusunda birşey diyemeyeceğim.Hatta lcd duvara monte edildiğinden şuan pc bağlıcam fakat arkaya kablo takamıyorum.Biraz dar bakalım nasıl yapacağım.
    Birde sorum olacak;
    Arkada bir adet analog vga girişi var yani yani 15 pin olanlardan.
    acaba hem oraya kablo takıp ayrıca bilgisayardaki evran kartındaki dvi girişine taksam bu sayede görüntü alabilirmiyim??
    Böyle olmassa acaba nasıl bağlayabilirim en kolay bilgi verirseniz sevinirim
  • Quiksilver ben laptopun VGA çıkışından direk TV'nin VGA girişine bağlıyorum.Hiç bir problem çıkmıyor.(TV KDL-37P3000)TV hemen pc yi tanıyor ve çözünürlüğü otomatik yapıyor.Ancak bundaki handikap ta ses alamıyorsun.Ses için ayrı bir kablo kullanmam gerekiyor.Dediğim gibi sadece görüntüyü bu şekilde alabilirsin.Sony'nin pc performansı inanılmaz bence en kısa sürede dene inan hayran kalacaksın.
  • Birde şöyle birşey düşündüm arkadaşlar şuan tv nin arkasından uydu recevier için gelen bişr adet 5 metrelik hdmi kablo var.Şimdi ben bu kablonun bir tarafınıda ekran kartı için dvı-HDmı dönüştürücü alıp taksam görüntü alabilirmiyim?
  • cevap için teşekkür ederim arkadaşım.Ozaman şimdi sorun o kabloyu tv nin arkasına nasıl takacağım,gercekten elimi zor sokuyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Quiksilver ben laptopun VGA çıkışından direk TV'nin VGA girişine bağlıyorum.Hiç bir problem çıkmıyor.(TV KDL-37P3000)TV hemen pc yi tanıyor ve çözünürlüğü otomatik yapıyor.Ancak bundaki handikap ta ses alamıyorsun.Ses için ayrı bir kablo kullanmam gerekiyor.Dediğim gibi sadece görüntüyü bu şekilde alabilirsin.Sony'nin pc performansı inanılmaz bence en kısa sürede dene inan hayran kalacaksın.

• @uiKSilveR bu benim için çok önemli eğer deneyebilirsen çok makbule geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimağ -- 18 Aralık 2007; 20:25:52 >
  • Malesef şuan zaten scart kablom yok.Elime scart kablo gecerse denerim.
    quote:

Orjinalden alıntı: dimağ

@uiKSilveR bu benim için çok önemli eğer deneyebilirsen çok makbule geçer...

Şuan arkdaşlar lcd yi direk analog kablodan pc ye bağladım.Hatta şuan Lcd tv ye bakıp yazıyorum.Görüntü gercekten muhteşem
    Çözünürlük olarak 1360-768 olarak gösteriyor
  • hayırlı olsun hemşehrim
  • çözünürlğü otomatik yazıyor dimi?görüntü için sana söylemiştim akıllara zarar.
  • az once aynı tvden (D3500) ben de aldım tabi almadan onceki internet arastırmalarımda bu sayfa da etkili oldu verdigin screenshotlarda goruntu gercekten harika bunda 16000:1 dinamik kontrast oranının etkisi tartısılmaz fakat screenshotların tvyi aldıgım magazadaki analog uydunun sagladıgı goruntuden cok daha iyi uydu alıcısı konusunda pek bi fikrim yok uydu alıcıyı secerken nelere dikkat ettin senin aldıgın uydu alıcı screenshotlarda cok guzel gorunuyor uydu alıcısı konusunda bi tavsiye yapabilir misin ..
  • Evet cözünürlüğü otomatik olarak ayarladı.(1360*768=
    ''hazbek''
    Hayırlı olsun.Doğru seçim yapmışsın.Ben uydu alırken hdmı girişinin olmasına dikkat ettim.(Yani HDTV destekli uydu alıcısı)Çünkü en iyi görüntü hdmı girişi sayesinde elde ediliyor.Bunu dikkate alarak sende bir hdtv destekli uydu alıcısı alırsan Sd yayından max. yararlanırsın.
    Eğer böyle uydu alıcısı düşünürsen 3 tane seceneğin var zaten
    1-Next HD 7500cıs (sadece teknosada 489YTL/12 taksit)
    2-Crea HD uydu alıcısı(400YTL civarında bulunabiliyor.Forumda incelemesi var bakabilirsin)
    3-Sunny HD (bu modelde yeni cıktı pek bilgim yok)

Ben bu üçünde next olanını sectim.Genel olarak memnunum fakat kumandası cok kalın ve dandik.Ele tam oturmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 19 Aralık 2007; 10:12:14 >

• pc performansı tek kelime ile mükemmel diyebilirim.İnanın 40'' ile oyun oynama zevkini anlatamam ,yaşamanız lazım
    Şuan elimde hic HD film yok.Yarın arkadaştan alabilirsem onunda resimlerini koyacağım

##Sony 40D3500##(HDMI bağlantı ile 1080p ekran görüntüleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 19 Aralık 2007; 0:36:17 >

• Şimdilik idarelik netten bulduğum HD videoların resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 19 Aralık 2007; 0:51:38 >

• Öncelikle hayırlı olsun .Acaba pcde oyun oynarken hangi çözünürlükte oynadınız?
  • Elimde şuan için sadece W3 oyunu var onuda 1024*768 oynadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Öncelikle hayırlı olsun .Acaba pcde oyun oynarken hangi çözünürlükte oynadınız?

Arkadaşlar bir sorum olacak;
    Şimdi bu tv full Hd olmasına rağmen 1920 x 1080 cözünürlük alamıyorum.Yani max 1360*768 gözüküyo.Acaba vga dan dolayı olabilir mi ?
    yoksa pc bağlantısında çözünürlük bu mudur?
    Edit: PC den 1080P yani 1920 x 1080 cözünürlüğü HDMI bağlantı yaptığımızdamı alıyoruz????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 19 Aralık 2007; 1:15:50 >
  • Benim bildiğim bunun ekran kartıyla alakası var
    ama tam emin değilim yine de :S

ya da tv nin pc için desteklediği en fazla çözünürlük 1360*768 dir
  • Bilgisayar ekranı olarak sorunsuz kullanabiliyorsun sanırım abimde böyle bir olay yapmak istiyor hem pc ekranı hem tv hemde uydu sanırım sen bunların hepsini yapmışsın yorumların neelrdir önerdiğin yada bak bunu yapın diyebileceğin şeyler varmı ? Sony Samsung yada Panasonic düşünüyoruz
    çok sağol
  • Evet sorunsuzca bilgisayar ekranı olarak kullanıyorum ve görüntü mükemmel.Bütçene göre Sony,samsung,Panasonic arasından en dogğru kararı yine kendin vereceksin.Sonucta forumda neredeyse her markanın incelenişi var.Benim önerim sony kullandığımdan sony olacaktır
  • yukarıda ki bir arkadaşın dediği gibi.her TV nin PC ,VGA ve HDMI da desteklediği min. ve max. çözünürlükleri ile yatay ve dikey frekans değerleri vardır.bunları TV nin kullanma klavuzunda bulabilirsin.unutmadan hayırlı olsun yeni TV in,güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

Elimde şuan için sadece W3 oyunu var onuda 1024*768 oynadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Öncelikle hayırlı olsun .Acaba pcde oyun oynarken hangi çözünürlükte oynadınız?

Arkadaşlar bir sorum olacak;
    Şimdi bu tv full Hd olmasına rağmen 1920 x 1080 cözünürlük alamıyorum.Yani max 1360*768 gözüküyo.Acaba vga dan dolayı olabilir mi ?
    yoksa pc bağlantısında çözünürlük bu mudur?
    Edit: PC den 1080P yani 1920 x 1080 cözünürlüğü HDMI bağlantı yaptığımızdamı alıyoruz????

Evet, diğer bir arkadaşımın belirttiği gibi, bağlantıların max. çözünürlük destekleri kullanma klavuzunda yazmaktadır. Mesela bende 40W2000 var ve bende de PC girişi 1360*768 çözünürlük sağlıyor. Ancak benim ekran kartımın HDMI desteği ve çıkışı var. Bununla bilgisayarı TV ye bağladım ve 1080p çözünürlük elde ettim. DivX seyretmenin keyfi bambaşka oldu

Bu arada internetten edinebileceğim örnek HD videolar varsa, bunları indirebileceğim linkleri paylaşabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.