Şimdi Ara

Sony 3D bdp-s490b blu-ray Oynatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürün için tavsiye ve yorumlarınızı rica ediyorum,özellikle ürünü kullananlardan... 450 lira HB fiyatı. Çok fazla bir yerde de yok zaten.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-3d-blu-ray-dvd-oynatici-bdp-s490/productDetails.aspx?productId=evsonybdps490&categoryId=157458&SKU=EVSONYBDPS490#Gorseller

• Aynı ürün BURADA Aynı hemen hemen fiyat olarak fakat 2 adet film ve kablo hediyeli bunuda gözardı etmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Aynı ürün BURADA Aynı hemen hemen fiyat olarak fakat 2 adet film ve kablo hediyeli bunuda gözardı etmemek lazım.

Teşekkürler. İnceliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 29 Mayıs 2012; 14:15:45 >
  • Slm, aynı ürünü ben de takipteyim ancak birkaç gün daha bekleyeceğim. Nedeni; bu ürünün wi-fi özelliği yok, wi-fi adaptörü UWA-BR100 de piyasada (TV de boşta kaldı) yok. Bu sıralarda gelecek olan BDP-S590 , S490'ın gömülü wi-fi adaptörü olanı. Fiyatı belli olsun, o zaman S490+UWA-BR100 fiyat toplamı ile bunun fiyatını kıyaslama olanağı bulacağım. Maalesefsony.com.tr gönderdiğim sorularıma yanıt vermedi, diğer satıcılar da S590 a yönlendiriyorlar (?). Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: COCKPIT

Slm, aynı ürünü ben de takipteyim ancak birkaç gün daha bekleyeceğim. Nedeni; bu ürünün wi-fi özelliği yok, wi-fi adaptörü UWA-BR100 de piyasada (TV de boşta kaldı) yok. Bu sıralarda gelecek olan BDP-S590 , S490'ın gömülü wi-fi adaptörü olanı. Fiyatı belli olsun, o zaman S490+UWA-BR100 fiyat toplamı ile bunun fiyatını kıyaslama olanağı bulacağım. Maalesefsony.com.tr gönderdiğim sorularıma yanıt vermedi, diğer satıcılar da S590 a yönlendiriyorlar (?). Saygılar

Peki bu wifi olayına nerede ve nasıl ihtiyaç duyacağız. Yazılım güncellemesi olsa ethetnetten güncelleriz. Evimizde bilgisayar var,smartphone var,notebook var... Tv'de de wifi var. Blu-ray'de olmaması eksiklik mi?
  • Benim TV'de de wi-fi olmadığından bu görüşümü yazmıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: COCKPIT

Benim TV'de de wi-fi olmadığından bu görüşümü yazmıştım :)

Eyvallah :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.