Şimdi Ara

Sonunda Lg GN-M602YVX aldım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
9.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jayjay1985

Teşekkürler cevaplarınız için. LG GN-M602YTX ile SAMSUNG RT54EBPN arasında kalmıştım. Hem ölçüler hem de tasarım açısından Samsungda karar kıldım.

samsungun bu modelinde koku giderici yok bilginiz olsun bu sıkıntı olabilir çoğu alıcılar samsungta kokudan şikayetçi ben GN-M602YVX modelini alacam ayrıca lg gaz teknolojisinde samsungdan daha önde

Orijinalden alıntı: strangelet

merhaba ben de lg 602yvx buzdolabı aldım.
    yazdıklarınızı okudum ve merak ettim: green ion özelliğinin nasıl kapatılacağını keşfedebildiniz mi?

hayır:) pek uğraşamadım. dolap sorunsuz çalışıyor.dolabı gören misafirler çok beğeniyor.nazar boncuğu taktım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40671098/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41703914

burada yapılan iyon teknolojisi sağlığa kötü etkisi var ise bu modeli almasak mı acaba? Tam modele karar verdim alayım diye, sağlığa zararlı çıktı :))

Orijinalden alıntı: devilucifer85

http://forum.donanimhaber.com/m_40671098/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41703914

burada yapılan iyon teknolojisi sağlığa kötü etkisi var ise bu modeli almasak mı acaba? Tam modele karar verdim alayım diye, sağlığa zararlı çıktı :))

evet! iyon teknolojisinin zararlı olduğu görüşüne bende katılıyorum.dolabı alırken bu spru kafamda vardı fakat dolabın albenisi bu sorundan daha üstün geldi:) ve aldık..yiyecekleri kesinllikler açık koymuyorum dolaba bu yüzden zararlı olduğu söylenen etkilerden korunuyor.iyonizer sistemin olmadığı bildiğim tek dolap ithal orjinal electrolux un dolapları.onlarda karbon filtre var.

• quote:

madem yiyeceklerin üstünü kapatacaktın neden ozaman iyonlu dolap aldın? :) şimdi eziyet çekmiyormusun hepsiinin üstünü kapatmak için?

quote:

madem yiyeceklerin üstünü kapatacaktın neden ozaman iyonlu dolap aldın? :) şimdi eziyet çekmiyormusun hepsiinin üstünü kapatmak için?

@devilucifer85

1-) İyonizer sistem gibi zararlı olan bir çok başka teknolojilerde var hayatımızda..tasarruflu ampuller, tv ekranları, cep telefonları, bütün elektronik cihazlar, cep tel baz istasyonları v.s. v.s... Keşke sadece iyonizer sistem olsaydı!
    2-) Dolaptaki iyonizer sistem çevreye yani soluduğun havaya karışmıyor. Dolaptaki zararlı etkisini önlemek istiyorsan kapatırsın o sistemi olur biter.
    3-) Hangi dolap olursa olsun tüm yiyecekler kapalı olarak konulur..bu dolap kullanmanın en temel kuralıdır. Hem yiyeceğin çabuk bozulmaz hemde taze kalır..saklama kapları yerine şeffat poşetlerde (poşetın içindeki havayı alarak) saklamanı öneririm.

• bu modelde sicaklik.gostergesei kademeli.mi. yoksa derece cinsinden.mi
    MacbookAir2015-LG65B7VOLEDTV-SamsungHTJ4550-TechnicsSL1200GR2-Lenco3808-DenonPMA720AE-DenonDCD720-TascamCD200BT-Tascam202MKVII-Onkyo6130-HecoVictaPrime702Espresso Misc:CowonD2-Sony DEJ1000-SonyWH1000XM3S-AirpodsPro-Miband4-AppleWatch6NikeSilver-IpadAir5
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

bu modelde sicaklik.gostergesei kademeli.mi. yoksa derece cinsinden.mi

derece cinsinden
    bu arada bende cok memnunum 3-4 ay oldu alali
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

gece ses seviyesi oldukça yüksek..arada bir mecbur kalıp odaların kapıları kapattığım oluyor.

bu lg de mi bukadar ses var allah allah bende böyle bisi yok ses seviyesi gayet iyi
  • bu buzdolabından ben de aldım soğutması gerçekten mükemmel.. çok memnunum . iç ve dış dizaynı zaten harika. alt kapağı kapatınca üst kapağın hafifçe açılıp kapanmasının normal olduğu yazıyor benim kullanma kılavuzumda , sonradan eklemişler sanırım. dondurucu ve soğutma bölümünde hva bağlantısı olduğu için alttaki hava üste basınç yapıyormuş alt kapağı kapatınca. yine de rahatsız edici bir durum. rahatsız olduğum diğer konu ise keşke buzmatik kısmı eski buzdolaplarındaki gibi manuel olsaydı. suyu koydum. bekledim buz oldu, daha sonra kolu çektiğimde buzlar dökülmedi. üzerine su döktüm belki gevşer diye ama yine de dökülmüyor. çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: excharon
    alt kapağı kapatınca üst kapağın hafifçe açılıp kapanmasının normal olduğu yazıyor benim kullanma kılavuzumda , sonradan eklemişler sanırım. dondurucu ve soğutma bölümünde hva bağlantısı olduğu için alttaki hava üste basınç yapıyormuş alt kapağı kapatınca. yine de rahatsız edici bir durum.

Gerçekten rahatsızlık verici bir durum.
    Peki bu hava basıncı kapağın açılır vaziyette kalmasına neden oluyor mu?

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

alt kapağı kapatınca üst kapağın hafifçe açılıp kapanmasının normal olduğu yazıyor benim kullanma kılavuzumda , sonradan eklemişler sanırım. dondurucu ve soğutma bölümünde hva bağlantısı olduğu için alttaki hava üste basınç yapıyormuş alt kapağı kapatınca. yine de rahatsız edici bir durum.

Gerçekten rahatsızlık verici bir durum.
    Peki bu hava basıncı kapağın açılır vaziyette kalmasına neden oluyor mu?

hayır kapak açılmıyor bile, yani kapaktaki lastik dolaptan ayrılmıyor, kapak sadece açılacakmış gibi oluyo , sonra eski konumuna dönüyor. alt kapağın kapatma hızına göre değişiyor bu durum . yavaşça kapatınca hiç oynamıyor bile .

• quote:

bu buzdolabından ben de aldım soğutması gerçekten mükemmel.. çok memnunum . iç ve dış dizaynı zaten harika. alt kapağı kapatınca üst kapağın hafifçe açılıp kapanmasının normal olduğu yazıyor benim kullanma kılavuzumda , sonradan eklemişler sanırım. dondurucu ve soğutma bölümünde hva bağlantısı olduğu için alttaki hava üste basınç yapıyormuş alt kapağı kapatınca. yine de rahatsız edici bir durum. rahatsız olduğum diğer konu ise keşke buzmatik kısmı eski buzdolaplarındaki gibi manuel olsaydı. suyu koydum. bekledim buz oldu, daha sonra kolu çektiğimde buzlar dökülmedi. üzerine su döktüm belki gevşer diye ama yine de dökülmüyor. çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

kapak sorunu çözümü: kullanma klavunu dikkatlice okursanız bu sorunu yaşamazsınız...çözüm şu: dolabın öndeki ayaralanabilri ayaklarını biraz yükselteceksinizi. yani dolap önden arkaya doğru 10-15 derece olacak şekilde eğimli kalacak.

buluk sorunu: böyle bir sorun yok..su koyduktan sonra buz kaplarında donar su.sonra buzluk sapından tutup aşağı çektiğinizde tane tane otomatik olarak buzluk haznesine dökülürt buzlar..

ses sorunu: 42 db sesi var yazılıyor..ama daha yüksektir bence..ses bazen dolabın zemini iyi olmadığındanda yükselir.. benim dolabın zeminini iyi kontrol etmedim..boşluk varsa ses yükselir..

• Hafta sonu Darty'den ben de bu modelden aldım 1690 TL etiket fiyatı vardı, %18 KDV indirimi ile 1432 TL ye geldi + 194 TL ek 3 yıl garanti ile 1626 / 12 taksitle geldi. Çarşamba günü gelecek inşallah. Epey bir marka araştırdım (bir tek Sharp bulamadım) en çok LG daha sonra Samsung'lar hoşuma gitti. İçime sinerek aldım fakat bu topicteki iyonizer sistem konusu içime kurt düşürdü .

ali282@ dolapta bu sistemi manuel olarak kapatma imkanı var mı? Bir de teknik servis geldiğinde dikkat etmem gereken konular neler? (anladığım kadarıyla size gelenler biraz hoyratça davranmış)

Orijinalden alıntı: opethman

ironic moralini bozmak gibi olmasın ama bende bugün bu ürünü aldım. darty 1500 aldı buzdolaplarında garanti ücreti 130 tl alıyor. senden niye o kadar aldılar ki!

Siz hangi şehirdesiniz acaba? Sonuçta 15 gün içinde daha düşük fiyat bulursam iade etmeleri lazım. Sonuçta +3 yıl ek garanti için 194 TL aldılar, sizin 130 TL 3 yıl için mi ve toplam ödediğiniz rakam ne kadar?

Edit : Ayrı bir topic olarak açmışsınız oradan İstanbuldan aynı rakama aldığınızı anladım. Fakat neden ek garanti için benden 64 TL fazla aldılar onu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic -- 26 Eylül 2011; 20:49:11 >

Orijinalden alıntı: ironic

quote:

ironic moralini bozmak gibi olmasın ama bende bugün bu ürünü aldım. darty 1500 aldı buzdolaplarında garanti ücreti 130 tl alıyor. senden niye o kadar aldılar ki!

Siz hangi şehirdesiniz acaba? Sonuçta 15 gün içinde daha düşük fiyat bulursam iade etmeleri lazım. Sonuçta +3 yıl ek garanti için 194 TL aldılar, sizin 130 TL 3 yıl için mi ve toplam ödediğiniz rakam ne kadar?

Edit : Ayrı bir topic olarak açmışsınız oradan İstanbuldan aynı rakama aldığınızı anladım. Fakat neden ek garanti için benden 64 TL fazla aldılar onu anlamadım.

kör tuttuğunu öper misali.

• quote:

quote:

Normalde 1500Tl üzerinde olduğunda 194 tl alınıyor. 1500tl altı olunca 130 tl alınıyor 3 yıl ek garanti için. kasti yapıldığını sanmıyorum ama gidip konuşursanız en kötü ihtimalle aradaki fark ile farklı bir alışveriş yapma imkanı verirler diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Normalde 1500Tl üzerinde olduğunda 194 tl alınıyor. 1500tl altı olunca 130 tl alınıyor 3 yıl ek garanti için. kasti yapıldığını sanmıyorum ama gidip konuşursanız en kötü ihtimalle aradaki fark ile farklı bir alışveriş yapma imkanı verirler diye düşünüyorum.

Yazdıktan sonra gittim zaten ilgili arkadaşlar yokmuş ertesi gün güniçinde gelmemi söylediler fakat kampanya fiyatından değil normal fiyatından değerlendirilmiş gibi de bi alt yol yaptılar giderken. Kendileri kaybeder, hem sikayetvar'a hem buraya yazarım sonucu, gerekirse ek garantiyi de iptal ettirmeyi düşünüyorum. LG bayii ile görüşüp ek garantiyi oradan alıp alamayacağımı da öğreneceğim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.