Şimdi Ara

Sonunda Laguna 2 Expression Alabildim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
5
Favori
18.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genelde ben de tek sürüyorum ama büyük arabaları seviyorum.Ailecek bindiğimizde güzel oluyor.
    @Mendieta58
    Çok teşekkürler.
  • Herkese Tekrar merhaba

Son olarak konuyu güncelleyelim araç neredeyse 3 aydır bende.

İlk alırken usta ve yakınımdaki bir kaç çevre bulaşma çok sorun yaşarsın diye öneride bulunmuştu aracı aldığımdan beri yeni oluşan tek sorun var o da sağ camın çalışmaması büyük bir şey çıkacağını sanmam bunun dışında aldığımdan beri ek hiç bir masraf çıkarmadı.
    Yakıt Tüketimi
    Aracın uzun yol tüketimi hız yapmazsan sakin tüketimde 7lt ile 8lt arasında zorlayınca 9lt kadar çıkmakta.
    Şehir içi tüketimi 8lt ile 10lt arasında değişebilmekte yazın daha da düşer diye düşünüyorum.

Maximum Hız hız olarak 180 çıkabildim Yol tutuşu en düşük bir sallama güvensizlik vermedi ip gibi gidiyor maşallah tam bir uzun yol aracı yapmışlar.

Araç ile ilgili tek negatif yorumum araç büyük geliyor biraz şehir içi sıkışık sokaklar da biraz sıkıntı yaşıyorum ona da alışırız herhalde zamanla

Laguna alacaklar yakıtı göze alırsa ve temiz araç bulursa bence alsınlar.Araba fiyatına göre çok üsttün de hissettiriyor insana.

Sonunda Laguna 2 Expression Alabildim

• yanlış anlamayın arabanız çok güzel, tekerinize taş değmesin. kazasız belasız ağzınızn tadıyla binin.
    ama burda sitemim renault denen pinti firmaya
    Koskoca Lagunanın göstergelerini bari farklı yap hıyar firma. Laguna dediğin araba senin amiral gemin, en kral araban sen tut symbolle kangoyla aynı göstergeyi koy.
    arkadaşlar aramızda para toparlayalım renoya yeni gösterge tasarımcısı alalım bu ne ya

hepsi aynı bunların. sadece yazı tipi değişik. neyse son yıllarda biraz toparladı reno :))

clio hb göstergeleri

symbol göstergeleri (2008)

clio rs göstergeleri

symbol 2 göstergeleri (2009-2012)

clio symbol göstergeleri (2000-2003)

kangoo yeni kasadan önceki 2007-2008

clio 2 faz 2 hb

clio2 hb, clio symbol (16v versiyonlar)

laguna 2

bu göstergelere hiç girmiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szahinowski1 -- 20 Ocak 2015; 2:34:38 >

• Pekı Bmw lerın farklı mı 3 kasa 5 kasa göstergeleri cokmu farklı bırbırınden hepsine fabrikadan nerdeyse aynı göstergeler koyuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Pekı Bmw lerın farklı mı 3 kasa 5 kasa göstergeleri cokmu farklı bırbırınden hepsine fabrikadan nerdeyse aynı göstergeler koyuluyor.

@sahin261
    Teşekkür ederim.

Açıkcası renault eskiden benim tercih etme sebebim ucuz olmasıydı belirttiğiniz gibi - durumları tabiki mevcut örnek olarak malzeme kalitesi megane - laguna - clio bir çok araçta hep soyulmalar yaşanmakta fakat bazen bunlar benim için 2 plana atılabilmekte

ek olarak gösterge paneli hoşuma gidiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 20 Ocak 2015; 11:11:37 >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    bizde renault kullanıcısıyız. 3 tane arabamız oldu, 94 model fairway, 2000model toros, 2011 model symbol. hepsi renault.

bence arabanız çok güzel tam bir fiyat performans arabası, size uzun süre sıkıntısız yol arkadaşı yapacak araba. Ben sadece renault'un milleti salak yerine koymasına sitem ettim aynı göstergenin yazı tipini değiştirerek yeni diye piyasaya sürme olayını. En azından Laguna'da farklı olması gerek çünkü renonun en iyi arabası.
    Neyse tekrar hayırlı olsun, arka tarafa bir nazar boncugu koyun nazar değimesn :)
  • hayirli olsun...bizde laguna 2 full paket privalege 22 bine bulmusken 24.200 tl ye 1.4 turbo linea dynamic te karar kildik lagunanin temizi omurluk yoksa insani hayattan bezdirir

yedek parcalarinin yan sanayisi bulunmuyor ve fiyatlari bayagi tuzlu...aracta lpg var mi ? yol bilgisayari konusuyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

hayirli olsun...bizde laguna 2 full paket privalege 22 bine bulmusken 24.200 tl ye 1.4 turbo linea dynamic te karar kildik lagunanin temizi omurluk yoksa insani hayattan bezdirir

yedek parcalarinin yan sanayisi bulunmuyor ve fiyatlari bayagi tuzlu...aracta lpg var mi ? yol bilgisayari konusuyor mu ?

@sahin261

Haklısınız görüşünüz için teşekkürler.

@flyer_mig
    benim aracı pri değil pression plus ( dijital klima - yağmur sensörü - park sensörü - 6 hava yastığı ) vs mevcut.Sesli konuşan yol bilgisayarı mevcut değil.

Araçta lpg bulunmamakta kriterimde buydu aslında taktırmayı düşünmüyorum.

Aldığımda rot kolu ve rot başları bozuktu expertiz yapan şirket fark edememiş az bir boşluk var ilk masrafım bu oldu orijinal rot başına yanlış hatırlamıyorsam 220 TL istiyorlardı.Bende çok dandik olmayan ne çok ucuz ne çok pahalı yanlış hatırlamıyorsam tanesi 50 TL den malzemeleri aldım duruyor zamanım olunca özel serviste değiştireceğim rot kollarını ve rot başlarını.

Yedek parçalık bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum açıkçası yaşayıp göreceğiz.

Fakat aracı aldığıma kesinlikle pişman değilim istemediğim kadar fazla donanım istemediğim kadar rahatlık aracı 1-2 sene sonra satmak için hiç bir sebebim yok herhangi kaza bela veya maddi bir durum olmaz ise 4-5 yıl sonra satar yine d sınıfı bakarım.

Hocam bendede laguna expresion plus vardı sattık.benim araçta göstergeler çok hoşuma gidiyordu bir arkadaş yazmış ama ben çok beğeniyordum bide cam sorunu varmış kafanıza takmayın bendede aynı sorun çıktı 30 liraya telini değiştirdiler.araç herşeyi ile on numara bana göre.RABBIM mahcup etmesin güle güle binin inşallah

• Teyp ne kadar ? Bende linea ya taktırmayı düşünüyorum ama açılır,kapanır ekranlısından.Double din için ön konsol uygun değil.Fiyatı piyasası olmayan araç için pahalı ama boya olmaması yüzünden görmezden gelinebilir.Benim aracın ön kaput,sağ çamurluk boyalı ve sol çamurluk değişik.Normalde piyasası 27-28 bin lira iken bu kusurlar yüzünden 24.200 tl ye aldım.
  • quote:

Teyp ne kadar ? Bende linea ya taktırmayı düşünüyorum ama açılır,kapanır ekranlısından.Double din için ön konsol uygun değil.Fiyatı piyasası olmayan araç için pahalı ama boya olmaması yüzünden görmezden gelinebilir.Benim aracın ön kaput,sağ çamurluk boyalı ve sol çamurluk değişik.Normalde piyasası 27-28 bin lira iken bu kusurlar yüzünden 24.200 tl ye aldım.

@Melikbey
    Çok teşekkürler böyle şeyleri pek kafama takmam dünya malı sonuç olarak olacak olan olur allah başka dert vermesin.

@flyer_mig
    Benim teyp 2din uyumlu navigasyon - bluetooth - usb,sdcard desteklemekte 367 TL aldım kdv dahil fiyatına göre güzel bir ürün dokunmatiği de güzel farklı modeller incelemiştim çoğundan iyidi.

Araç fiyatı olarak söylediğiniz gibi piyasa üstüne aldım tek sebebi var ilk sahibi olması malesef 2-3 sahibi olanlar arabanın geçmişini bilmiyor uzun süre bineceğim için 1-2 fazla vermeyi göze aldım.

• quote:

Teyp ne kadar ? Bende linea ya taktırmayı düşünüyorum ama açılır,kapanır ekranlısından.Double din için ön konsol uygun değil.Fiyatı piyasası olmayan araç için pahalı ama boya olmaması yüzünden görmezden gelinebilir.Benim aracın ön kaput,sağ çamurluk boyalı ve sol çamurluk değişik.Normalde piyasası 27-28 bin lira iken bu kusurlar yüzünden 24.200 tl ye aldım.

ne lineası clio var sanıyodum ben
    "ön göğüz kalkma sorunu" nasıl oluyor? Bende var da bahsi geçen arabadan. Bilmiyorum öyle bir sorun.

Hayırlı olsun. Güzel seçim.

• Bence başkalarının ne dediğine kulak asmayın sonuçta istediğiniz aracı almışsınız ve bence çokta güzel bir seçim yapmışsınız. Parçası biraz pahalı olabilir ama gülü seven de dikenine katlanır bence laguna konforuna değer. İlk elden boyasız değişensiz araç bulmakta günümüzde çok zor tekrardan hayırlı olsun çok güzel bir araç almışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethi ahmet

Bence başkalarının ne dediğine kulak asmayın sonuçta istediğiniz aracı almışsınız ve bence çokta güzel bir seçim yapmışsınız. Parçası biraz pahalı olabilir ama gülü seven de dikenine katlanır bence laguna konforuna değer. İlk elden boyasız değişensiz araç bulmakta günümüzde çok zor tekrardan hayırlı olsun çok güzel bir araç almışsınız.

@Utku
    Bende sonradan duydum 2006 faz2 lerde oluyormuş sanırım çoğunlukla hatta zorlayınca yetkili servis malzeme ücretsiz sadece işçilik parası alarak değişimini yapıyor bir araç bakmıştım faz2 sahibi anlatmıştı forumlar da da konusu var.
    www.sikayetvar.com
    Ozan - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/uye/detay/1263350

http://forum.donanimhaber.com/m_64367056/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_35550700/mpage_145/tm.htm

@fethi ahmet
    Çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum sadece parçası ucuz olsun diye sümbüle binmekten ise aynı paraya laguna tercih ettim.

Şikayetvar'daki şikayetlerden biri 2005 model ile ilgili yalnız. Açıkçası bunlar istisnai durumlar bence. Ktonik sorun drnebilrcek bir şey gibi durmuyor.

• Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel tercih hayırlı olsun
  • @Utku

Benim gördüğüm 1 tanesi 2005 diğerleri 2006 bende sanmıyorum herkeste olacağını ama sanırım yüksek sıcağa maruz kalanlar böyle bir sıkıntı yaşıyor bende sorun yok şuan için.

@10emre
    Teşekkür ederim.
    @Blue_Knight
    Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Şikayetvar'daki şikayetlerden biri 2005 model ile ilgili yalnız. Açıkçası bunlar istisnai durumlar bence. Ktonik sorun drnebilrcek bir şey gibi durmuyor.

yav şu marea incelemelirinin linkini bulamıyom ya deli olacam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.