Şimdi Ara

Sonunda Laguna 2 Expression Alabildim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
18.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada aklınızda bulunsun ben de 2004 de sıfır km Laguna II Previlege almıştım;

1.6 benzinli motoru rölantide arada silkeleme yapabilir, bobinlerle alakalı bir durum olabiliyor, alt takımda Clio ve Megane dan alınan parçalar var bu yüzden bozuk yolda çok kemikli değildir, bu 2 detay dışında elektrik aksamını beceriksiz ellere teslim etmezseniz gayet konforlu ve güvenli araçlardır..
  • @ANIL-D : Teşekkürler.
    @achille24 : Allah razı olsun çok teşekkürler.
    @SonNn_ : Bende çok aradım fiyatı uygun olduğu için sanırım biraz hor kullanılmış araçlar temiz çok az var meganlara bakmaya başlamıştım ama bunu bırakıp megan almakta insanın içine sinmiyor açıkcası içime sinen bir araç oldu
    @D@rbeli M@tk@p : Çok teşekkürler Renault güzel araç yapmış gerçektende.
    @Capulcu M : çok teşekkürler.
    @ademkse : Umarım.Almadan önce Laguna sayfasına almadan çok baktım ciddi sıkıntı yaşayan olmamış açıkcası
    @creativeself : Teşekkürler.
    @K.Kahriman : Teşekkürler.Yakıt olarak dediğiniz gibi ciddi bir rakam bende fark etmedim öyle süründürecek bir yakıtı yok.
    @nurum3858 : Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
    @Mazotşist : Çok teşekkürler araç içindeyken sanki 35-40 milyarlık araç gibi gösteriyor ama öyle değil fiyata bence çok iyi bir seçenek ufak araçlara göre.
    @FoxHound : Teşekkür ederim.
    @TsuBLK : Teşekkürler.
    @Musbab : Teşekkürler.

Mesajını atladığım olduysa özür dilerim herkese iyi dilekler için teşekkür ederim araçtan şuanlık gayet memnunum toplamda aldığımdan beri 380 KM yaptım.Yolda hiç düşündürmedi nereden bulaştım diye.

• D segment araçların horlanmışı insanı üzebilir oyüzden temiz almanız yararınıza olmuş. Bu alırken verilen fark size sanayiye gitmeme olarak dönecektir.

Aracınız gerçekten pırıl pırıl duruyor. Konforuna doyamayacaksınız lagunanın.

Kesinlikle anlamayan bilmeyen ustaya elektronik aksamı elletmeyin.

Alırken yaptığınız gibi tamirinde de paraya acımayın ki zevkiniz kaçmasın.

İçim geçti desem yeridir bakarken allah kaza bela vermesin.
  • Hayırlı olsun hocam güle güle bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

D segment araçların horlanmışı insanı üzebilir oyüzden temiz almanız yararınıza olmuş. Bu alırken verilen fark size sanayiye gitmeme olarak dönecektir.

Aracınız gerçekten pırıl pırıl duruyor. Konforuna doyamayacaksınız lagunanın.

Kesinlikle anlamayan bilmeyen ustaya elektronik aksamı elletmeyin.

Alırken yaptığınız gibi tamirinde de paraya acımayın ki zevkiniz kaçmasın.

İçim geçti desem yeridir bakarken allah kaza bela vermesin.

Haklısınız.Yetkili servis olmayabilir ama iyi bir özel servis bulup ona götürmeyi planlıyorum aracı.

Özellikle lpg takılmamış araba çok aradım zaten lpg olmayınca bir çok araba eleniyor kısmet bulduk lpg takılmamış ilk sahibinden temiz bir araç

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

• araba çok tatlı gözüküyor. bir o kadar da temiz binilmiş belli .. Allah kaza bela göstermesin.. Keyifle binmek nasip olsun.. kısacası canavar gibi araba almışsın..
  • Hayırlı olsun,Laguna'ların çarpışma güvenliğinde çok iyi olduğunu görmüştüm bir yerlerden,ama kaynak veremeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

araba çok tatlı gözüküyor. bir o kadar da temiz binilmiş belli .. Allah kaza bela göstermesin.. Keyifle binmek nasip olsun.. kısacası canavar gibi araba almışsın..

Allah razı olsun cümlemizin inşallah.

@Musbab
    Teşekkürler.
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hebulut : Teşekkürler ncap olması gerekli
    www.euroncap.com
    Latest Safety Ratings | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/tests/renault_laguna_2003/158.aspx
    http://www.youtube.com/watch?v=fdrn0sa9rso

@El Shaarawy AC Milan : Teşekkürler.

• Hayırlı olsun. Sorunsuzuna denk gelmişsinizdir umarım. Çok büyük keyif alırsınız o araçtan.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Hayırlı olsun. Sorunsuzuna denk gelmişsinizdir umarım. Çok büyük keyif alırsınız o araçtan.

Teşekkürler.Aracın ters bir durumuna denk gelmedim henüz şuan çok keyifli gerçekten hele renault 19 dan geçince insan bir değişik oluyor
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
    Bende 2003 üstü 2.0 otomatik privilege arıyorum ama temizini bulmak zor

• hayırlı olsun güle güle kullanın. araç gerçekten de temiz gözüküyor, kız gibi maşallah
  • Hayirli ugurlu olsun hocam. Zaman zaman 2008ini kullaniyorum. Gercekten konforlu ve genis bi araba. Keske 2000 motor olani denk gelseymis. Ancak arabayi tanidiktan sonra sorun yok. Tekrar hayirli olsun. Guzel arac

• Hayırlı uğurlu olsun. Araba çok temiz ve diri görünüyor. Kaportanın orijinal olduğu belli.
    Güle güle kullanın ama o ekspertizlere sizin para vermemeniz gerekiyordu.
    Baktırmaya giderken dediğinden farklı birşey çıkarsa parayı sen verirsin şeklinde konuşsaydınız keşke.
  • Hayırlısı olsun bu piyasada alınabilecek nadir araçlardan.

• @by_MuKa Teşekkürler. İnşallah sizde aradığınız gibi bir araç bulursunuz.
    @Frank Drebin Çok teşekkürler.Araç aldığımda böyleydi halen böyle biniyorum sağ olsun ter temiz teslim etti
    @eren15935 açıkcası 2 motora hiç bakmadım 1.6 bana yeter fazla bile
    @C4_1400 Bu teklifi sunduğumuz çoğu kişi o zaman benim söylediğim yere gidersek diye geri çevirdi herhalde önceden ortamı ayarlayacağımızı falan düşünüyorlar ilk araçtan adet yerini bulsun diye baktırdım aslında çok güvenmiştim adama ama oda bilmiyormuş araba boyalı çıktı halbuki araç boyası kötü durumdaydı çizik vuruk içindeydi ondan dolayı boyasızdır diyordum.En son boya kalınlığı ölçer aldım bu aracı almadan öncede ben ölçtüm temiz olduğunu görünce götürdüm

• hayırlı olsun sonu güzel olmuş, kazasız belasız sürüşler...
  • hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler dilerim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.