Şimdi Ara

Sonunda Kızla Konuştum (Rahatladım valla. ) düzenleme: başka bir kız çıktı :( (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
17
Favori
7.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kardeş eğer csb ise helal olsun diyorum.dh'nin en uzun soluklu csb'si olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölüm?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyorsan git konuş panpa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Risk Budur


    quote:

    Orijinalden alıntı: unregistered123

    quote:

    Orijinalden alıntı: Risk Budur

    güncelleme: arkadaşlar dün gece facebooktan sınıftaki bir kız ekledi ve selam naber muhabettinden sonra benimle konuşmak istediğini bugün bir yerlerde buluşmak istediğini söyledi. saay 17.00 de buluşacağız ... Kısmetim mi açıldı anasını satayım anlamadım. Kız kapalı bir kız o da 92 doğumlu... Kız çok güzel olmasada iyi gibi. İşallah senden hoşlanıyorum felan demez yeminle korkmaya başladım. Bu arada eski kızla bu kız pek konuşmazlar. Şöyle düşündüm bu kız bu çocuk bana böyle böyle dedi de sonra bu kız baktı bu cocuk boş geziyor bende yazayım mı dedi acaba
    Son cümlende ne demek istediğini tam anlamadım?

    İlk kiz bu kiza bu cocuk bana acildi felan demisse bu kizdw bundan cesaretle benle mi konusuyor acaba kiz arkadasimin olmadigi ogrenince kizda konusmak iatedi


    Kizi bekliyorum suan

    Bence olabilir. Merakla bekliyoruz.




  • Sen kızı reddetmeyi düşünüyormuşsun, büyük ihtimalle öbür kız da seni reddetmeyi düşünüyor. Dışardan bakınca gayet sıradan ve basit.
  • Sonunda gelebildim eve arkadaşlar kızla kafede buluştuk konuştuk 45 tl girdi ekstra olarak neyse sorun değil.

    Şimdi kız bana anlattı. Düşündüğüme benzer şeylermiş. Benim kız kendi arkadaşlarına ( 2 kişi) benimle olan durumu anlatırken bu kız da bunlara kulak misafiri olmuş ve herşeyi dinlemiş.Bana bunları anlattı felan işte. Doğru mu diye sordu bende evet doğrudur dedim. Doğru ya doğruda sen neden bu kadar merak ediyorsun bu konuyu diye sordum. Olay burdan sonra başlıyor.

    Bende üniversitenin ilk dönemi bitmeden önce sana arkadaştan farklı gözle bakmaya başlamıştım tam seninle konuşacakken araya tatil girmişti konuşma fırsatım olmadı bende bu konuşmayı 2.döneme erteledim felan dedi. Senin ile ilgili pek bişi de bilmiyorum sevgilin felan var mı anlayamadım öğrenemedim dedi. XXX in konuşmalarını duymama bana bu cesareti verdi dedi. Bende evet dinliyorum anlat istediğini deyince... Kız senden hoşlanıyorum ve arkadaşlığında ötesinde birşeyler yaşamak istiyorum tarzında birşeyler söyledi.

    Sonra sus bakmaya başladı ben konuşmaya başladım. Bak dedim xx in konuşmalarını dinlemişsin tamamını dinlendin mi dedim evet dedi dinledim. Herşeyi biliyorsun o zaman dedim evet duydum dedi. Ben xx e tam 5.5 aydır aşığım ve bu sürede gözüm ondan başkasını görmedi. İşin açıkcası benim sınıfıımda olmana rağmen senin bile sadece adını biliyorum dedim.Çünkü hiçbir kıza ilgi duyamadım bu süreçte anlayabiliyormusun beni dedim. Evet hemde çok iyi anlıyorum dedi. Ben xx e açıldım ve ona onu sevmediğimi söyledim çünkü artık kafayı yeme noktası gelmiştim. Onun aşkı benibitirdi çünkü.

    Lütfen kusura bakma ama ben artık sevgi , aşk işlerine vakit ayıramayacağım. Artık içimde birilerine verebileceğim ne sevgi var ne de aşk var. dedim. Kızda anlıyorum seni kolay değil bu durum dedi. Daha sonra ben istersen arkadaş kalabiliriz sonuçta sınıf arkadaşıyız kaç sene yüzyüze bakacağız dedim. Anlayışla karşıladı ve yarım saat felan kafede çay pasta felan yedik ve kalktık. Kızı kaldığı yurda bıraktım ve biraz gezdikten sorna eve geldim.


    olay bu arkadaşlar...


    csb felan yazmayın ben size burada uğraşıp yazıyorum merak edenler için.

    ama içimde eski kıza karşı olan duygular depreşmiyor değil ne yapacağımıda bilemiyorum




  • sen o kıza bildiğin bağlanmışsın eğer bi kız rüyana bile girebiliyorsa aklına kazımışsındır onu ve kalbinede. kızı reddetmekle kendini yiyip bitirme kabul et bidaha konuş hem kendine hemde ona acı çektirme belki onunda sana karşı bi ilgisi vardır hiç dinlemeden gitmişsin kızı bişey demesine izin verseydin keşke ama olmuş artık . üni. ye gidince kızı kes hep gözüne bak günün sonundada çek kızı sakin bi yer gidin içinden gelenleri söyle o günden sonra ki düşüncelerin neler oldu filan diye sor biliyorum ayıp ettim hemen çekip gittim ama kafam çok karışıktı ne yapacağımı bilmiyordum de . Kızı sevmiyosan bile konuş en azından gönlünü al .
  • 5.5 ay beklediğin birisini kolay kolay kafandan çıkarıp atamazsın. Sende istiyorsun konuşmak ama, nasıl desem kendine mi yediremiyorsun napıyorsan istemiyorum diyorsun. Ve aynı sınıfta olman çok kötü, uzun süre görmesen neyse de, her gün görüyorsun neredeyse kızı. Böyleyken unutman çok zor.
  • gene de dikkatli ol.kızlar oyun oynuyo olabilir.tedbiri elden bırakma.
  • Vay arkadaş konu konu değil brezilya dizisi ailecek severek beğenerek izliyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    gene de dikkatli ol.kızlar oyun oynuyo olabilir.tedbiri elden bırakma.

    +1
  • Bu Risk Budur ağır troll işsizin önde gidenidir bulaşmayın. Sizde sazan gibi inanmışsınız
  • noluyo ilk ve son sayfayı okudum daha da okuyamayacağım biri özetleyebilir mi? hiç sevgili olmayan adam aşk üçgenine mi takılmış napmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

    Vay arkadaş konu konu değil brezilya dizisi ailecek severek beğenerek izliyoruz

    aynen katiliyorumm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arkadaşın sonu her sabah başka yatakta biter
    bu arada csb nedir biri aydınlatsın pls
  • başlığı babası bir kız çıktı diye okudum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.