Şimdi Ara

Sonunda karar verdim SIFIR araç alacam. Bayiilerle görüştüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çoğu kişi bilir sağ olsun yardımcı olan arkadaşlarım da çoktu. 3-5 aydır araç almaya hevesine girdim şöyle kendi çapımda 15-17bin arası falan. fakat piyasada hem adam akıllı araç yok yani çoğu km yüksek ya da km galeri tarafından oynanmış. hele geçen de arkadaşın başlığını gördüm galerici aldığı aracın 250binden 144bine düşürdüğü hayretler içerisinde kaldım. fiyat piyasası almış başını gitmiş sıfıra yakın fiyatlar çekmişler. 17bine en yüksek bulabildiğim model 2003-2004'tü onlar da zaten abuk subuk arabalar. alsan elinde kalır yani.

o yüzden bunu iyi düşündüm taşındım elimde ki bu parayı verip, hyundai bayiisine gidip sıfır bi araba almaya karar verdim. i20troy alacağım. 15bin peşin verip kalanı taksite böldürecem. bugün telefonda konuştuk indirim de teklif edebileceğimi söyledi. pazarlık için haftaiçi gidip görüşecem inşallah. bu şekilde 13bine fazla faizde ödemeyecem. yani max 1-2bin tl arası kaybım olacak. haa arabayı satacak olursam ozaman da düşer ama fazla düşmüyor diye hesapladım.

en azından bu şekilde sıfır araca binerim mis gibi paşalar gibi. boşu boşuna 3-5 ay vaktimi ayırdım ona üzülüyorum. gezmedik galeri pazar bırakmadım. telefondan bile artık sahibindene giriyordum.

siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? ben şimdi kredi çekecek olsam 13bin falan bunun faizi 1 yılda bile 3-4bin tl ödüyorsun en aşşağıya. en azından bu şekilde alırım hem işimi görür hem sıfır aracım olmuş olur. en mantıklısı bu geldi.

yardım eden herkese teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 4 Nisan 2012; 14:46:07 >

• polo da olabilir.
  • En iyisini yaparsın.Ben şu an araç alacak olsam ciddi ciddi 1.2 tdı pollara bakardım.
  • i20 çok değer kaybeder söyleyeyim satarken pişman olursun hocam
  • polo al hocam alırken pahalı alırsın ama satarkende ona göre satarsık değer kaybın çok az olur ama i20 yi biraz zor satarsın
  • beyler haklsınız da benimde aklımda geçiyordu fakat 1.2 o kasayı kaldırır mı? yani daha çok yakıt yemez mi? ayrıca wv 6 ay randevu veriyor falan diye okumuştum forumda. doğruluğu var mı? daha doğrusu poloda da var mı öyle uygulama?
  • bu arada rica etsem izmirde yaşıyorum wv bayiileri website adresleri var mı? ne kadar peşinat istiyor ne kadar taksitlendirme yapıyor v.s kampanya hakkında bilgileriniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazmayacaktım artık ama yine yazayım. Alabileceğin en uygun fiyata en iyi donanım ve güvenliği sunan araç yeni aveo'dur. 1.2 86 BG hem vergi, hem yakıtta çok üzmez. Ancak LPG düşüneceksen sıkıntı olabilir. Corsa ile aynı motor vardır. i20 makyajlanacaktı sanırım. Bilenler daha iyi bilgi verirler. Test etmeden. Yeni aveo (1.2), i20 (1.2), corsa (1.2), polo (1.4 çünkü 1.2 70 BG ve 3 silindirli ilerde kimsenin alacağını sanmam) ve yeni rio (1.25) test etmeden alma. Zaten testten sonra netleşir fikirlerin.
  • vw ve aceocular gelmis yine , aslinda turkiye donanim paketlerine bakilirsa aveo yu ben de polodan daha uygun buluyorum. İmkan varsa i30 al derim. Yeni bravolari da begeniyorum (sadece 15dakika surdum ancak ilk izlenim olarak kotu gelmedi bana)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

vw ve aceocular gelmis yine , aslinda turkiye donanim paketlerine bakilirsa aveo yu ben de polodan daha uygun buluyorum. İmkan varsa i30 al derim. Yeni bravolari da begeniyorum (sadece 15dakika surdum ancak ilk izlenim olarak kotu gelmedi bana)

hocam i20 troy düşünüyorum. aveo v.s geleceği belli olmayan araçlar. yani elimde patlayabilir ilerleyen yıllarda. fakat bizim milletin vw takıntısı var.

detaylı bilgi için vw izmir bayii de örnek ödeme seçeneği istedim peşinat v.b gibi. bakalım uygunsa polo 1.2 de mantıklı geldi bayiileri dolaşmak istiyorum haftaiçi.
  • polo almada ne alıyosan al
  • karar verin hocam bu şekilde ikileme düşüp duruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 1 Nisan 2012; 20:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

quote:

vw ve aceocular gelmis yine , aslinda turkiye donanim paketlerine bakilirsa aveo yu ben de polodan daha uygun buluyorum. İmkan varsa i30 al derim. Yeni bravolari da begeniyorum (sadece 15dakika surdum ancak ilk izlenim olarak kotu gelmedi bana)

hocam i20 troy düşünüyorum. aveo v.s geleceği belli olmayan araçlar. yani elimde patlayabilir ilerleyen yıllarda. fakat bizim milletin vw takıntısı var.

detaylı bilgi için vw izmir bayii de örnek ödeme seçeneği istedim peşinat v.b gibi. bakalım uygunsa polo 1.2 de mantıklı geldi bayiileri dolaşmak istiyorum haftaiçi.

Polonun standart donanimi ve turkiyedeki donanim paketleri malesef cok kotu , ben de polo highline dusunuyordum sonra golfe kaydi aklim. Baktim golf highline 1,4tsi 58milyar , gittim borusandan 1.16i aldim 4700km de 19500euro ya :)
    Konuya gelirsek ; i20 bile suan icin polodan iyi bir secenek diye dusunuyorum , 2 airbagi yeterli goren dogus otodan araba almaktansa.. Bizim milletimizde vw kalitelidir gibi bir izlenim artik olusmus ve bu fikri kafalardan silmek cok zor. Tamam kalitelidir ama diger markalarin kotu oldugunu gostermez bu. Orta parmaginin arkasiyla kokpit malzemesine tik tik diye vurunca tok sesi duyan bu arac kaliteli diyor..

• golf yerine 1.16i almak çok mantıklı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

quote:

Polonun standart donanimi ve turkiyedeki donanim paketleri malesef cok kotu , ben de polo highline dusunuyordum sonra golfe kaydi aklim. Baktim golf highline 1,4tsi 58milyar , gittim borusandan 1.16i aldim 4700km de 19500euro ya :)
    Konuya gelirsek ; i20 bile suan icin polodan iyi bir secenek diye dusunuyorum , 2 airbagi yeterli goren dogus otodan araba almaktansa.. Bizim milletimizde vw kalitelidir gibi bir izlenim artik olusmus ve bu fikri kafalardan silmek cok zor. Tamam kalitelidir ama diger markalarin kotu oldugunu gostermez bu. Orta parmaginin arkasiyla kokpit malzemesine tik tik diye vurunca tok sesi duyan bu arac kaliteli diyor..

hocam zaten o fiyatlara çıkacak olsam bmw yi bende tercih ederdim. hatta 1.16 serisi bana acayip çekici gelen bi araç. ama o fiyatlara çıkmam imkansız yani maddi açıdan.

ama 2. aracım olarak kesinlikle düşünüyorum Allah nasip ederse.

• Dostum hepimiz daha iyilerini de aliriz insallah , i30 a cikacak imkan yoksa i20 polodan iyide derim.
  • 28e hangi i20 troyu alıyorsunuz? Bir de özellikleri sıralarsanız o fiyata belki daha düşük kredi maliyetleri ile başka marka alma şansınız da vardır.

1.2 falansa söyleyim motorun uzun yol performansı yetmeyecektir. Binici olarak sıfır alıcıysanız biraz uzun vadeli projeksiyon yapmalısınız.

Siz ne bekliyorsunuz araçtan ve i20 size kaç paraya neler sunuyor yazarsanız birşeyler söyleyen çıkacaktır.

13 bine 3-4 bin faiz biraz yüksek geldi. Mümkünse tüketici kredisi daha ucuza gelir eğer satan markanın kredisi yoksa. Kampanyalar çoğalıyor acele karar vermeyin.
  • güzel bir karar tebrik ederim

bende karar verdim 97 model bir araba alacağım artık gerisi kader kısmet

ilk sahibinden olması ise tek kriterim.

2 litre benzinli vede otomatik nasıl ama

şaka yapmıyorum yalnız ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

güzel bir karar tebrik ederim

bende karar verdim 97 model bir araba alacağım artık gerisi kader kısmet

ilk sahibinden olması ise tek kriterim.

2 litre benzinli vede otomatik nasıl ama

şaka yapmıyorum yalnız ciddiyim.

Hangi arac acaba? 2.0 da cok yakar :)

• sıfır faizli markalar var, bence onları tercih et. Hatta Mayısı beklersen Pejo 209 ,Reno Clio gelecek o sınıfta rekabet olacak. Tercih senin yine ama bekle derim...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.