Şimdi Ara

Kablonet fiber geldi (Kocaeli Gebze) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gülegüle kullan hocam bizim bahçelievler bölgesine kablonet fiber altyapı 2019 yılında getirdi ancak binaya kadar fiber daire anten kablosuyla geliyor doccis sitem olarak max 100mbps kablonetten gpon altyapı talep ediyorum dikkate alan yok

• inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @HeroTech Hocam selam konuda da isminiz geçti, nasıl bir yardımınız oldu Kablonet ftth noktasında?

• hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah...  

• srkn kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• hayırlı olsun bende binaya kadar fiber sistemini daireye kadar fiber olarak çevirttiydim telekoma :) zordu ama uğraşınca yapıyorlar

• iscooooooo kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bende vdsl fibere çevirtmek için uğraşıyordum bi yandanda kabloneti getirtmeye çalışıyordum hangisi olursa ona geçerim diye sağolsun burdan bi arkadaş yardımcı oldu çektiler binaya kabloneti caddede vardı zaten Kablonet gpon bi bizim sokakta yoktu getirtti arkadaş sağolsun

• Kablonet so ile ortak fiber döşüyor genelde so'dan da hizmet alabilirsin belki

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi. Öyle bir durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeroTech kullanıcısına yanıt

var ama her yerde yok burada öyle oldu so caddelere döşedi kablonet sokaklara hemde türk telekom fiber olan bölgelere döşediler

vdsl adsl olan yerlere malzeme artmasına rağmen döşemediler

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Orası neresi meraka ettim?

so tt kablonet turknet hepsi birbirinden bağımsız rekabet halinde firmalar. Güzergahlarını birbirlerine kiralayabilirler, birbirleri altyapıdan hizmet satabilirler bu mümkün ki daha çok tt altyapıdan diğer operatorler satar yda kablonette so ve vf satışı vardır.

so ile kablonetin ortak fo tek bina kullanımı yok olması da mantıksız. Hele kablonet gpon u so nun satma durumu kesinlikle yok.

• HeroTech kullanıcısına yanıt

ankara yenikent 2 yıl önce olmuştu sorgulama yapınca hem so hem kablonet çıkıyordu hatta benim evim 300-400 mesafede adresi verince evet gelecek dediler 1-2 hafta sonra gelmeyecek vdsl vereli m dediler 4 kamyon altyapı malzemesi vardı 1 kamyonun yarısı artmıştı

belkide tek kazıyla tek boruyla kendi kablolarıyla döşediler

aynı bölgede telekom fiberide var

yenikentde sadece bizim mahallede ve ara ara bazı sokaklarda fiber yok %80-90 fiber var

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Paket bu hocam 1000 mpbs olan hız

Bugun yada yarın kurmaya gelecekler hocam

• lordert kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• Wifi test mi bu? Kablo test yaptınız mı yada wifi daha yüksek görebildiniz mi?

• Yıl oldu 2025 şu forumda Fiber gelmemiş bir ben kaldım, VDSL ile uğraşıyorum halen.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

İsyan etme seninde olur; bak ben hiç isyan ediyor muyum? İsyan etmedim; 1000/1000 verdi; hem de Gagafiber 350 TL.  

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

2 ayım kaldı, Aralıkta taşınıyorum ve GigaFiber olan yere gidiyorum, az daha sabredeyim :D

şaka maka DSL ile geçirdiğim 16 yılım oldu, kaldı 2 ay.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Vah hocam vah; yapılır mı senin gibi delikanlıya 16 yıl dsl lolo; pes vallahi.

Olsun ikinci baharında fiberle mutluluğu yakalarsın.

Birilerine demişler; geç olsun güç olmasın, teselli babında. 

Aceleye gerek yok; 2 ay nedir ki, 1440 saat yahni,hem hızlı gelen, hızlı gidermiş. 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.