Şimdi Ara

Sonunda!Cs+5Li Ok Fix.Kurtulduk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 gün önce Cs. yi fixlemişlerdi şimdi bu sabah 10 lu oku 5li+3lü yüde fixlemişler kosp'larda çalışmıyor bizzat ben denedim. Dc yemek falanda artık yok Artık tüm kosperlar Basit skilldeki "Archer" adlı skill ile kosp kuruyor(Bende dahil) Fakat heaven fire da cs hala atıyor o kadar olsun bende kullanıyorum hf
    Neyse hepimize geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeL©uK_85 -- 13 Mart 2009; 11:18:44 >

• 10 lu ok devam ediyor ama Cs'yi Exte Kullanıyorlardı Önce Arrow Showeri Halletsinler Sonra Expe Atlasınlar
  • seri cs zaten pkda dert değildi şu 5li 8li 10lu her ne haltsa onu da fixleseler o zaman tamamdır..
    ayrıca her banladıkları adamı açıp inceliyorum şu ana kadar sadece bir kişinin üstünde item vardı ee+7, onun dışında hepsi bug itemli ezikler
  • cs ye sıra gelinceye kadar...neyse bunu bulduğunuza dua ediyoruz
  • En azından oda iyi msn kosp dan kurtulduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

Gitti ex
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne güzel 69 a kasıyodumartık logos ardreamde bizim eziklerle []ardream akacaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

ne güzel 69 a kasıyodumartık logos ardreamde bizim eziklerle []ardream akacaz.

Ezik olduk

• HeavenFire'da calısıyor

NOT: HeavenFire kullananlardan rica ediyorum bir virüsjotti'de taratsın
  • bende seri cs hala çalışmıyor sizde çalışıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

HeavenFire'da calısıyor

bırakta çalışsın heavenFire da
  • Napıyo bunlar ya Exte işte yarıyodu ne güzel napcam ben şimdi.Dagger alıp asasa dönmekle mi uğraşıcam.Arrow showerı fixlemeleri gerekirken yaptıkları şeye bak
  • ne güzel ex kasıoduk kimsenin kimseye ks attığıda yoktuki hell hound slotlarına bi bakın bakalım her zmn fll dur ama hiç ks olmaz 69 a yeni başladım kasmaya ben şimdi nasıl kasıcam bunu ya saçmalık 5li 10 lu varken saçmalıcaklar ille aptal bu k2 ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

HeavenFire'da calısıyor

harika daha 12 gün var bitmesineneyse logosta aldım bile gb yi bari bırakmayalım

classrogue alınma şaka yapıyorum u are rock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 11 Mart 2009; 21:56:33 >

• neye seviniyorsa tuzu kuru k2 para yedirek pre filan lıyor sanrım baba zengirdir 5 10 olmasın ona sevin bende sevinirim ama cs ne alaka pk da onu anlamış degilim cs gelir koxq yapan kişiler bile 5 10 çıkarmayacaklar hf koxq da var ama 5 10 ok adamlar np kasıyorlar halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exselans562 -- 11 Mart 2009; 22:18:52 >
  • boşa seviniyoesunu istediğini açıyor istediğini kapatıyor.....

counter strike skilinin seri kullanılmasını engellemek olkadar basitki dbden delayın karşısına 55 yazdığı an olay bitmiştir. db 55 saniye bekler bidaha atmak için ama engellemek istemiyorlar ki 5liyide engellemiştiler sonra yine açtılar boşa didiniyorsunuz...

bende bunları gördüm ve dün itibariyle oyunu bıraktım.
  • paralı HF kullanıyorum bende hiçbir sorun yok aynen devam ediyo seri cs
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Muratty

paralı HF kullanıyorum bende hiçbir sorun yok aynen devam ediyo seri cs

PARALI HF NE YAW
  • aglamayın oyunu oynucaksanız kuralıyla oynayın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.