Şimdi Ara

sonunda bilgisayarı aldım nasıl sizce:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun araştırmalarsdan sonra sonunda bilgisayarı aldım; aldıgım sistem

GIGABYTE GA-965P-DS4 INTEL; LGA775; PCI-E16X; INTEL P965; DDR2-800Mhz; 8xSes; GLan; SATA+PATA RAID; USB; ATX; Kutulu 210 usd+kdv

INTEL E6300 Core 2 Duo 1.86GHz 64bit LGA775; 2MB L2; 1860Mhz; 65nm; Kutulu 199 usd+ kdv

CORSAIR VS1GB667D2 PC2-5300 1GB; DDR2-667Mhz; Cas5; Kutulu 112 usd+kdv

SEAGATE ST3250620AS 250GB SATA300 Barracuda 7200.10 7200rpm; 16MB; NCQ 90 usd+ kdv

ASUS EN7600GT/2DHT/256M nVidia GeForce 7600GT; PCI-E16X; 256MB/128bit DDR3; HDTV-out, 2xDVI; Kutulu 220 usd+kdv

ASUS DRW-1608P3S 16x8x16 DVD-RW; 40x32x40 CD-RW; Siyah; Kutulu; DL 46 usd+kdv

AOPEN H600 B28 SİYAH 400 WATT 94 usd+ kdv

971 usd+kdv=1145 usd

fiyatları biraz yuvarladım
    sizce nasıl olmuş lutfen yorum yazın

edit:fiyatlar eklenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 15 Ağustos 2006; 17:04:48 >

• kardeş almışsın iyi hoş hayırlı uğurlu olsun da; şimdi "X parça yerine keşke Y ürünü alsaydın o güzel değil" dese birisi moralini bozmayacak mı nasıl kullanacaksın o ürünü o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Tifosi]

kardeş almışsın iyi hoş hayırlı uğurlu olsun da; şimdi "X parça yerine keşke Y ürünü alsaydın o güzel değil" dese birisi moralini bozmayacak mı nasıl kullanacaksın o ürünü o zaman

yaw artık olan olmuş desinler zaten ben yorum istiyorum X parça yerine keşke Y ürünü alsaydın o güzel ldeğil" desin ler zaten sadece iyi yorum bekleseydim o yorum olurmuydu?
  • Olmuş olmuş güzel olmuş hayırla kullan.
  • süper sistem olmuş güle güle kullan
  • güzel sistem olmuş ama gt yerine x1800gto alsaydın daha iyi olurdu
  • darısı başıma ne diyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek rakibi türk hava yolları
  • ds3 sorunlarından sonra ds4 hakkında bi sorun yok gibi görünüyor,iyi ki ds4 almışsın (ben de sanki kullanmışım gibi) neyse yaw biraz test yap da görelim,bu sıralar amdci donanım sitelerinden veya reklam paralarından bu site dışında başka hiçbir siteye girmeez olldum,hadi hadi bir kaç test at ufaktan bize,birde sistem ne kadar iyi olursa olsun biliyoruz ki hep yavaş kalan hdd olur,birkaç ağır uygulama yapsan mesela,fotoşop,korel dırav,üçdimaks,diviks,işin yoksa tabi bak zorlamıyom,istersen yapma
  • güzel bir sistem olmus ii gunlerde kullan
  • hayırlı ve bol o/c lu günler dilerim ben de
  • guzel sistem olmus ama 1gb 667 alıcagına (512x2) 667 alsaydın daha ıyı olurdu eger ımkan varsa degıs derım ben hıc olmasa dual calıssın daha ıyı olur

2. olarak asus dvdrw yerıne nec 4571a alsaydın mukemmelıge erıscektın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gslisemih

hayırlı ve bol o/c lu günler dilerim ben de

+1 hayırlı olsun hocam darısı hepimizin başına
  • bence bomba olmus sistem. hayirlisi olsun.
  • süper olmuş hayırlı olsun
  • arkadaşlar bu aralar fazla ,nternete giremiyicem...yorumları için herkese teşekkurler 1gb 667 almamın sebebi 2-3 ay içinde 1 tane daha 1 gb alıcak olmam.... x1800 gto cok zor bulunuyo bulunsada normalden ucuk fiyata oluyo ondan almadım... asus dvd+rw almamın ilk sebebi nec in bazı dvd leri okumuması yeni ben ole duydum 2. sebebi asus un onerilmiş olması

herkese yorumları için teşekkur ediyorum darısı olmayanların başına
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

arkadaşlar bu aralar fazla ,nternete giremiyicem...yorumları için herkese teşekkurler 1gb 667 almamın sebebi 2-3 ay içinde 1 tane daha 1 gb alıcak olmam.... x1800 gto cok zor bulunuyo bulunsada normalden ucuk fiyata oluyo ondan almadım... asus dvd+rw almamın ilk sebebi nec in bazı dvd leri okumuması yeni ben ole duydum 2. sebebi asus un onerilmiş olması

güzel güzel,sakın birinin söylediği gibi rami geri verip 512x2 yapayım deme, 2-3 ay sonra yanına aynından takıp dual yaparsın, mis gibi de vista çıkınca en yüksek sürümünü rahat rahat kullanırsın

• Arkadaşım almıssın bı kere. Bundan sonra ii yada kotu denmıs ne farkeder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad.Butcher

Arkadaşım almıssın bı kere. Bundan sonra ii yada kotu denmıs ne farkeder.

olsun ben yinede herkesten yorum alıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

arkadaşlar bu aralar fazla ,nternete giremiyicem...yorumları için herkese teşekkurler 1gb 667 almamın sebebi 2-3 ay içinde 1 tane daha 1 gb alıcak olmam.... x1800 gto cok zor bulunuyo bulunsada normalden ucuk fiyata oluyo ondan almadım... asus dvd+rw almamın ilk sebebi nec in bazı dvd leri okumuması yeni ben ole duydum 2. sebebi asus un onerilmiş olması

güzel güzel,sakın birinin söylediği gibi rami geri verip 512x2 yapayım deme, 2-3 ay sonra yanına aynından takıp dual yaparsın, mis gibi de vista çıkınca en yüksek sürümünü rahat rahat kullanırsın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.