Şimdi Ara

Sonunda amd sistem aldık ve düşüncelerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ruhsuz__

evet ters yazmışım senin makineye bi dual ram takma inkamı varmı varsa bni takıp tekrar yazabilirmisin skorları kuzey köprüsü için program değildehttp://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=ZM-NB47J böyle bişey düşünevilirsin biraz araştırısan daha da ucuza bulabilrsin ben görnüştüm ama hatırlamıyorum.

maalesef ikinci bi ram yok elimde ama arkadaslarımdan koparırsam bi tane mutlaka sana yazarım ya da pm atarım ruhsuz..

• amd
    amd
    amd

quote:

Orjinalden alıntı: cesspool

quote:

evet ters yazmışım senin makineye bi dual ram takma inkamı varmı varsa bni takıp tekrar yazabilirmisin skorları kuzey köprüsü için program değildehttp://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=ZM-NB47J böyle bişey düşünevilirsin biraz araştırısan daha da ucuza bulabilrsin ben görnüştüm ama hatırlamıyorum.

quote:

azmış

o ürünü biliyorum ama güvenemedim ya. fansız bi soğutucuya teslim etmek istemedim açıkçası. ama düşük devirli sessiz bi soğutu olabilir..

dostum fana gıden kablolardan + olanın arasına bır adaet dırenc atarak fanın hızını dusurebılırsın ama bunu elektronkıten anlaa bır arkadasına uygulatmalısın (dırenc fan motoruna gıden elektrık akımını dusurecek dolaysı ıle fan yavaslaacak)

• quote:

Orjinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

amd
    amd
    amd

quote:

Orjinalden alıntı: cesspool

quote:

quote:

azmış

o ürünü biliyorum ama güvenemedim ya. fansız bi soğutucuya teslim etmek istemedim açıkçası. ama düşük devirli sessiz bi soğutu olabilir..

dostum fana gıden kablolardan + olanın arasına bır adaet dırenc atarak fanın hızını dusurebılırsın ama bunu elektronkıten anlaa bır arkadasına uygulatmalısın (dırenc fan motoruna gıden elektrık akımını dusurecek dolaysı ıle fan yavaslaacak)

peki bunu yanlış yaparsam anakarı mı yakarım fanı mı?? ya da noolur?

• Dediğin anakartın özelliğini bilmiyorum ama fişiş varsa fanın fişini çıkarman daha akıllıca olur, bence kablo falan atma. Sonra kısa devre falan yapar psu yanar, anakartta sorun olur. bide gereken dirençteki kabloyu nasıl bulucan? Hassas işler. Bi fan sesi için sistemi göçertme .
  • o kısmıda var. demekki ne kadar uuz etmiş beni o ses..:) ama pire için yorgan yakmamak gerek sanırım
  • @manyak

+1 hacı

@cesspool

eywallah hocam beklicem
  • dostum,sistemi nerden ve parça fiyatlarını ne kadara aldın,bunları yazar mısın?
  • hocam sistemi trabzondan cihanbilgisayardan aldım parçaların fiyatlarını teker teker bilmiyorum toplam 1.700 e aldık ben aynı sistemi gigatekten toplayınca 1.820 gibi bişey yapıyodu biz tanıdıkla vs aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 30 Ekim 2005, 14:11:02 >
  • AMDlerin fazla yorulmasının(yani birden fazla programı çalıştırınca yavaşlamasının) bence tek sebebi soğutma sisteminden kaynaklanıyor. soğutma çok iyi yapılırsa intelden daha iyi sonuç verir kanısındayım. çünkü mevcut soğutmalar tam olarak amd işlemciyi soğutamıyor.

(ben intel kullanıyorum)
    :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.