Şimdi Ara

Sonunda Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğuna vardık bu sitede bana çok yardımcı oldunuz sindi size sistemi yazıcam son olarak bi oyunlarda nasıl olur soleyin yorumunuzu soleyin sindiden teşekkurler

İşlemci:AMD FX 8350 8 Core 16mb 4.0 Ghz BOX

EkranKartı:Asus GTX760 DC2 2GB DDR5 256Bit O.C.

Anakart:ASUS M5A97 AMD970 S/L 4xDDR3 SLI (AM3)

Ram: Kingston KHX 16C 10B 1B/8 Black 8x1 DDR3 1600HyperX

Pus:ThermalTake LT-600P LitePower 600W 12cm Fan PSU

HardDisk:SEAGATE 3,5 1Tb 7200 64MB Sata 3 HDD (ST1000DM003)

• Sistem hiç olmamış bütçe nedir ?
  • niye olmamış ? sorun çıkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingstrike

niye olmamış ? sorun çıkarmı ?

Hayır sorun çıkarmaz ama dengesiz olmuş sistem.
  • Dengesizlik derken nasıl yani? sence nasıl yapmalıyom? dengesizlik performans sorununa yol açarmı ? cevaplarsan sevinirim
  • quote:

Dengesizlik derken nasıl yani? sence nasıl yapmalıyom? dengesizlik performans sorununa yol açarmı ? cevaplarsan sevinirim

Performans sorunu değil ama İşlemci gereksiz olmuş Ekran kartı düşük kalmış kasa kaliteli değil.Yoksa yine oynarsın oyunları tavsiye istiyo musun onu merak ediyorum artık
  • kingstrike K kullanıcısına yanıt
    Hocam Bütçe nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni saat aldım ss li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slymnzey kullanıcısına yanıt
    1800 2000 civarı
  • Tabiki tavsiye verebilirsin daha iyisi varsa
  • O Ekran kartına 4670k yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tdyromer -- 9 Nisan 2014; 18:36:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onuda dusundum ama gelecege donuk olarak amd tabanlı bir işlemci en iyisi hem daha ucuz olur dedim
  • quote:

Ben onuda dusundum ama gelecege donuk olarak amd tabanlı bir işlemci en iyisi hem daha ucuz olur dedim

@yuniq emre
    menşınladığıniçin teşekkürler

ben şu anda gtx 760 ve 4670k ikilisini kullanıyorum yaklaşık 5 ay oldu gayet memnunum
    mesajında da dediğin gibi uzun ömürlü istiyorsan bence i5 4670k yı seçmelisin
  • quote:

Ben onuda dusundum ama gelecege donuk olarak amd tabanlı bir işlemci en iyisi hem daha ucuz olur dedim

Bu biraz iphone 5 mi daha uzun ömürlü samsung Galaxy s3 mü gibi kullanıma bağlı olsa da intel o fiyat bandında daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gukama

quote:

@yuniq emre

ben şu anda gtx 760 ve 4670k ikilisini kullanıyorum yaklaşık 5 ay oldu gayet memnunum
    Arkadaşlar burda sabaha kadar AMD İntel kavgası yaparız ama ben açıkçası AMD den yanayım sizin dediğinize göre işlemciyi düşürüp ekran kartına yüklenmem gerekli bir öneriniz varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

@yuniq emre

Hocam 2000tllik butceye 4670k naptiniz ya . 4670k 600lerde simdi buna z87-g45 gamingten asagisi alinmaz oda 400. Ekran karti gtx760 top 750idi sanirim. Etti 1750. Ram gskill 2x4gb 1866mhz olsa 250 oldu 2000tl. Kaldiki kasa yok? Peki ya hdd? Ki bunun küsüratlarida var. En iyisi AMD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 9 Nisan 2014; 18:47:58 >

• Candance kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar kasayı dusunmeyin onu ben ayarlarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

@yuniq emre

Hocam 2000tllik butceye 4670k naptiniz ya . 4670k 600lerde simdi buna z87-g45 gamingten asagisi alinmaz oda 400. Ekran karti gtx760 top 750idi sanirim. Etti 1750. Ram gskill 2x4gb 1866mhz olsa 250 oldu 2000tl. Kaldiki kasa yok? Peki ya hdd? Ki bunun küsüratlarida var. En iyisi AMD.

konuyu okumadan direk gelen mesaja baktım kusura bakmayın amd daha iyi olur bu bütçeye

• quote:

Evet arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğuna vardık bu sitede bana çok yardımcı oldunuz sindi size sistemi yazıcam son olarak bi oyunlarda nasıl olur soleyin yorumunuzu soleyin sindiden teşekkurler

İşlemci:AMD FX 8350 8 Core 16mb 4.0 Ghz BOX

EkranKartı:Asus GTX760 DC2 2GB DDR5 256Bit O.C.

Anakart:ASUS M5A97 AMD970 S/L 4xDDR3 SLI (AM3)

Ram: Kingston KHX 16C 10B 1B/8 Black 8x1 DDR3 1600HyperX

Pus:ThermalTake LT-600P LitePower 600W 12cm Fan PSU

HardDisk:SEAGATE 3,5 1Tb 7200 64MB Sata 3 HDD (ST1000DM003)

İşlemci gereksiz fx 6300 alın artan para ile ekran kartınıhttp://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=PU
    Yapın. Gerisi tamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• zzFurkan Z kullanıcısına yanıt
    İyi bir oneri sadece bunlarımı değistiriyim ? o zaman hersey yerine otururmu ?

Not: Önerin kafama çok yattı Çok tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.