Şimdi Ara

Sonunda 5 kanal amfi aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölümü takip edenler hatırlayacaktır.Bir süreden beri 5 kanal amfi araştırıyorum.Forwell,soundmagus,xetec derken bugün gittim 330 tl ye 12 taksitte macoustic m 700.5 aldım.4x70 w + 200w 4 ohm-- 4x100w +300 w 2 ohm değerlerine sahip.Ben ikinci el temiz bir soundmagus h500 almak niyetindeydim,ama pek satan yok.Benimde fiyat kriterlerime uymadı.Bende daha ekonomik olan ve taksitle alabileceğim bir amfi olan macoustic m700.5 i aldım.Dükkanın birinde forwell in sim 5410 5 kanal amfisine baktım kutusunun üstünde 4x100w +200 w yazıyordu.Kitapçığını inceledim
    4x35w+125w 4 ohm---4x50w+180w 2 ohm değerleri yazıyordu.Bende zaten aklımda olan m acoustic amfiyi başka bir dükkandan aldım

• Hayırlı Olsun :) Benim anfyi sana verirdim o fiyata cıksaydın tesisatı komple söküyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Hayırlı Olsun :) Benim anfyi sana verirdim o fiyata cıksaydın tesisatı komple söküyorum.

Sevgili noswagen bu aldığım amfiyide peşin para olsa alamazdımİnanın sizin amfiyide çok almak isterdim.Ama peşin fiyat olunca :)Bu amfiyide 12 taksitle aldım.Ev kredisi ödüyorum.Ufak bir miktarda borcum var.Tek maaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliok1

quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Hayırlı Olsun :) Benim anfyi sana verirdim o fiyata cıksaydın tesisatı komple söküyorum.

Sevgili noswagen bu aldığım amfiyide peşin para olsa alamazdımİnanın sizin amfiyide çok almak isterdim.Ama peşin fiyat olunca :)Bu amfiyide 12 taksitle aldım.Ev kredisi ödüyorum.Ufak bir miktarda borcum var.Tek maaş :)

Sizin sound magus h500 de sıfırına göre fiyatı makul.ama dediğim gibi maddi şartlar.
  • Hayırlı olsun güle güle kulanın :)
  • 5 kanal amfi yerine amacına uygun 1 bass amfi ve 4 kanallı 1 amfi takmanı tavsiye ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

5 kanal amfi yerine amacına uygun 1 bass amfi ve 4 kanallı 1 amfi takmanı tavsiye ederdim

Bu da mantıklı ama o zamanda işin içine kapasitör falanda giriyor.Zaten araç lpg li.Bagajın 3/1 ini lpg tankı işgal ediyor.Birde 30 luk bas var.iki amfi kapasitör falan bagaj iptal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 Kanal Amfi Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.